yine kaldım kendimle başbaşa ....

bilmiyorummm

.....
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
2.138
89
363
kendimi bildim bile yalnızım , çocukluğumda yalnızdım anne ilgisi ,şefkati hiç görmedim..
gen kızlığımda yalnızdım babam buyudum diye sevmezdi bile beni,yaklaşmaz,konuşmaz,ilgilenmezdi..annem desenız kendiyle meşgul olan biriydi hep,giyineyim süsleneyim ,bakım yapayım hep kendını düşünürdü..
evlendim hala yalnızım ..evlimiyim onunda farkında değilim..öz ailem alt katımda oturuyorlar ..bir günden bir günede kızım nasılsın ,bir şeye ihtiyacın varmı, kocanla aran nasıl dediklerini duymadım..
el mişim gibi ,yabancı bir komşuymuşum gibiyiz hep..

annem babamı anlatır hep bana şöle yaptı böle yaptı hep kendi dertleriyle meşgul,kız kardeşim zaten kendi aleminde kimseyı sokmuyor dünyasına...
bir tanede abım var oda başka bir memlekette .. ki burda olsa ne yazar.. adam aramıyor bilee kaç yıl oldu...

kocam deseneız ha varlıgı ha yokluguu...
kayınbaba- kayınvalide desenız 3 ay oldu adım atmıyorlar evıme,benıde çağırmıyorlar.. ( istemıyorum zaten )
2 cocugmla kenımı bildim bileli yalnızım
.............
annem ve kızkardeşim dün abimlerin yanına gittiler tatile..
her sene giderler..
biride cıkıp demedi.. kızım bu senede sen gıt ,senın hakkın ,gez eğlen stresini at..
dillerinin ucuyla teklif edıyorlar sadece..
abim bir kere bile ısrar etmede bacım gel dıye..
anneme dedım bende bu sene gelmeyı dusunuyoru diye.. cocuklarla bişe anlamzsın ,hasta olurlar sıcaktan falan diye bahane uydurdu sürekli..
babam zatenn ne işi var otursun evınde yemgını pişirsin keyfıne baksın dıyor..
..........
zaten hep evdeyim.. kendımı ev işlerine adadım.. yapacak hiç bile bulamıyorsamm döküyorum mutfagıı baştan topluyorum.. az önce halı yıkadım..zaman geçmiyor.. sıkılıyorum..herşey aynı..
ye -iç yat başka bişe yok..

eşim gelıyor ne yemek yaptınn...
cocuklar gelıyor anne acıktım
babam desenn bır yere cıksam ne işin var ne gerekıyorsa bana söyle..
çocukları parka götursem ..kapımızın önü neylerıne yetmıyor gıtme diyor..
çöp döksem kapıda elımden alıyor
ya adım attırmıyorlarr dışarıyaa..
.........
o kadar cok bunaldımkı..hayattan zevk almıyorum..
yedıgımden ,içtiğimden zevk almıyorum..
yıllardır aynı kıyafetlerın içindeyim,akrabaların verdıklerı ve genç kızlıgımın 3-5 parça kıyafetleri..
Allah'ıma hamd olsun ,şükürler olsun asla küçümsemiyorum onu bulamayanlar var keza ben varken yokluk cekıyorum..zoruma bu gıdıyor..
eşim bir gün demiyor bir şeye ihtiyacın varmı diye..ben isteyıncede param yok, o yok bu yok...
hep idare ett..
zaten bu gune kadar hep ettım.. hiç gıkımı bile cıkarmadan kım ne dıyorsa yaptım..
ama artık tahammülüm kalmadıı
çalışmak isitoyrum yok,okumak istiyorum yok,bır kac arkadas edınmek ıstıyorum yok,evde lif örüp satıyordum onada surat yıktılar.. onuda yapmyıorum artık...
.......
ne getırıse yıyoruz, ne alırsa gıyıyoruz..
artık ben böyle hayatıda , böyle evliliğide istemyıorum..
bıktım ,usandım.. kendımden de nefret edıyorum ,herkesten te nefret edıyorum.. çocuklarım olmasa zatenn alır başımı gıderdım..
........
cok daralıyorum artık.. diyet yapıyorum 2 aydırr ..kimse kilo vermıssın bile demıyor.. moral ,motivasyon yok.. hep tek başıma mücadele edıyorum.. yoruldum artık
çok yoruldum :(

