- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 89
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
kendimi bildim bile yalnızım , çocukluğumda yalnızdım anne ilgisi ,şefkati hiç görmedim..
gen kızlığımda yalnızdım babam buyudum diye sevmezdi bile beni,yaklaşmaz,konuşmaz,ilgilenmezdi..annem desenız kendiyle meşgul olan biriydi hep,giyineyim süsleneyim ,bakım yapayım hep kendını düşünürdü..
evlendim hala yalnızım ..evlimiyim onunda farkında değilim..öz ailem alt katımda oturuyorlar ..bir günden bir günede kızım nasılsın ,bir şeye ihtiyacın varmı, kocanla aran nasıl dediklerini duymadım..
el mişim gibi ,yabancı bir komşuymuşum gibiyiz hep..
annem babamı anlatır hep bana şöle yaptı böle yaptı hep kendi dertleriyle meşgul,kız kardeşim zaten kendi aleminde kimseyı sokmuyor dünyasına...
bir tanede abım var oda başka bir memlekette .. ki burda olsa ne yazar.. adam aramıyor bilee kaç yıl oldu...
kocam deseneız ha varlıgı ha yokluguu...
kayınbaba- kayınvalide desenız 3 ay oldu adım atmıyorlar evıme,benıde çağırmıyorlar.. ( istemıyorum zaten )
2 cocugmla kenımı bildim bileli yalnızım
.............
annem ve kızkardeşim dün abimlerin yanına gittiler tatile..
her sene giderler..
biride cıkıp demedi.. kızım bu senede sen gıt ,senın hakkın ,gez eğlen stresini at..
dillerinin ucuyla teklif edıyorlar sadece..
abim bir kere bile ısrar etmede bacım gel dıye..
anneme dedım bende bu sene gelmeyı dusunuyoru diye.. cocuklarla bişe anlamzsın ,hasta olurlar sıcaktan falan diye bahane uydurdu sürekli..
babam zatenn ne işi var otursun evınde yemgını pişirsin keyfıne baksın dıyor..
..........
zaten hep evdeyim.. kendımı ev işlerine adadım.. yapacak hiç bile bulamıyorsamm döküyorum mutfagıı baştan topluyorum.. az önce halı yıkadım..zaman geçmiyor.. sıkılıyorum..herşey aynı..
ye -iç yat başka bişe yok..
eşim gelıyor ne yemek yaptınn...
cocuklar gelıyor anne acıktım
babam desenn bır yere cıksam ne işin var ne gerekıyorsa bana söyle..
çocukları parka götursem ..kapımızın önü neylerıne yetmıyor gıtme diyor..
çöp döksem kapıda elımden alıyor
ya adım attırmıyorlarr dışarıyaa..
.........
o kadar cok bunaldımkı..hayattan zevk almıyorum..
yedıgımden ,içtiğimden zevk almıyorum..
yıllardır aynı kıyafetlerın içindeyim,akrabaların verdıklerı ve genç kızlıgımın 3-5 parça kıyafetleri..
Allah'ıma hamd olsun ,şükürler olsun asla küçümsemiyorum onu bulamayanlar var keza ben varken yokluk cekıyorum..zoruma bu gıdıyor..
eşim bir gün demiyor bir şeye ihtiyacın varmı diye..ben isteyıncede param yok, o yok bu yok...
hep idare ett..
zaten bu gune kadar hep ettım.. hiç gıkımı bile cıkarmadan kım ne dıyorsa yaptım..
ama artık tahammülüm kalmadıı
çalışmak isitoyrum yok,okumak istiyorum yok,bır kac arkadas edınmek ıstıyorum yok,evde lif örüp satıyordum onada surat yıktılar.. onuda yapmyıorum artık...
.......
ne getırıse yıyoruz, ne alırsa gıyıyoruz..
artık ben böyle hayatıda , böyle evliliğide istemyıorum..
bıktım ,usandım.. kendımden de nefret edıyorum ,herkesten te nefret edıyorum.. çocuklarım olmasa zatenn alır başımı gıderdım..
