Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Sağol kuzum benim inşallah iyileşebilirsem kuzum
Oyyy prens vallahi ben olsam ben de izin alırdım kuzum evden de olsa bi koşturma bi mesai sonuçta en çok annesine ihtiyacı var minnoşun

Sağol kuzum benim inşallah iyileşebilirsem kuzum
Oyyy prens vallahi ben olsam ben de izin alırdım kuzum evden de olsa bi koşturma bi mesai sonuçta en çok annesine ihtiyacı var minnoşun
Evet evet hamileyken bebiş bakmaktan yorulurum ise başlamak isterim diyordum ama bu yorgunluk başka bir şeymiş birakasim gelmiyor bensiz o da zorlanır gibi hissediyorum inşallah izin konusunda sıkıntı çıkmaz

Eski hesabının da neden cezalı olduğunu bilmiyordum yine gitmiş valla
Cnm nisan annelerının kurucusuydu, tartısmalar oldu karıştı ortalık, bnde mart annelerındeyim, bı baktık çoğu kişiye feza vermişler

Bebiş daha mercimek tanesi kadar görünmüyor pazartesi alttan keseyi gördük. Yarın tekrar kontrole gideceğiz doktorum istedi inşallah her şey yolundadır sen nasılsın kuzum ne var ne yok
Her şey çok güzel gitsin inşallah kuzumm ben de iyiyim ağustosta nasipse tüp bebeğe başlıyorum ben de gün sayıyorum

Hamile kaldığım grubun kızları burdaymış bi selam veriyim istediim ben çok katılamıyodum o zamanlar o yüzden çoğunuz hatırlamaz beni belki ama ben çoğunuzu hatırlıyorumm 34+3 deyim bi kızım olucak inşallah Bugün gördüm miniğimi tanıştırayım sizlerle Doğa Liya

Eklentiler

• IMG-20240725-WA0008.jpeg
    89,9 KB · Görüntüleme: 39
Adını çok begendıııımadıyla büyüsün minik kuşşo nasıl resimm yaa bu ne tatlılıkkk saglıkla kavusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…