ah kuzumm daralmışsın yine
geçen mesajlaştığımızda biraz iyi görmüştüm seni sevinmiştim..
keşke yapabileceğim bişeyler olabilse keşke :(

yaşam enerjini bulmak için dışları çıkman gerek , yürümek dahi .çok sağlıklı , eşini ikna et denize veya yaylaya gidin akrebalarınız yok mu oralarda , bende kalabalık sokaklara ,gürültüye hasretim, şehiri ,özledim ,deniz kıyısındayım ,haftayada yaylada onuda hiç sevmem yaşlı insanlarla ne konuşulur ki? lnsanoğlunun mutlu olmsı .çok zor,ama sana değişiklik iyi gelecek eşinede söyle bunları

Böyle yasammi olurmus, size niye böyle davrandiklarina bi kilif uydura biliyomusunuz?yani ne olursa olsun buna haklari yok size hapis hayati yaaatmalarinin ama hani bi sebep gösteriyolarmi? Onu gectim Esinizle sakin sakin konusmalisinuz bence, ona ne hissettiklerinizi anlatmaniz lazim, belkide ilk etapta bi beklentiniz olmadan bunu onada söyleyerek, yani bak degismesede bilmeni isterim ben böyle böyle hissediyorum söyle mutsuzum falan yani, belkide akli basina gelir en azindan esiniz...umarim severek evlenmissinizdir hani bi kurtulus yolu olarak degil ozaman esinizde sizi anlar bosladigini anlar insallah...aulenize bisey diyemiycem insan kendi kizinin caninin mutsuz oldugunu anlamazmi ona yardimci olmazmi hayret yani... Hic olmadi siz iyi yolla denedikten sonra en iyisimi bi Sinirkrizi gecirin hepsinin gözü korksun akillari baslarina gelsin...hey allahim yaaa...ne bencil insanlar...Allah yardimcin olsun....

Böyle yasammi olurmus, size niye böyle davrandiklarina bi kilif uydura biliyomusunuz?yani ne olursa olsun buna haklari yok size hapis hayati yaaatmalarinin ama hani bi sebep gösteriyolarmi? Onu gectim Esinizle sakin sakin konusmalisinuz bence, ona ne hissettiklerinizi anlatmaniz lazim, belkide ilk etapta bi beklentiniz olmadan bunu onada söyleyerek, yani bak degismesede bilmeni isterim ben böyle böyle hissediyorum söyle mutsuzum falan yani, belkide akli basina gelir en azindan esiniz...umarim severek evlenmissinizdir hani bi kurtulus yolu olarak degil ozaman esinizde sizi anlar bosladigini anlar insallah...aulenize bisey diyemiycem insan kendi kizinin caninin mutsuz oldugunu anlamazmi ona yardimci olmazmi hayret yani... Hic olmadi siz iyi yolla denedikten sonra en iyisimi bi Sinirkrizi gecirin hepsinin gözü korksun akillari baslarina gelsin...hey allahim yaaa...ne bencil insanlar...Allah yardimcin olsun....

bilmiyorumun önceki konularını bilmiyorsunuz galiba
yorumunuzu gerçekten çok beğendim mantıklı şeyler ama maalesef onun ne ailesi ne eşi onu anlayacak türden değiller :5:
yaşadığı yer küçük ve hemen laf çıkacak biryer.. bide eşi amcasının oğlu babası o yüzden hepten sıkıyo kızı bildiğim kadarıyla :(

Saçma bir aile,saçma bir eş...Sabır dileyeyim diyorum zaten sabırlısın...Acaba diyorum delirip durduk yere bir cinnet mi geçirsen hani böyle çocuklarının evde olmadıgı bir gün cinnet geçirmişsesine içini boşaltsan ne var ne yok döksen eve..Eşin de o ana şahit olsa...Değişir mi birşeyler ?

