Nişan yine fikirlerine ihtiyacim var canlarim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

inş.içlerinden işine yarayan bişeyler çıkar incim

diğerlerinede bayıldım arkadaşlar,hepsi birbirinden güzeller

aralarında seçim yapmak gerçekten zor

opuyorumnanaktancanim cok tsk ederim saolasinopuyorumnanaktan
sorma inan baktikca isde bu diyorum sonra digerini görüyorum artik alicagim malzemelerle bakalim ortaya ne cikicakkaydirigubbakcemile3

kizlar cikmam lazim
inanin beni cok mutlu ettiniz suan cikmam lazim yazamadigim arkadaslarim kusuruma bakmayin lütfen
vakit bulunca yine girip cvplicam emin olun

kızlar size bir osru şimdi o yastıkları direkt tutuyrouz dimi yanı altına tepsi filan koymayacağız?

bu sitede öğrendim yüzük için böyle süslü şeyler olduğunu.geçen baktım bi yerde.yaparız dediler 35 lira tepsi verirsem.tepsi vermezsem 50 liradan başlıyor.bugün buldum isteme çikolatası ve nikah şekeri yapan bi yerde gördüm.7.5 liraya kiralanıyormuş.hemen ayırttım.güzel hemde kuşlu olanlardan.eğer 1 gece için masraf olmasın diyorsanız bakmanızı tavsiye ederim

tek yastık tutunca bence daha güzel duruyor tepsiye gerek yok o zman bence hiç tepsi alama canım yastıga karar werdıysenız eger tek stık yada tek tepsı olarak kullanın kızlar ......
ha bu arada kıralanadabılır tabııkkıde ama ewde örneklerıne bakarakda en fazla 10 liraya mal edebılırsınız bı kac arkadaş fıkrıyle yada yalnız başınıza da değişik bişeyler çıkartabılırsınız ortaya hem boylece hem cok pahalı olmamış olur hemde kıraya wercegınızden en fazla üzerine 5 lira katarak kendı emegınız we kendı yaptıgınız olur hem sonrada hatıra kalır .......

cnm bu konuda yardımcı olmak ısterıdm ama benım hıc boyle anım olmadı sade yasadık herseyıı
ıns kardesınınkı cok guzel olucak
bu kadar azımlı bı abla kardesın senın kıymetını bılsın yoksa klava:

canım linki atsana bana nerdeymiş öyle kiralama sistemi ?

canım ben manisada isteme çikoatası nikah şekeri doğum şekerleri vb. öyle şeyler yapan bi yerde buldum linki yok o yüzden.sende bulunduğun yerde bi araştır istersen bulursun

kizlarrrrrrrrrrrrr
dün gece yengemle 11de ise koyulduk
yengosum malzemeleri herseyi ayarladi ve bizde ise koyulduk
kendimizce ortaya harika bir kina sepeti cikardik
bizim icimize sindi
fotolari yükliim ayarliim
sizlerlede paylasicam insallah
hepinize cok cok tsk ederim
ilginize alakaniza
fikirlerinize desteginize
beni yalniz brakmadiginiz icin cok saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…