Nişan yine fikirlerine ihtiyacim var canlarim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

opuyorumnanaktancanimsin cok cok tsk ederim ilgi ve alakanaopuyorumnanaktan

canımarkadaşım hiç anlamamki ben bunlardan benimki gayet sadeydi süslü püslü değildi şimdi çok pişman oldum burdaki tepsileri filan görünce hepside birbirinden güsel valla keşke bende araştırıp süslü püslü bişiler yapsaymışım ama geti artık malesef.yanlız bohçam tüllü müllü bişiydi çiçekçiye yaptırmıştık öle hatırlıyorum

:Saruboceq:amin canim insallah:Saruboceq:
zemuszemusbu fikirde cok güzel ve deyisikmis cok cok tskler canimopuyorumnanaktan

:Saruboceq:amin canim insallah:Saruboceq:
sorma okadar güzel ve deyisik seyler varki sec secebilirsen icinden

umarım yardımcı olabilmişimdir

opuyorumnanaktanyardimci olabilmek ne kelime seninkilerde harika abovvvv nasil karar vericem bilmem cok tskler canim benimopuyorumnanaktan

ayyy ne kadar güzel bunlar ya nasıl karar vericen canım
bunları gördükten sonra benim fotoları eklememe gerek yok süper ötesi bunlar

opuyorumnanaktantskler canim benimopuyorumnanaktan
:kedi:yok be cicim ne mükemmeli benimde kusurlarim var emin ol güzel baktigin icin güzel görüyosun cok saol:kedi:

opuyorumnanaktanay ne harika bir süpriz olmus o öyle canim benim bayildimopuyorumnanaktan
burda güvercin bulsam dahi öyle bisey yapma imkanim olurmu bilemiyorum
ama bizde esimle kuzeninin sadiclariydik ve ben cocuk semsiyesi almisdim uclarinin yarisina pembeli diger yarisina mavili bebis esyalari asmisdim:ecrin_bebek:
taki töreninden sonra semsiyeyi bir acmisdi havalara ucmusdu sevincden hala saklar saolsun
esimde kuzanine paket paket icinde ayva koymusdu ve ayvayi yedin sen oglum yazmisdi:roflol:
ayriyettende oklava koymusdum ben bi bakete eli masali olsun gelinimiz diyeyerimseniben
böyle süprizler hem cok farkli hemde unutulmaz güzel oluyo insallah kardesimdede yapicam saol paylasdigin icin boncugumopuyorumnanaktan

zemuszemusay simdi gördüm bunuda benim yaptigimin aynisi olmus ama cidden harika bir fikir oluyo yazemuszemus
canimsin sen boncugum tskler güzel fikirlerin icinopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanlink icin tskler cimcimem dün bakmisdim bayildim seninkinede digerlerinede cok hoslar inanopuyorumnanaktan
anca firsat bulup yazabiliyorum kusuruma bakmayin kizlar
masallah sende hamaratsin gülüm abinlere ani defteri yapmissin ellerine saglik mutlaka bekliyorum resmini
:kedi:umarim oda kendini sansli görür ve böyle düsünür insallah canim cok saol:kedi:
bunları okudukca evlenesım geldı valla:...ıncım sen harıka bı ablasın benımde ablam olurmusun acep..senağlama
opuyorumnanaktanne demek canim benim ablan kurban olsun sanaopuyorumnanaktan
zemuszemusseve seve olurumzemuszemus

bu bir bohça işleme örneği cnm dewam ediorm

bayildim harika bisey nerde bende bukadar yetenek ama süper fikir tskler canimopuyorumnanaktan

:kedi:bende neka sansliyim ki onun gibi bi kardese sahibim ne mutlu bana:kedi:
canimsin ya yinede tskleropuyorumnanaktan
valla benimde 7 yil önce basdan savma oldugu icin kardesimin herseyi süper olsun istiyorum insallah:Saruboceq:
opuyorumnanaktancanimsin melegim ya begenmez olurmuyumopuyorumnanaktan

fundam ya benide özendirdin kızdelikafadulden bende erkek kardşlerime yapıcam bunlardan yerimseniben
eltim kardelenin söz sepetini yapmıştım bende.şimdi annensinde gelince fotosunu çeker koyarız:kedi:

opuyorumnanaktanbekliyorum balim benim fotosunu tsklerrrrrrrrropuyorumnanaktan

opuyorumnanaktancanimsin cok cok tskleropuyorumnanaktan
hepside cok güzelzemuszemus
aynen canim biz iki tarafinda ilkiydik tecrübede yoktu istedigimiz gibi olmadi ama 7yildir cok sükür mutluyuz:Saruboceq:
:Saruboceq:amin canim insallah o güzel yüregine saglik:Saruboceq:

opuyorumnanaktancanimsin ya yinede cok cok tskleropuyorumnanaktan
aynen benki nekadar kokosum hic süslü püslü biseylerim olmadi ama saglik olsun insallah kizimda istedigi hersey olur:Saruboceq:

Aileden bi cok kişiye anı yadırıp kısa kısa notlarla bu sekılde bişeylerde yapabılırsın canım bana cok farklı geldı walla bılmem begnırmısın .....

opuyorumnanaktancanimsin cok cok tsk ederim seninde fikrine ve beni yalniz brakmadigin icinopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanay harikaymis ya bayildim inanki ama böyle bir sandik burdan bulabilirmiyim bilmem tskler ayirdigin zaman icin canim benimopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktancanimsin sadece birini alinti yaptim ekledigin hepsi icinde tsk ederim cok saolopuyorumnanaktan
harika fikir özellikle sözlere bayildim cok cok tsklerrrrrrrrropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…