İyi çok şükür sen nasılsın
Bu gün doktora gidicez aylık kontrolü var bakalım ne söylicek doktor iyice deli olucam öksürük var çok az ve burnu fosur fosur eşimde diyor sanki grip oldum valla dedim git annenlerde kal çocuk yeni yeni atlatıyorOo vaktı gelmıs ya geç gitsin yicegı ne zaten bır çay kaşığı
Ooo hemşerimAaaaayynasıl mutlu oldum aklına geldiğim için çok güzel topic olmuş maziye döndüm resmen çok güzel düşünmüşsün Niqu
İyiyim çok şükür.Kuzum hiç korkma hamile kaldığım günden bana sen riskli gebesin dedi doktor 9 ay yattım ben annem baktı düşünsene bir yere çıkmamak sadece doktora gidiyordum ondan eğer öyle dese bile Allah korusun panik yapma yeterki kucağına alNiqu @simurgggg
Kızlar siz nasılsınız 27+4 um erken doğum riski var dedi doktor 1 haftadır ise gitmiyorum anneme taşındım dua edin cumartesi belli olacak ya ise git ya da rapor diyecek doktor
Oyyy meloşumız doğum yapmışşş aylardır girmiyorum ne çok şey kaçırmışımmm sağlıkla büyüsünnnGeldim kuzum gelmem mi
Hosgeldın kuzucugumYaaa seloşumm çok mutlu oldum sağlıkla gelsinnn çok duygulandım
Valla bildiğin şeyler seloşum gözüm yollarda halaHosgeldın kuzucugumnasılsın neler yapıyorsun inşallah en kısa zamanda güzelliklerle tüm minnoslar gelsın balım
İyiyim çok şükür.Kuzum hiç korkma hamile kaldığım günden bana sen riskli gebesin dedi doktor 9 ay yattım ben annem baktı düşünsene bir yere çıkmamak sadece doktora gidiyordum ondan eğer öyle dese bile Allah korusun panik yapma yeterki kucağına al
Yaa bebısm çetrefill oldu biraz kesinlesmeden yazmadımValla bildiğin şeyler seloşum gözüm yollarda halaamin her şey sağlıkla hayırlısıyla gelsin bebişimm ama darıldım sana insan bir yazar verir mutlu haberi aşk olsunn
Sagol bitanem büyüdük teyzesi 3 aylık olucaz darısı sana ve tüm bekleyenlere olsun inşallah kuzumOyyy meloşumız doğum yapmışşş aylardır girmiyorum ne çok şey kaçırmışımmm sağlıkla büyüsünnn
Ağustosun son haftası gelecek bebişim refikinin 10. Gününe denk gelicek gelişi hemen başlicaz yani o zaman çalışmalaraYaa bebısm çetrefill oldu biraz kesinlesmeden yazmadımevdeyım 20 gundur,evden cıkmıyorum,yoksa yazmazmıyım eşin ne zaman gelecek
Ağustosun son haftası gelecek bebişim refikinin 10. Gününe denk gelicek gelişi hemen başlicaz yani o zaman çalışmalarahayırlısı bakalım. Ama seni görünce çok sevindimmmm sağlıkla gelsin bebiş
Amin inşallah çok teşekkür ederim canım benimCanımm senin de sağlıkla gelsin inşallah
Amin canımSağlıkla gelsin yeter ki de yatarız kuzumsonu güzel bitmiş darısı ben ve herkesin başına. Sana neden risk demişlerdi
Amin inşallah meloşumm maşallah kocaman olmuş yavruSagol bitanem büyüdük teyzesi 3 aylık olucaz darısı sana ve tüm bekleyenlere olsun inşallah kuzum
Daha yeni canım 5 haftalık sanırım son adete göre.Ay canım çok sevindim kaç aylık oy maşallah
Heee valla daha kocamı bekliyorumKız sen daha kocanımı bekliyorsun
Oooooo kankam da gelmişşşşşşBenım oğlanda da bulanmadıama kııız ıkısıde cok farklıydı
Amin canımBende kalb durması ilk gebelikte sonra tüp bebekle kimyasal var sonra kendim hamile kaldım ve 7 haftada yine ilk gebeliğimde olduğu gibi lekelenme gördüm doktora dedimki aynısını ilkte gördüm sonra kanamam daha fazla olmaya başlamıştı ve kalbi durmuştu doktor hemen beni yatirdı 1 günlük hastaneye ve lekelenmem durunca bana dedi yatıcan kesinlikle evde 24 haftaya kadar kalkmıcan ve fitil iğne yazdı karnımdan popamdan her yerim mosmordu 9 ay vurmak ne demek bazen çok ağlıyordum.24 haftaya geldiğimde fazla suyum çıktı ortaya yine doktor dedi erken doğum ola bilir diyet yapıcan ağlayarak diyet yapıyordum canım 1 dilim olsa bile ekmek tatlı istiyordu ama yok yani izin yoktu 8 ayda suyum düzeldi benim öyle yani hiç kolay olmadı kuzum