........
cok daralıyorum artık.. diyet yapıyorum 2 aydırr ..kimse kilo vermıssın bile demıyor.. moral ,motivasyon yok.. hep tek başıma mücadele edıyorum.. yoruldum artık
çok yoruldum
gen kızlığımda yalnızdım babam buyudum diye sevmezdi bile beni,yaklaşmaz,konuşmaz,ilgilenmezdi..annem desenız kendiyle meşgul olan biriydi hep,giyineyim süsleneyim ,bakım yapayım hep kendını düşünürdü..
evlendim hala yalnızım ..evlimiyim onunda farkında değilim..öz ailem alt katımda oturuyorlar ..bir günden bir günede kızım nasılsın ,bir şeye ihtiyacın varmı, kocanla aran nasıl dediklerini duymadım..
el mişim gibi ,yabancı bir komşuymuşum gibiyiz hep..
annem babamı anlatır hep bana şöle yaptı böle yaptı hep kendi dertleriyle meşgul,kız kardeşim zaten kendi aleminde kimseyı sokmuyor dünyasına...
bir tanede abım var oda başka bir memlekette .. ki burda olsa ne yazar.. adam aramıyor bilee kaç yıl oldu...
kocam deseneız ha varlıgı ha yokluguu...
kayınbaba- kayınvalide desenız 3 ay oldu adım atmıyorlar evıme,benıde çağırmıyorlar.. ( istemıyorum zaten )
2 cocugmla kenımı bildim bileli yalnızım
.............
annem ve kızkardeşim dün abimlerin yanına gittiler tatile..
her sene giderler..
biride cıkıp demedi.. kızım bu senede sen gıt ,senın hakkın ,gez eğlen stresini at..
dillerinin ucuyla teklif edıyorlar sadece..
abim bir kere bile ısrar etmede bacım gel dıye..
anneme dedım bende bu sene gelmeyı dusunuyoru diye.. cocuklarla bişe anlamzsın ,hasta olurlar sıcaktan falan diye bahane uydurdu sürekli..
babam zatenn ne işi var otursun evınde yemgını pişirsin keyfıne baksın dıyor..
..........
zaten hep evdeyim.. kendımı ev işlerine adadım.. yapacak hiç bile bulamıyorsamm döküyorum mutfagıı baştan topluyorum.. az önce halı yıkadım..zaman geçmiyor.. sıkılıyorum..herşey aynı..
ye -iç yat başka bişe yok..
eşim gelıyor ne yemek yaptınn...
cocuklar gelıyor anne acıktım
babam desenn bır yere cıksam ne işin var ne gerekıyorsa bana söyle..
çocukları parka götursem ..kapımızın önü neylerıne yetmıyor gıtme diyor..
çöp döksem kapıda elımden alıyor
ya adım attırmıyorlarr dışarıyaa..
.........
o kadar cok bunaldımkı..hayattan zevk almıyorum..
yedıgımden ,içtiğimden zevk almıyorum..
yıllardır aynı kıyafetlerın içindeyim,akrabaların verdıklerı ve genç kızlıgımın 3-5 parça kıyafetleri..
Allah'ıma hamd olsun ,şükürler olsun asla küçümsemiyorum onu bulamayanlar var keza ben varken yokluk cekıyorum..zoruma bu gıdıyor..
eşim bir gün demiyor bir şeye ihtiyacın varmı diye..ben isteyıncede param yok, o yok bu yok...
hep idare ett..
zaten bu gune kadar hep ettım.. hiç gıkımı bile cıkarmadan kım ne dıyorsa yaptım..
ama artık tahammülüm kalmadıı
çalışmak isitoyrum yok,okumak istiyorum yok,bır kac arkadas edınmek ıstıyorum yok,evde lif örüp satıyordum onada surat yıktılar.. onuda yapmyıorum artık...
.......
ne getırıse yıyoruz, ne alırsa gıyıyoruz..
artık ben böyle hayatıda , böyle evliliğide istemyıorum..
bıktım ,usandım.. kendımden de nefret edıyorum ,herkesten te nefret edıyorum.. çocuklarım olmasa zatenn alır başımı gıderdım..
........
cok daralıyorum artık.. diyet yapıyorum 2 aydırr ..kimse kilo vermıssın bile demıyor.. moral ,motivasyon yok.. hep tek başıma mücadele edıyorum.. yoruldum artık
çok yoruldum