- Konu Sahibi incitanemtuana
-
tmmy canim benim cimcimem ellerine emegine saglik cok cok tsk ederim harikasin sen yaopuyorumnanaktan
cok güzel cok cicilibicili olmuslar bayildim inanki
Şenizbendende destek ve fikirlerini esirgemedigin icin tüm kalbimle tsk ediyorumŞeniz
:Saruboceq:herseyin en güzeli
en özeli
daima gönlünce olsun cimcimem:Saruboceq:
iyiki varsin
anı defteri bende yapıcam kızlar burdan fikir edinirim bende.
gerçi hazırları satılıyor ama el emeği özel olur tabiii
kardeşinizede mutluluklar bu aradaa
tmyy o kelebekleri nişanda mı vericeksin gelen misafirlere canım çok güzel olmuşlar emeğine sağlık
İncim tmyy nin hazırladığı tepsi güzl olmuş canım
Kare yada oval tepsi kullanabilirsin içini saten örtüyle kalayıp kenarlarına canlı küçük çiceklerden yerleştirebilirsin .
Kına sepeti içinde tül kullanabilirsin etrafını tülle çevir mesela tutma yerinede tül koy.
Sepetin tam ortasından saten kurdale geçirebilirsin büzerek.
Kuru yemişler içinde burada küçük kilitli poşetlere koyuyorlar evde sen karıştırır koyarsın
içine yemişleri.
Poşetleride tülden kese yapıp içine koyabilirsin canım saten bir kumaşlada fiyonk yapıp bağlayabilirsin.
İnci ben çok erken evlendim herhalde bizim zamanımızda yoktu böyle güzel şeyler
İnşallah işine yarar canım tercih senin tabi kolay gelsin sana
[/QUOTE]ellerine sağlık
harika olmuşlar:)
]
nişan sepetiopuyorumnanaktan
incim beğendin miopuyorumnanaktançok araştırma yapmama gerek kalamadan hemencecik buldum kaydirigubbakcemile3ben çoook beğendimopuyorumnanaktan
bnmkide böyle kızlarr hazırladım ... agustosta kullanıcam inş
tatlim fikir istemissin ancak malesef bu islerden pek anlamiyorum henuz bekarim ve bunlarla isim olmadi uzun bir sure de olmayacak sanirim..
saol fikirlerime onem verdigin icin..
senin en guzelini yapacagini biliyorum..
mutluluklar.
İncim tmyy nin hazırladığı tepsi güzl olmuş canım
Kare yada oval tepsi kullanabilirsin içini saten örtüyle kalayıp kenarlarına canlı küçük çiceklerden yerleştirebilirsin .
Kına sepeti içinde tül kullanabilirsin etrafını tülle çevir mesela tutma yerinede tül koy.
Sepetin tam ortasından saten kurdale geçirebilirsin büzerek.
Kuru yemişler içinde burada küçük kilitli poşetlere koyuyorlar evde sen karıştırır koyarsın
içine yemişleri.
Poşetleride tülden kese yapıp içine koyabilirsin canım saten bir kumaşlada fiyonk yapıp bağlayabilirsin.
İnci ben çok erken evlendim herhalde bizim zamanımızda yoktu böyle güzel şeyler
İnşallah işine yarar canım tercih senin tabi kolay gelsin sana
:kedi:canimsin sen ya cok tsk ederim:kedi:ne becerikli hatunlar var yarabbim
incim senin gibi abla dostlar başına maşallah sana
ben becereiksizler sınıfındanım bu tepsi bohça olayından anlamam malesef :uhm:
opuyorumnanaktancok cok tsk ederim canim benim cok güzel seninde eklediklerinopuyorumnanaktan
incimm benim nişan tepsimde buna benzer bişeydi hazır almıştık ama sen bunu kendinde yapabilirsin hemde daha güzelini becerirsin...ayrıca arık tepsiden ziyade nişan yastıklarıda yapılıyormuş ayrıca hatıra olarakta saklanabilecek birşey..sana netten örnekler buldum dilerim işine yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?