Nişan yine fikirlerine ihtiyacim var canlarim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
canım tüm arkadaşlar cok guzel seyler paylaşmışlar zaten aralarında cok cok guzellerı de var madem danıstın bende yazmak istedim ...
foto yok ama canım basit oval plastik bır tepsıyı komple saten gümüş bir kumaşla kaplayabılırsın ve etrafına otriş denen o tüylü şeylerden komple kapla sadece etrafıını silikon makınası ile yapabilirsin kolaylıkla içinede bır buyuk gül yada renkli bır kalp şekilii bişiy tepsinin ortasında boş kalan yerlerede ufak ufak satılan güllerden yapıştırabılırsın sılıkon tabancası ile ... makası da aynı şekildde otrişle kaplasan saplarını cok guzel olur bence arkadaşıma yapmıştık bız gümüş saten kumaştan we beyaz otrişten ufak pembe beyazda gül kullanmıştık .....
aynı sekılde bır sepetde yapabılırsın canım beyaz otriş hem cok klas duruyor hemde şık oluyor canım .....
basit bir ajandayı da aynı taktikle kaplayıp kumaşla etrafına otriş sılıkonla yapıştırıp ortasınada fotograf koyabılırsın ilk sayfasınıda tabııkı sen dolduracaksın .....
benden bu kadr canım dewamını bulursam eger yıne yazarım tatlım ....

Günaydın incitanem,inanki ben bu düğün ,nişan işlerinden hiç anlamam.Hatta anı defterini burada gördüm ne olaki?dedim.Ama netten araştırdım biraz nişan sepetleri ,tepsileri hemen hemen aynı arkadaşların ekledikleriyle ben farklı olarak sadece nişan sandığını buldum.Farklı bir fikir olarak değerlendirirsen diye ekliyorum canım

Anı defteri için de birkaç örnek seçtim,eminim sen bunları geliştirerek mükemmel bir anı defteri yaparsın incitanem

Son düzenleme:

canım benim kırmızı tepsiler kına tepsisi hem kınada size fikir olur hemde nişanda bile biraz değişiklik ile nişan tepsisine çevrilebilir diye düşündüm

http://www.gelinanidefteri.com/wp-content/gallery/beyaz/b018.jpg için Google Görsel Sonuçları

canımsın bu linkte sana yardımcı olur güzel fikirler verir tatlim güzel gelin anı defterleri var burda bak istersen işine yarar bişeyler bulursun umarım

anı defteri için güzel sözler de var ayrıca bu linkte

*Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz yolda, güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim…

*Her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak geçsin. Hayat boyu mutlu ve huzurlu yaşayın! Yuvanızdan sevgi eksik olmasın…

*Sevginizi ölümsüzleştirmeye doğru attığınız bu adımda sevginizin
hep ilk anki gibi taze kalması ve mutlu olmanız dileğimle…

inş.içlerinden işine yarayan bişeyler çıkar incim

diğerlerinede bayıldım arkadaşlar,hepsi birbirinden güzeller

aralarında seçim yapmak gerçekten zor

rica ederim canım sen fikir istersinde ben yardımcı olmazmıyım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.

evet cnm nişanda gelen misafirlere vericem mıknatıslı buzdolabına yapışıyo hatıra kalsın istedim herkese

teşekkür ederim ablacımmmopuyorumnanaktan
ellerine sağlık
harika olmuşlar:)

]
[/QUOTE]

teşekkür ederim cnm

bukaaaaa hırkızlık olmaz:))
biyerden gözüm ısırıyo bunları zakkumum acep nirdendirCADIARZU

canım benim bak yine aklıma fikir geldi yazayım hemen
ahşap tepsiler varya içlerine güzel işlemeler ve çiçeklerle kurdelelerle süslenme yapılsa nasıl olur acaba
hem değişik hem güzel olur sanırım
şimdi işçilerin çayını vermek için tepsi hazırlıyordumda ordan aklıma geldi bu fikirde
umarım güzel fikir olmuştur beğenirsin

bnmkide böyle kızlarr hazırladım ... agustosta kullanıcam inş

ellerine saglik canim benim cok güzel olmus
rabbim tamamina erdirsin insallah:Saruboceq:
tskler paylasdigin icin canimopuyorumnanaktan

tatlim fikir istemissin ancak malesef bu islerden pek anlamiyorum henuz bekarim ve bunlarla isim olmadi uzun bir sure de olmayacak sanirim..
saol fikirlerime onem verdigin icin..
senin en guzelini yapacagini biliyorum..
mutluluklar.

opuyorumnanaktancanimsin yinede cok cok saol ilgi ve alakan yetti inankiopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktancanimsin ya nekadar mutlu ettin beni bilemezsin sorma 7yil önce bende kim vurduya gitmisdim o yüzdende kardesimde cok heves ediyorum tsklerrrr fikrin icinopuyorumnanaktan

ne becerikli hatunlar var yarabbim
incim senin gibi abla dostlar başına maşallah sana
ben becereiksizler sınıfındanım bu tepsi bohça olayından anlamam malesef :uhm:
:kedi:canimsin sen ya cok tsk ederim:kedi:
kardesim icin elimden gelen herseyi seve seve yapmak istiyorum cünkü hakkediyo canim benim umarimda basarili olabilirim
opuyorumnanaktancok cok tsk ederim canim benim cok güzel seninde eklediklerinopuyorumnanaktan
:kedi:insallah bunlar kadar güzel biseyler cikar ortaya cokda marifetli diilim cünkü:kedi:

opuyorumnanaktancok cok tsk ederim canim benim insallah seninde hersey gönlünce olur:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…