Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi çokkkk güzel haberlerle gel balım dualarım seninle kaçta randevun bende iyimBenim bugün kontrolüm var heyecanlıyım duanız eksik etme. Sen nasılsın canım
İnşallah bitanem inşallah güzel haberlerle gelirim çok teşekkür ederim randevum 17.30 daHadi çokkkk güzel haberlerle gel balım dualarım seninle kaçta randevun bende iyim
Oyyyy Allahım Çok sevindim en güzel zamanların kuzum tadını çıkar zaman nede hızlı geçiyor maşallah prenseseBen bugün minik kelebeğimi gördümmm 12+2 olduk ama 13 çıktı. Doktor uzun olacak bu kız belli dedi Çok duygulandım gözyaşım pıt
Ya senin minik kelebeğini severim benBen bugün minik kelebeğimi gördümmm 12+2 olduk ama 13 çıktı. Doktor uzun olacak bu kız belli dedi Çok duygulandım gözyaşım pıt
Ben sabırsız tavuk olduğum için hep sabah saatlere alıyorum randevuyuİnşallah bitanem inşallah güzel haberlerle gelirim çok teşekkür ederim randevum 17.30 da
Daha varmış yaaa zamanda geçmez şimdiİnşallah bitanem inşallah güzel haberlerle gelirim çok teşekkür ederim randevum 17.30 da
Yaaa teyzoşuuu büyüyo minnoşumOyyyy Allahım Çok sevindim en güzel zamanların kuzum tadını çıkar zaman nede hızlı geçiyor maşallah prensese
Sen de güzel haberlerle gel teyzoşuYa senin minik kelebeğini severim ben
Ben eşimin işinden dolayı en geç saatlere almak zorunda kalıyorum kuzum. İl dışına hastaneye gidiyoruz izinli gitmek gerekiyor o da mesai bitimine yakını alıyoruz. Bir yandan da iyi oluyor hem geç olursa sanki daha iyi görünecek gibi geliyorBen sabırsız tavuk olduğum için hep sabah saatlere alıyorum randevuyu
Geçer geçer alıştım valla tedavi zamanları zor geliyordu ama şimdi öyle olmuyor nedense bir de il dışı olduğu için 4 gibi çıkacağız evden kuzumDaha varmış yaaa zamanda geçmez şimdi
Daha da büyüdüğü günleri görücez kuzucum inşallah teyzesi yisin onuuuuYaaa teyzoşuuu büyüyo minnoşum
Sen de güzel haberlerle gel teyzoşu
O zaman azcık kaldı desek iyi böyle hiç yoktan zaman geççek haklısınGeçer geçer alıştım valla tedavi zamanları zor geliyordu ama şimdi öyle olmuyor nedense bir de il dışı olduğu için 4 gibi çıkacağız evden kuzum
Kaçta kuzum randevun çok güzel haberlerle gelBenim bugün kontrolüm var heyecanlıyım duanız eksik etme. Sen nasılsın canım
Olucak kuzum zamanı var demekO zaman deniyorsun öylemiAllahım ne ka güzell ne ka güzelll sen bizede kaka çiş nasip eyle Allahım iyim canım bende vallahi aylardır yerimde sayıklıyorum
Kaçıncı haftadasın kuzum?Kuşummmm ben bulantı savaşlarındayımsen nasılsın bebegım neler yapıyorsun
Çok çok güzel haberlerle gel canımCanım Kızlar bugün kontrolüm var çok heyecanlıyım duanızı eksik etmeyin
Oyyyy nasıl güzel zamanlar inşallah çok güzel geçsin tüm hamileliğin kuzum benimBen bugün minik kelebeğimi gördümmm 12+2 olduk ama 13 çıktı. Doktor uzun olacak bu kız belli dedi Çok duygulandım gözyaşım pıt
Yaaa yerim onuuu çok da güzel görünecek annesi merak etmeBen eşimin işinden dolayı en geç saatlere almak zorunda kalıyorum kuzum. İl dışına hastaneye gidiyoruz izinli gitmek gerekiyor o da mesai bitimine yakını alıyoruz. Bir yandan da iyi oluyor hem geç olursa sanki daha iyi görünecek gibi geliyor
Allah en güzel zamanda en hızlısından sana da nasip etsin canım benimmmDaha da büyüdüğü günleri görücez kuzucum inşallah teyzesi yisin onuuuu
Canım benimmmm çok teşekkür ederim Allahım en güzelinden sana da nasip etsin hemencecikOyyyy nasıl güzel zamanlar inşallah çok güzel geçsin tüm hamileliğin kuzum benim