Manyadım mı ne..:ssz:

Ama bu dediğimi dediğimi bir aradaşım yapmıştı eşi çok korkmuştu :9: Doktora felan götürdüler

Son düzenleme:
bunları açık açık konuş eşinle sonuçta sende insansın bağır çağır azcıkta deliliğe vurdur yani kızarlarsa kızsınlar sende onlara kız
bende böyle bi durum yaşadım seni çok iyi anlıyorum işim nedeniyle büyük bi şehirde özel hastandeydm kadrom çıktı ve köye küçük bi köy babanne dede yanımda önceden arkadaşlarımla kalıyodum ya bunalıma girdim resmen köye uzak bide bulunduğum yer her gün ağladım daha yeni yeni alışıyorum çok kötü bi durum yaşadığın ilçeye gitmek istiyorum otobüs yok ay ay bunalıma girer insan vala yine köyden kadınlar geliyo arada haftasonları ailemin yanına gidiyorum ama sizin durum daha kötüymüş bence siz takmayın babanızı falan sizin bu bişey dememenizden oluyo bence

Konulari bilmiyorum bi ara firsatim olunca okiycam ama biraz olsun bilgilendim teskkurler...Tabii anladim sözde sebeplerini...yazik gercekten yazik, insanin kendi annesi babasi böyle yaparsa el ne yapmazki...peki esiniz zorlami evlendi yoksa severekmi ne bileyim en cok onu etkileye bilirsiniz bence yani onu umusattinizmi zaten sizde mutlu olursunuz en azindan yuvanizda hizur olur...offf ben sonra bi öncekileri okuyaYimda en iyisi öyle yorum yapayim ne diycemi sasirdim...

Hayretler icinde okudum . Caanim sen evlatlik falanmisin . Hani evlatlik olsan bu kadar olmaz.Benim ailem altimda oturcak ben gitmicem gelmicem . Surekli elleri uzerimizde olurdu.cok uzuldum durumuna ve sabretmeni diliyorum.cocuklarin buyudugunda sana destek olurlar artik.daralma bunalma dok icini burda rahatla biz sana heep yardimci oluruz.

kendimi bildim bile yalnızım , çocukluğumda yalnızdım anne ilgisi ,şefkati hiç görmedim..
gen kızlığımda yalnızdım babam buyudum diye sevmezdi bile beni,yaklaşmaz,konuşmaz,ilgilenmezdi..annem desenız kendiyle meşgul olan biriydi hep,giyineyim süsleneyim ,bakım yapayım hep kendını düşünürdü..
evlendim hala yalnızım ..evlimiyim onunda farkında değilim..öz ailem alt katımda oturuyorlar ..bir günden bir günede kızım nasılsın ,bir şeye ihtiyacın varmı, kocanla aran nasıl dediklerini duymadım..
el mişim gibi ,yabancı bir komşuymuşum gibiyiz hep..

annem babamı anlatır hep bana şöle yaptı böle yaptı hep kendi dertleriyle meşgul,kız kardeşim zaten kendi aleminde kimseyı sokmuyor dünyasına...
bir tanede abım var oda başka bir memlekette .. ki burda olsa ne yazar.. adam aramıyor bilee kaç yıl oldu...

kocam deseneız ha varlıgı ha yokluguu...
kayınbaba- kayınvalide desenız 3 ay oldu adım atmıyorlar evıme,benıde çağırmıyorlar.. ( istemıyorum zaten )
2 cocugmla kenımı bildim bileli yalnızım
.............
annem ve kızkardeşim dün abimlerin yanına gittiler tatile..
her sene giderler..
biride cıkıp demedi.. kızım bu senede sen gıt ,senın hakkın ,gez eğlen stresini at..
dillerinin ucuyla teklif edıyorlar sadece..
abim bir kere bile ısrar etmede bacım gel dıye..
anneme dedım bende bu sene gelmeyı dusunuyoru diye.. cocuklarla bişe anlamzsın ,hasta olurlar sıcaktan falan diye bahane uydurdu sürekli..
babam zatenn ne işi var otursun evınde yemgını pişirsin keyfıne baksın dıyor..
..........
zaten hep evdeyim.. kendımı ev işlerine adadım.. yapacak hiç bile bulamıyorsamm döküyorum mutfagıı baştan topluyorum.. az önce halı yıkadım..zaman geçmiyor.. sıkılıyorum..herşey aynı..
ye -iç yat başka bişe yok..

