Hoşbuldum kuzumAyy cansuu kuşum hoşgeldın nasılsınn
Sağol kuzum benimDualarimdasin canım benim, önce senin sağlığıninşallah güzel haber vereceksin bize bir an önce iyiles minnoşum 3.5 aylık oldu teyzesi, ise dönmeme az kaldı biraz onun stresi var bende de evden çalışıyorum ama yine de en azından bı 5-6 aylık olsaydı diyorum. İzin alcam sanırım şu ara kafam bununla meşgul hep. Çok şükür sağlığımız her şeyimiz yerinde
Evet evet hamileyken bebiş bakmaktan yorulurum ise başlamak isterim diyordum ama bu yorgunluk başka bir şeymiş birakasim gelmiyor bensiz o da zorlanır gibi hissediyorumSağol kuzum beniminşallah iyileşebilirsem kuzum
Oyyy prensvallahi ben olsam ben de izin alırdım kuzum evden de olsa bi koşturma bi mesai sonuçta en çok annesine ihtiyacı var minnoşun
Çok şukur cnm iyiyizHoşbuldum kuzumiyi diyelim iyi olalım vallahi sen nasılsın Mercan prenses nasıl
Ben oksapar progestan iğne ve fitil kullanıyordum ve benim pıhtılaşmam yoktu sor canımOksapar 6000 ve ecopirin kullanıyorum canım progestan iğneyi sorayım
Ya afratafranın hesabına ne oldu??? Tek ayak cezası yazıyorŞ
Ştttt sus sus
Yaaa yine mi ceza aldı acaba eski hesabı cezalıydı diyeYa afratafranın hesabına ne oldu??? Tek ayak cezası yazıyor
Eski hesabının da neden cezalı olduğunu bilmiyordum yine gitmiş vallaYaaa yine mi ceza aldı acaba eski hesabı cezalıydı diye
İnşallah kuzum inşallahEvet evet hamileyken bebiş bakmaktan yorulurum ise başlamak isterim diyordum ama bu yorgunluk başka bir şeymiş birakasim gelmiyor bensiz o da zorlanır gibi hissediyoruminşallah izin konusunda sıkıntı çıkmaz
Ya afratafranın hesabına ne oldu??? Tek ayak cezası yazıyor
Cnm nisan annelerının kurucusuydu, tartısmalar oldu karıştı ortalık, bnde mart annelerındeyim, bı baktık çoğu kişiye feza vermişlerEski hesabının da neden cezalı olduğunu bilmiyordum yine gitmiş valla
AaaYaaa yine mi ceza aldı acaba eski hesabı cezalıydı diye
Her şey çok güzel gitsin inşallah kuzummBebiş daha mercimek tanesi kadargörünmüyor pazartesi alttan keseyi gördük. Yarın tekrar kontrole gideceğiz doktorum istedi inşallah her şey yolundadır sen nasılsın kuzum ne var ne yok
İyiyim canım sen nasılsınnHoşgeldin napiyosunnasılsın
Benim de tüp bebek ile oldu kuzum Allahım inşallah sana da en yakın zamanda hayırlısı ile sağlıkla nasip ederHer şey çok güzel gitsin inşallah kuzummben de iyiyim ağustosta nasipse tüp bebeğe başlıyorum ben de gün sayıyorum
Aaaa anladım kuzum üzüldüm yaCnm nisan annelerının kurucusuydu, tartısmalar oldu karıştı ortalık, bnde mart annelerındeyim, bı baktık çoğu kişiye feza vermişler
Bende iyiyim çok şükür çocukla uğraşıyorumİyiyim canım sen nasılsınn
Inşallah canim benim bekliyorum bakalım benide dualarınızdan eksik etmeyinGörmedim kuzum ya etiket yaptım seni aklıma geldin çok iyi oldu burası inşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler bekliyoruz
Adını çok begendıııımHamile kaldığım grubun kızları burdaymış bi selam veriyim istediimben çok katılamıyodum o zamanlar o yüzden çoğunuz hatırlamaz beni belki ama ben çoğunuzu hatırlıyorumm 34+3 deyim bi kızım olucak inşallah Bugün gördüm miniğimi tanıştırayım sizlerle Doğa Liya