- 22 Şubat 2023
- 9.616
- 10.664
- 37
Hoşbulduk kuzum yaa buna çok güldüm ❤Öncelikle hoşgeldin Eda Rabbim sağlıkla kavuştursun Niqu dan önce ben cevap vereyim "imkanı olan BABA olsun"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk kuzum yaa buna çok güldüm ❤Öncelikle hoşgeldin Eda Rabbim sağlıkla kavuştursun Niqu dan önce ben cevap vereyim "imkanı olan BABA olsun"
Sağol kuzum evet rüyada gibiyim sen nasıslın?Kuzuum büyümüşsünüz masallah cinsiyet de belli olmus gorusmeyeli. Yol yarilanmis hadi hayirlisi
Oy hadi bakalım kuzum kolaycacık bir doğum olsun inşallah ❤Perşembe günü Allah nasip ederse doğumum var bir kızım olucak
Zumruduanka96 B bernaad Merveeee57 de vardı ❤ kızlar eskiler toplanıyor Niqu 'cuğum çok güzel düşünmüş.@Tikabasa kız gel bura bana yardım edicen eskileri bura toplamak istiyorum her kes dağıldı resmen
Oo vaktı gelmıs ya geç gitsin yicegı ne zaten bır çay kaşığıMaşAllah dişler var birde evet..bizde ek gidaya geçmeliyiz heyacanlıyım
Kız benim ilk hamileliğimde de hiç bulantım olmadı napacaz şimdi migren ataklarım olur benim ama inşallah bunda olmaz amin
İyi çok şükür sen nasılsınAyyyy kızlar günaydın güne mutlu baslamami sağladınız nasılsınız
Normal kuşum normal. Rahim genişlemeye kese büyümeye başlıyor. İlk zamanlar belim çok ağrırdı benim de
Niqu çok güzel düşünmüşsün kuzum özledim hepinizi nasılsınız kızlar? Ne güzel yeni hamişler var bazen görüyorum topiclerde gerçekten hepinize tek tek buradaki adınızla çok dua etmiştim hepiniz hamile kaldınız çok çok çok mutlu oluyorum gerçekten
Yaaa seloşumm çok mutlu oldum sağlıkla gelsinnn çok duygulandımAyy tum kızları burada gormek ben mide bulantısı ve mıgrenden fenalardayım bugunama @fnd_50 ciğimin sayesınde depresyomdan cıkma aşamasındayım şuanda dua dınlıyorum
Canımm senin de sağlıkla gelsin inşallahValla çok iyi olmuş oh be bura dostane oldu vallahi hepimiz bir arada evimiz gibi