eşim gelıyor ne yemek yaptınn...
cocuklar gelıyor anne acıktım
babam desenn bır yere cıksam ne işin var ne gerekıyorsa bana söyle..
çocukları parka götursem ..kapımızın önü neylerıne yetmıyor gıtme diyor..
çöp döksem kapıda elımden alıyor
ya adım attırmıyorlarr dışarıyaa..
.........
o kadar cok bunaldımkı..hayattan zevk almıyorum..
yedıgımden ,içtiğimden zevk almıyorum..
yıllardır aynı kıyafetlerın içindeyim,akrabaların verdıklerı ve genç kızlıgımın 3-5 parça kıyafetleri..
Allah'ıma hamd olsun ,şükürler olsun asla küçümsemiyorum onu bulamayanlar var keza ben varken yokluk cekıyorum..zoruma bu gıdıyor..
eşim bir gün demiyor bir şeye ihtiyacın varmı diye..ben isteyıncede param yok, o yok bu yok...
hep idare ett..
zaten bu gune kadar hep ettım.. hiç gıkımı bile cıkarmadan kım ne dıyorsa yaptım..
ama artık tahammülüm kalmadıı
çalışmak isitoyrum yok,okumak istiyorum yok,bır kac arkadas edınmek ıstıyorum yok,evde lif örüp satıyordum onada surat yıktılar.. onuda yapmyıorum artık...
.......
ne getırıse yıyoruz, ne alırsa gıyıyoruz..
artık ben böyle hayatıda , böyle evliliğide istemyıorum..
bıktım ,usandım.. kendımden de nefret edıyorum ,herkesten te nefret edıyorum.. çocuklarım olmasa zatenn alır başımı gıderdım..
........
cok daralıyorum artık.. diyet yapıyorum 2 aydırr ..kimse kilo vermıssın bile demıyor.. moral ,motivasyon yok.. hep tek başıma mücadele edıyorum.. yoruldum artık
çok yoruldum :(

canım yaa durumuna çok üzüldüm bunlar nasıl bi insanlaryaa aklım almıyo hadi annenler sorumsuz dedim neyse yaaa eşine ne demeli peki ya kaynananlar kuzum hepsi seni mi bulmuşllar yaa bütün dertler sende :((( şuan senin yapabilecegin en güzel şey dua allaha dua et bol bol eminim herşey yoluna girecektir haatta burdaki bu sayfayı okuyan bütün arkadaşlardan rica edelim sana dua okusunlar.. kalk bir abdest al dua oku allahım herşeyinin yoluna girmesini nasip etsin inşalllah

Bence bu işi bir sinir krizi çözer ama çocuklar evde olmamalı...Bilmiyorum ciddi ciddi cinnet geçirmeli o an biriktirdiklerini kusmalı diyenlerdenim..

Korkarlar ailece..Varsın deli desinler zaten el birligiyle delirtmek üzereler..

Sizce kk ? Çünkü karşınızdakiler konuşmayla yola gelecek insanlar değil...Eski konularını takip etmeyenler ederse anlayacaklardır..

Icim daraldi gercekten benimde okurken…bi tanede ilgili insan olmaz mi insanin hayatinda ya??? En azindann cocuklarin var canim teselli olarak…insaAllah onlar seni hep arayip sorarlar anneleri..

Buarada hep birilerinin istegi uzerine birseyler yapiyorsun ya da yapmiyorsun anladigim kadariyla…en guzeli belkide bi gun iyice patlamak ve istedigini yapmak…insanin evde yapip sattigi life bile karisiyorlarsa bilemiyorum…kocanda ona muhtac ol sadece temizlik yemek yap istiyor herhalde…

Calismaya yok, gezmeye yok, alisverise yok…mahrumiyet bolgesi gibi…

Bence bir yerden sonra isyan bayragini cek ve istedigini yap arkadasim…hayat kendimize zehir etmek icin ne yazikki cok kisa… :50:

Bence bu işi bir sinir krizi çözer ama çocuklar evde olmamalı...Bilmiyorum ciddi ciddi cinnet geçirmeli o an biriktirdiklerini kusmalı diyenlerdenim..

