- Konu Sahibi incitanemtuana
-
Taksi gelir dura dura,
Gornasını çala çala,
Dizlerine vura vura,
Anam beni gelin mi eddin.
Hanı bu gızın anası,
Önünde mumlar yanası,
Yeşil yaprahdan gınası,
Atladı geçdi eşiği,
Sufrada galdı gaşşığı,
Büyük evin yahaşığı,
Duz gabını duzsuz goyan,
Anasını gızsız goyan,
Böyük evi ıssız goyan,
Atımın guyruğu duğüm,
Uğrunüyüm duğüm duğüm,
Ayrılıh gunleri bugün,
Çatdılar ocah daşını,
Bişirin düğün aşını,
Çağır gelsin gardaşını,
Ekmek goydum dasdara,
Elimi kesdi desdere,
Mevlam sabırlar gösdere,
Anam beni gelin mi edin,
Binen atın eyisine,
İnen evin birisine,
Mekdup yazın dayısına,
Baba gızın çohmuyudu,
Bir gız sana çohmuyudu,
Kör olacısa emmiler,
Hiç oğlunuz yohmuyudu. :gitme:hosuma gitti paylasmak istedim,,,
hepsi alinti arkadasim fikir olsun diye ekledim,benimkini hatirlamiyorum bile,kaydirigubbakcemile3
:Saruboceq:amin canim insallah:Saruboceq:kardeşine bir ömür mutluluklar dilerim, inşallah senin gibi tatlı bi anne olduğunu da görürüz opuyorumnanaktan
benimkinin resmini bulamadım şimdi ama kuzenim hazırlamıştı benimde
buna benzer bişeydi
içine boncuklar, gül yaprakları falan koyup süslemişti
:Saruboceq:amin canim insallah:Saruboceq:hepside bir birinden güzel incim canım nasıl seçim yapacaksın sen bu güzellikler içinden ALLAH yardımcın olsun bitanem ALLAH kız kardeşini mutlu ve mesut eylsin inşallah canım benim bir yastıkta kocatsınopuyorumnanaktan
umarım yardımcı olabilmişimdir
[/IMG]
canım bunları internetten buldum çok hoşuma gitti ne yazıkki benim işan tepsime ait fotom yok ama araştırıp sana yardımcı olmak isterim ne mutlu sana ne kadar mükemmel bir insansın opuyorumnanaktan
tatlım yardım etmek isterdim ama bnm daha böyle güzel tatlı telaşelerim olmadı.ama tmyy ninki ve elif_ba nınkiler çok güzel olmuş
eklediklerinizin hepsi çok güzel bayıldımm
düğünümde benimde teyzem bana bir sürpriz hazırladı
ama sizinkilere benzemiyorr düğün salonundaki adam duyuru yaptı
gelin hanım ve damat beye çok özel kırılacak bir hediye geliyor
müzik eşliğinde kutu geldi ortaya bir tane sandalye koydular
kutu üzerine bırakıldı kutuyu açmamızı söylediler
hediye paketi yapılmış kutuyu eşimle açtık
içinde iki tane bembeyaz güvercinn yüz ifadem nasılda çıkmış fotolarımda
çok mutlu oldum güvercinlerin ayaklarında kırmızı kurdele bağlı birbirine uzun bir kurdale
kurdalenin tam ortasında bağlı bir emzik birde bilezik bağlı
güvercinleri tutup eşimle aynı anda bıraktık salonda öylece uçtular ve yere kondular
hala kurdale emzik ve bileziği saklıyorum
hatta emzik yatak odamın yatağının tepesinde asılı duruyor bana göre bu çok güzel bir sürprizdi ..........
bir arkadaşımın dğünündede bir sürpriz hazırlamıştı ailesi
yine bir paketin içinde küçük çocuk şemsiyeleri
oluyor ya resimli onun kenarına kurdele ile fırfır yapmışlar
sensiyenin her bir ucuna bebek oyuncakları şıkgıraklar
minik peluş oyuncak emzik her bir ucuna bağlamışlar
şemsiyeyi açınca o kadar güzel görünüyorduki anlatamam
o şemsiyenin altında dans ettiler çok eğlenceliydi ilk görülmüştü
sanki herkes şaşkın şaşkın bakıyordu benim aklıma bunlar geldi
yardımcı olurmu incim sana bilmiyorum..........
kardeşin o kadar tatlıki herşeyin en iyisini hak ediyor.........
