Nişan yine fikirlerine ihtiyacim var canlarim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.343
26
208
41
İsviçre
kizlar kizkardesime süpriz yapmak istiyorum kendi emeklerimle
nisan tepsisi
ani defteri
ve kina sepeti
hazirlamak istiyorum

fikirlerinize ihtiyacim var
bana yardimci olursaniz cok sevinirim
resimli fikirler olursa daha iyi olur benim icinde

opuyorumnanaktansimdiden ilgilenen fikir paylasiminda bulunucak arkadaslarima cok cok tskleropuyorumnanaktan

dün aşkam oturup bende nişan tepsimi yaptım.
elbisem pembeli morlu olduğu için pembe yaptım, umarım fikir olur sana tatlım.

buda nişan sepetim. sepeti kendim yaptım içindeki kelebekleri kk dan dostcity arkadaşımız yaptı sağolsun çok güzel oldular.

Son düzenleme:
canım bende eklemek isterdim tepsimin resmini ama maleseff kaybettim.
ama fikir verebilirim.
büyük kalın kurdele aldık çok kalındı en genişi oymuş kurdelecide satılıyor ayrıca onun bir darı dantelli bir kurdele aldık.
tepsinin tutucak yerlerini açıkda birakacak şekilde hediye paketini bağlar gibi bağladık ( iplerle kare şeklinde bağlanır ya) ortaya da kocaman bir fiyong yaptık dantelli kurdeleyide fiyongun üstüne bağladık onada fiyong yaptık ortada sade bir kurdele ucu iki yana çapraz tarafta dantelli fiyong durdu.
çarpı işreti gibi.

aralarda boşluk kalıyor tabi 4 köşesi orayada en büyük boyundan beyaz boncuk serptik.
iki küçük nazar boncuğu koyduk ve makasıda kurdelelerle sarıp altında püskül biraktık..

canım ya anlattım belki fikir edinirsin resmini eklemek çok isterdim

anı defteri bende yapıcam kızlar burdan fikir edinirim bende.
gerçi hazırları satılıyor ama el emeği özel olur tabiii

kardeşinizede mutluluklar bu aradaa

tmyy o kelebekleri nişanda mı vericeksin gelen misafirlere canım çok güzel olmuşlar emeğine sağlık

Son düzenleme:
tmmy canim benim cimcimem ellerine emegine saglik cok cok tsk ederim harikasin sen yaopuyorumnanaktan
cok güzel cok cicilibicili olmuslar bayildim inanki
Şenizbendende destek ve fikirlerini esirgemedigin icin tüm kalbimle tsk ediyorumŞeniz
:Saruboceq:herseyin en güzeli
en özeli
daima gönlünce olsun cimcimem:Saruboceq:

iyiki varsin

opuyorumnanaktancanim sanada cok tsk ederim cok saol ilgine alakanaopuyorumnanaktan
dilerim seninde hersey gönlünce olur insallah:Saruboceq:

tatlim fikir istemissin ancak malesef bu islerden pek anlamiyorum henuz bekarim ve bunlarla isim olmadi uzun bir sure de olmayacak sanirim..
saol fikirlerime onem verdigin icin..
senin en guzelini yapacagini biliyorum..
mutluluklar.

İncim tmyy nin hazırladığı tepsi güzl olmuş canım

Kare yada oval tepsi kullanabilirsin içini saten örtüyle kalayıp kenarlarına canlı küçük çiceklerden yerleştirebilirsin .
Kına sepeti içinde tül kullanabilirsin etrafını tülle çevir mesela tutma yerinede tül koy.
Sepetin tam ortasından saten kurdale geçirebilirsin büzerek.
Kuru yemişler içinde burada küçük kilitli poşetlere koyuyorlar evde sen karıştırır koyarsın
içine yemişleri.
Poşetleride tülden kese yapıp içine koyabilirsin canım saten bir kumaşlada fiyonk yapıp bağlayabilirsin.

İnci ben çok erken evlendim herhalde bizim zamanımızda yoktu böyle güzel şeyler
İnşallah işine yarar canım tercih senin tabi kolay gelsin sana

ne becerikli hatunlar var yarabbim
incim senin gibi abla dostlar başına maşallah sana
ben becereiksizler sınıfındanım bu tepsi bohça olayından anlamam malesef :uhm:

incimm benim nişan tepsimde buna benzer bişeydi hazır almıştık ama sen bunu kendinde yapabilirsin hemde daha güzelini becerirsin...ayrıca arık tepsiden ziyade nişan yastıklarıda yapılıyormuş ayrıca hatıra olarakta saklanabilecek birşey..sana netten örnekler buldum dilerim işine yarar.

cnm benim senin için netten araştırdım nişan tepsilerini... bu eklediklerimde netten örneklerdir..
ben sadeden yanayım nişan tepsimi inş bayramdan sonra eklerim bende ozman olcak benimkide...
ben ilk ekledigimi beghendim öyle bşy yapmayı düşünüyorum allah nasip ederse..

Taksi gelir dura dura,

Gornasını çala çala,

Dizlerine vura vura,

Anam beni gelin mi eddin.

Hanı bu gızın anası,

Önünde mumlar yanası,

Yeşil yaprahdan gınası,

Atladı geçdi eşiği,

Sufrada galdı gaşşığı,

Büyük evin yahaşığı,

Duz gabını duzsuz goyan,

Anasını gızsız goyan,

Böyük evi ıssız goyan,

Atımın guyruğu duğüm,

Uğrunüyüm duğüm duğüm,

Ayrılıh gunleri bugün,

Çatdılar ocah daşını,

Bişirin düğün aşını,

Çağır gelsin gardaşını,

Ekmek goydum dasdara,

Elimi kesdi desdere,

Mevlam sabırlar gösdere,

Anam beni gelin mi edin,

Binen atın eyisine,

İnen evin birisine,

Mekdup yazın dayısına,

Baba gızın çohmuyudu,

Bir gız sana çohmuyudu,

Kör olacısa emmiler,

Hiç oğlunuz yohmuyudu. :gitme:hosuma gitti paylasmak istedim,,,

hepsi alinti arkadasim fikir olsun diye ekledim,benimkini hatirlamiyorum bile,kaydirigubbakcemile3

kardeşine bir ömür mutluluklar dilerim, inşallah senin gibi tatlı bi anne olduğunu da görürüz opuyorumnanaktan

benimkinin resmini bulamadım şimdi ama kuzenim hazırlamıştı benimde
buna benzer bişeydi
içine boncuklar, gül yaprakları falan koyup süslemişti

hepside bir birinden güzel incim canım nasıl seçim yapacaksın sen bu güzellikler içinden ALLAH yardımcın olsun bitanem ALLAH kız kardeşini mutlu ve mesut eylsin inşallah canım benim bir yastıkta kocatsınopuyorumnanaktan​

[/IMG]

canım bunları internetten buldum çok hoşuma gitti ne yazıkki benim işan tepsime ait fotom yok ama araştırıp sana yardımcı olmak isterim ne mutlu sana ne kadar mükemmel bir insansın opuyorumnanaktan

tatlım yardım etmek isterdim ama bnm daha böyle güzel tatlı telaşelerim olmadı.ama tmyy ninki ve elif_ba nınkiler çok güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…