- 18 Haziran 2022
- 4.167
- 5.879
Amin inşallah güzelimİyi yapmışsın canım benim bak ne güzel denk gelmiş inşallah sen de hayırlısıyla en kısa zamanda verirsin güzel haberi bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah güzelimİyi yapmışsın canım benim bak ne güzel denk gelmiş inşallah sen de hayırlısıyla en kısa zamanda verirsin güzel haberi bize
Hoşgeldin napiyosun nasılsınGeldim ben geldim
Kuzum zaten çok yemek seçen biriyim bu hamilelikte iyice coşmuştu hala tiksiniyorum kendimi zorlayamıyorum midem bulanıyor hemen. Kereviz falan hiç sevmemBebegım ınternetten bı baksan camız yogurdu ve kerevız ıyı gelıyor diye bılıyorum
Oyyy miniğe bak yaa sen maşallah annesi onaaMınnoslarım kalp atısını duyduk daha küçükmüş hemen kapadı 3 sanıye falan dınledık 120 ymiş atım hızı gayet ıyı dedı,kesenın ortasında buuu meloşuumm @melegim can yalnız bulantıdan bu hafta vıtamınlerımı bıle alamamıstım ıkı gun gerıye düşmüş yavrucagım kendıme dıkkat etmelıyım,kanama alanıda hıc kalmamıs @fnd_50 @melegim can @Papatyamaviss destinesiaa @melisaa93 golden-snitch A afravetafra Perlitik tweeetyyy ve dıger mınnoslarım
Ayy cansuu kuşum hoşgeldın nasılsınnKuzum zaten çok yemek seçen biriyim bu hamilelikte iyice coşmuştu hala tiksiniyorum kendimi zorlayamıyorum midem bulanıyor hemen. Kereviz falan hiç sevmem
Afratafrac senmısın kızz?Oy maşallah yaaaaaa. Allahım sağlıkla büyümesini ve kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum
Kuzummm hoşgeldınn nasılsınSonu kötü olsa da tutmuştu
Ya kızlar kahverengi leke gelmiş yine ağrım yok korkuyorum ctesi kontrolüm napsam progestan vermişti zaten leke için
Aaay masallah annesiii sağlıkla büyüsün minnosuuun hep böyle güzel haberler alalımMınnoslarım kalp atısını duyduk daha küçükmüş hemen kapadı 3 sanıye falan dınledık 120 ymiş atım hızı gayet ıyı dedı,kesenın ortasında buuu meloşuumm @melegim can yalnız bulantıdan bu hafta vıtamınlerımı bıle alamamıstım ıkı gun gerıye düşmüş yavrucagım kendıme dıkkat etmelıyım,kanama alanıda hıc kalmamıs @fnd_50 @melegim can @Papatyamaviss destinesiaa @melisaa93 golden-snitch A afravetafra Perlitik tweeetyyy ve dıger mınnoslarım
Dualarimdasin canım benim, önce senin sağlığın inşallah güzel haber vereceksin bize bir an önce iyiles minnoşum 3.5 aylık oldu teyzesi, ise dönmeme az kaldı biraz onun stresi var bende de evden çalışıyorum ama yine de en azından bı 5-6 aylık olsaydı diyorum. İzin alcam sanırım şu ara kafam bununla meşgul hep. Çok şükür sağlığımız her şeyimiz yerindeİyi olmaya çalışıyorum kuzum. Doktordan geldim şimdi. Karaciğerim düzelmedi onlarla uğraşıyorum sen nasılsın minnoş nasıl
Mınnoslarım kalp atısını duyduk daha küçükmüş hemen kapadı 3 sanıye falan dınledık 120 ymiş atım hızı gayet ıyı dedı,kesenın ortasında buuu meloşuumm @melegim can yalnız bulantıdan bu hafta vıtamınlerımı bıle alamamıstım ıkı gun gerıye düşmüş yavrucagım kendıme dıkkat etmelıyım,kanama alanıda hıc kalmamıs @fnd_50 @melegim can @Papatyamaviss destinesiaa @melisaa93 golden-snitch A afravetafra Perlitik tweeetyyy ve dıger mınnoslarım
Oksapar ve progestan iğnesinide yazsın sana kuzum
Gçrecek kuzum sen hiç endişelenme
Kuzummm hoşgeldınn nasılsın
Ştttt sus susAfratafrac senmısın kızz?
Kız ben seni baktım geçen eski adınla aklıma geldin bulamadım die çok üzüldüm yaŞ
Ştttt sus sus
Haberlerını alıyorum senınçok merak etmıştım seni ama.Ş
Ştttt sus sus
Hoşbuldukk gülümm, sende hoşgeldın