Nişan yine fikirlerine ihtiyacim var canlarim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
eklediklerinizin hepsi çok güzel bayıldımm

düğünümde benimde teyzem bana bir sürpriz hazırladı

ama sizinkilere benzemiyorr düğün salonundaki adam duyuru yaptı

gelin hanım ve damat beye çok özel kırılacak bir hediye geliyor

müzik eşliğinde kutu geldi ortaya bir tane sandalye koydular

kutu üzerine bırakıldı kutuyu açmamızı söylediler

hediye paketi yapılmış kutuyu eşimle açtık

içinde iki tane bembeyaz güvercinn yüz ifadem nasılda çıkmış fotolarımda

çok mutlu oldum güvercinlerin ayaklarında kırmızı kurdele bağlı birbirine uzun bir kurdale

kurdalenin tam ortasında bağlı bir emzik birde bilezik bağlı

güvercinleri tutup eşimle aynı anda bıraktık salonda öylece uçtular ve yere kondular

hala kurdale emzik ve bileziği saklıyorum

hatta emzik yatak odamın yatağının tepesinde asılı duruyor bana göre bu çok güzel bir sürprizdi ..........

ay bayıldım resimlere araştırıp almam lazım çatlarım yoksam
çok süperrrrrrrrrr
delikafadulden

bir arkadaşımın dğünündede bir sürpriz hazırlamıştı ailesi

yine bir paketin içinde küçük çocuk şemsiyeleri

oluyor ya resimli onun kenarına kurdele ile fırfır yapmışlar

sensiyenin her bir ucuna bebek oyuncakları şıkgıraklar

minik peluş oyuncak emzik her bir ucuna bağlamışlar

şemsiyeyi açınca o kadar güzel görünüyorduki anlatamam

o şemsiyenin altında dans ettiler çok eğlenceliydi ilk görülmüştü

sanki herkes şaşkın şaşkın bakıyordu benim aklıma bunlar geldi

yardımcı olurmu incim sana bilmiyorum..........

kardeşin o kadar tatlıki herşeyin en iyisini hak ediyor.........

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...-nisan-tepsisi/169906-nisan-yastiklari-3.html

bebişkom bu benim nişan yastığım gelenlere simli keseler içinde lavanta torbaları verdik kuzenim üstünde isimlerimizin ve nazar boncuklarının olduğu kurabiyeler yapmıştı

kına için nemciğimin gönderdiği mor tepsi çok hoşuma gitti
bu arada abimlerin anı defterini ben yapmıştım ama şuan resmi mevcut değil çekitiğimde göndericem bitanem ama elifbanın gönderdiği anı defterleri çok güselll kendim içinde fikir çalmadım değill :jeyyar:

bu arada kardeşçeğizin çok şanslı vallahi ne güsel bu gibi ayrıntıları düşünen bi ablası var :asigim:

bunları okudukca evlenesım geldı valla:...ıncım sen harıka bı ablasın benımde ablam olurmusun acep..senağlama

Canım valla bende yardımcı olmak ısterdım ama bu konularda hıc bı fıkrım yok. mafoldumben

En son erkek kardesımın nısanında gelınımızınkını gordum.Onunda ustunden 2 yıl gectı.CADIARZU

Yatıkdı onunkı cok sade sık tullerle suslenmıs bı yastıkdı koselerıne de kırmızı gercek guller dıkdık son anda yuzuklerı de o gullerın yapraklarının arasına koyduk.zemuszemus

Hos gorunmusdu ama kendımınkını hatırlamıyorum bıle.Yuzugu takan ogretmenımdı babam endıseyle benı goz hapsıne almısdı.Aman yoksa vazmı gececek psıkolojısıyle bı an once takılsın da bıtsın derdındeydım:1ninca:

Benımkınıde yengem hazırlamısdı ama ınan bana hıc hatırlamıyorum zaten 12 yıl once de boyle sık gosterıslı seyler de yokdu da herkez aslında cok ılgılenmısdı Ama demek benım gozlerım o sıralar gozmuyomus şakkıdı

Yaaa ne sanslı bı kardesın var bu kadar ılgılı bı abla harıka bı durum buuuu Şeniz

nişan sepetiopuyorumnanaktan

incim beğendin miopuyorumnanaktançok araştırma yapmama gerek kalamadan hemencecik buldum kaydirigubbakcemile3ben çoook beğendimopuyorumnanaktan

fundam ya benide özendirdin kızdelikafadulden bende erkek kardşlerime yapıcam bunlardan yerimseniben
eltim kardelenin söz sepetini yapmıştım bende.şimdi annensinde gelince fotosunu çeker koyarız:kedi:

benimki çok gümbürtüye gitmişti cnm eşimin damatlığını bile ikimiz gidip toplantı için takım elbise alıyoruz diye almıştık adam pahalıya satmasın dıe ne kıvırmak zorunda kalmıştık.hersey 1 haftada oldu ısteme kına nıkah jet hızıyla.babamı hazır kandırmışken vazgececek vaktı kalmasın dıye.o yuzden cok haşır neşir olamadım bu şeylerle ama inşallah kardeşin peri kızları gibi mutlu olur,ayakları yerden kesılır dılerım mutluluktan...allaha emanet cnm bnm

canim incim birkac fikir edinmek icin dolastim bunlari buldum yapabilirsek.

en cok bunu beyendim nedersin canimfisfisfis

buda fana deyil.

buda güzel benceyerimseniben

allah mesut etsin. iyi insanlarla karşılaştırsın ve mutluluğu hiç bozulmasın inşallah.
baktım bayağı fikir eklenmiş. benim tepsim süslü değildi o zamanlar aklımıza bile gelmemişti süslemek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…