opuyorumnanaktanlink icin tskler cimcimem dün bakmisdim bayildim seninkinede digerlerinede cok hoslar inanopuyorumnanaktanhttp://www.kadinlarkulubu.com/nisan...-nisan-tepsisi/169906-nisan-yastiklari-3.html
bebişkom bu benim nişan yastığım gelenlere simli keseler içinde lavanta torbaları verdik kuzenim üstünde isimlerimizin ve nazar boncuklarının olduğu kurabiyeler yapmıştı
kına için nemciğimin gönderdiği mor tepsi çok hoşuma gitti
bu arada abimlerin anı defterini ben yapmıştım ama şuan resmi mevcut değil çekitiğimde göndericem bitanem ama elifbanın gönderdiği anı defterleri çok güselll kendim içinde fikir çalmadım değill :jeyyar:
bu arada kardeşçeğizin çok şanslı vallahi ne güsel bu gibi ayrıntıları düşünen bi ablası var :asigim:
opuyorumnanaktanne demek canim benim ablan kurban olsun sanaopuyorumnanaktanbunları okudukca evlenesım geldı valla:...ıncım sen harıka bı ablasın benımde ablam olurmusun acep..senağlama
bu bir bohça işleme örneği cnm dewam ediorm
:kedi:bende neka sansliyim ki onun gibi bi kardese sahibim ne mutlu bana:kedi:Canım valla bende yardımcı olmak ısterdım ama bu konularda hıc bı fıkrım yok. mafoldumben
En son erkek kardesımın nısanında gelınımızınkını gordum.Onunda ustunden 2 yıl gectı.CADIARZU
Yatıkdı onunkı cok sade sık tullerle suslenmıs bı yastıkdı koselerıne de kırmızı gercek guller dıkdık son anda yuzuklerı de o gullerın yapraklarının arasına koyduk.zemuszemus
Hos gorunmusdu ama kendımınkını hatırlamıyorum bıle.Yuzugu takan ogretmenımdı babam endıseyle benı goz hapsıne almısdı.Aman yoksa vazmı gececek psıkolojısıyle bı an once takılsın da bıtsın derdındeydım:1ninca:
Benımkınıde yengem hazırlamısdı ama ınan bana hıc hatırlamıyorum zaten 12 yıl once de boyle sık gosterıslı seyler de yokdu da herkez aslında cok ılgılenmısdı Ama demek benım gozlerım o sıralar gozmuyomus şakkıdı
Yaaa ne sanslı bı kardesın var bu kadar ılgılı bı abla harıka bı durum buuuu Şeniz
opuyorumnanaktancanimsin melegim ya begenmez olurmuyumopuyorumnanaktan
nişan sepetiopuyorumnanaktan
incim beğendin miopuyorumnanaktançok araştırma yapmama gerek kalamadan hemencecik buldum kaydirigubbakcemile3ben çoook beğendimopuyorumnanaktan
fundam ya benide özendirdin kızdelikafadulden bende erkek kardşlerime yapıcam bunlardan yerimseniben
eltim kardelenin söz sepetini yapmıştım bende.şimdi annensinde gelince fotosunu çeker koyarız:kedi:
benimki çok gümbürtüye gitmişti cnm eşimin damatlığını bile ikimiz gidip toplantı için takım elbise alıyoruz diye almıştık adam pahalıya satmasın dıe ne kıvırmak zorunda kalmıştık.hersey 1 haftada oldu ısteme kına nıkah jet hızıyla.babamı hazır kandırmışken vazgececek vaktı kalmasın dıye.o yuzden cok haşır neşir olamadım bu şeylerle ama inşallah kardeşin peri kızları gibi mutlu olur,ayakları yerden kesılır dılerım mutluluktan...allaha emanet cnm bnm
allah mesut etsin. iyi insanlarla karşılaştırsın ve mutluluğu hiç bozulmasın inşallah.
baktım bayağı fikir eklenmiş. benim tepsim süslü değildi o zamanlar aklımıza bile gelmemişti süslemek :)
canım tüm arkadaşlar cok guzel seyler paylaşmışlar zaten aralarında cok cok guzellerı de var madem danıstın bende yazmak istedim ...
foto yok ama canım basit oval plastik bır tepsıyı komple saten gümüş bir kumaşla kaplayabılırsın ve etrafına otriş denen o tüylü şeylerden komple kapla sadece etrafıını silikon makınası ile yapabilirsin kolaylıkla içinede bır buyuk gül yada renkli bır kalp şekilii bişiy tepsinin ortasında boş kalan yerlerede ufak ufak satılan güllerden yapıştırabılırsın sılıkon tabancası ile ... makası da aynı şekildde otrişle kaplasan saplarını cok guzel olur bence arkadaşıma yapmıştık bız gümüş saten kumaştan we beyaz otrişten ufak pembe beyazda gül kullanmıştık .....
aynı sekılde bır sepetde yapabılırsın canım beyaz otriş hem cok klas duruyor hemde şık oluyor canım .....
basit bir ajandayı da aynı taktikle kaplayıp kumaşla etrafına otriş sılıkonla yapıştırıp ortasınada fotograf koyabılırsın ilk sayfasınıda tabııkı sen dolduracaksın .....
benden bu kadr canım dewamını bulursam eger yıne yazarım tatlım ....
Günaydın incitanem,inanki ben bu düğün ,nişan işlerinden hiç anlamam.Hatta anı defterini burada gördüm ne olaki?dedim.Ama netten araştırdım biraz nişan sepetleri ,tepsileri hemen hemen aynı arkadaşların ekledikleriyle ben farklı olarak sadece nişan sandığını buldum.Farklı bir fikir olarak değerlendirirsen diye ekliyorum canım
lınklere bak canım umarım begenırsın senın ıcın arastırdıklarım
http://www.gelinanidefteri.com/wp-content/gallery/beyaz/b018.jpg için Google Görsel Sonuçları
canımsın bu linkte sana yardımcı olur güzel fikirler verir tatlim güzel gelin anı defterleri var burda bak istersen işine yarar bişeyler bulursun umarım
anı defteri için güzel sözler de var ayrıca bu linkte
*Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz yolda, güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim…
*Her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak geçsin. Hayat boyu mutlu ve huzurlu yaşayın! Yuvanızdan sevgi eksik olmasın…
*Sevginizi ölümsüzleştirmeye doğru attığınız bu adımda sevginizin
hep ilk anki gibi taze kalması ve mutlu olmanız dileğimle…
canımbenim kızım küçük ama araştırayım bulunca paylaşırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?