Sizce kk ? Çünkü karşınızdakiler konuşmayla yola gelecek insanlar değil...Eski konularını takip etmeyenler ederse anlayacaklardır..

eski konularını akip etmedim ama bende bu fikirdeyim bazen deli olmak olmak lazım sessiz bulunca tepesine çıkarlar insanın. haklısın bu konuda biraz sesini çıkartmak işe yarar gibi gözükyo

ALLAH YARDIMCIN OLSUN INSALLAH(AMIN) :nazar:
Canim ya bi gun yuzu gormedin ne ailenden ne kocandan,
ilerleme olacagina dahada geriliyor anlasilan hersey,
su esini bi karsina alip konussan derdini anlatsan anlamazmi yine ?:26:
Bu devirde kimsenin kimseye faydasi yok ya baban hadi halden anlamiyorda annen biliyor durumu,
o niye boyle davraniyor senide goturselerdi keske insan oz kizina niye el gibi davranir ya uzuldum...:25:

konuyu açıp kaçmış gibi oldum arkadaşlar kusuruma bakmayın ,cocuklar durmadılar kalkmak zorunda kalkdım pc başından ..

ya bilmiyorum gerçekten artık ne yapacagımı bilmiyorum.. çocuklarım var onlar olmasa yemın edıyorum ki Allah şahidim kaçr giderdim buralardan.. dayanamıyorum yaa.. yemin ederım artık dayanamıyorum..

ağlıyorum şuan ,bir insana bu kadar yük yüklenir mi yaa.. Rabbı herkesii bir şeyle sınar benı herkesle sınıyor.. isyan etmyıorum ama artık yeetrr nolursun RABBİM YETERR :14:

buraya konu açarak ne kadar yalnız oldugmu anlamışsınız.. kimse yok anlatacagım.. eşim zaten halimden anlayan biri değil.. olsaydı böle mutsuz olmazdım...

eşimi sevmiyorum birde üstüne bu denli ilgisizlik ,eve bakmaması,sabah gidip akşam gelmesi,5 dkka görüyorum yüzünü oda hep kavgayla gecıyor..
ne pişridin , bugun ne yaptın biryere gıttınmı...

ne getırıyorsunda pişireyım dıyorum artık dayanamıyorum :(

çocuga 5 lira verır annen dondurma alsın der..
alırım akşam bir hesapp sorrar.. cocugun ağzından laf alır,bana güvenmıyor bilee

oğlum annen dondurma aldımı diye 10 defa sorar.. ya alsam ne almasam nee 5 lirayı bu kadar buyutmenın anlamı nee .......

Valla okurken ben daraldım, bu hayat çekilir mi be arkadaşım:50:
Sen demişsin ya hep sustum , mücadele ettim; işte bu güçlü görünmek yüzünden artık herkes tamamen seni soyutlamış hayattan, 'Nasıl olsa o başının çaresine bakar' gibi izlenim bırakmışsın etrafına:31:
Bence kendine bir an önce bi meşgale bul, ne yapmak istiyosan yap, okumak mı istiyosun oku, çalışmak mı istiyosun çalış. Hayat çok kısa ya, değmez gıkını çıkarmadan oturmaya:34:Ayrıca kimseye de yaranamamışsın bak:10:

Bence de bir cinnet her şeyi halleder, halletmese bile farkındalık yaratır...

Bence de bir cinnet her şeyi halleder, halletmese bile farkındalık yaratır...

İşte bunu diyorum..Kendisi zaten dolu geçirsin doya doya cinnetini..Ama işte çocukların o gün bir plan yapıp evden uzaklaştırması lazım..avazı çıktığı kadar bağırsın ama eşi de bu durumu görecek :))) Ailesi zaten bagırtılar üzerine yukarı çıkar...Ama işte çaktırmaması lazım bu durumu zaten bilmiyorum çok dolu elinden geleni ardına koymasın o gün..Evde kırsın döksün mesela tabakları ..

Ben olsam bunu yapardım...Kırılacak tabak çanakları önce bir bulaşık sepetine dizer yerle bir ederdim sonra..Ama mesela bunu kavga anında yapmasın eşiyle didiştiği bir anda değil böyle eşine ikide bir beni afakanlar basıyor bana birşeyler oluyor kendimi iyi hissetmiyorum demekle başlasın...Sonra ver elini cinnet !

Dedigim gibi kızımız delirdi deseler ne yazar zaten deli etmişler...Konu komşudan da utanmasın sonuçta cinnet bu ne zaman geleceği belli olmuyor :))

Back
X