- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
- Konu Sahibi Selma_kader
-
Benim eşyalarım geldiği zaman evi kv ve görümcemle temizlemeye geldim ustalara yemek getirdi kv. Benim tupumde çay yapildi ve benim daha hiç oturmadigim jiletini yeni acilan koltuklarıma ustalar oturdu çay içti ve hatta azcik çay döküldü. Sildim geçti hic problemde yapmadim cunku bunlarda problem yapılacak tek nokta yok o eşyalar kullanılmak icin var. Ilk cay yapan siz olmak ısıtıyorsanız gorumcenizden once siz gidip cay koysaydiniz ustalara tüpünüzü ilk siz kullanmış olurdunuzKızlar daha önceki konumdan biliyorsunuz ben kv ve görümcem le birlikte aynı binada oturucam bugun benim eve mobilyalar gelicekmiş bende gittim dogru eşyalar gelmiş mi diye gelmeden temizlik yapalım dedim tabi kaynanam teyzeyi görümceyi eve sokmuş bakıyorlarmış sinirlerim bozuldu neyse eşyalar geldi görümcemde kendi üst katında ustalara kek çay yapmış benim evimde onlara yediricek çaydanlığı kapmış gelmiş bana ocağını kullanıyım mı diyo yeni daha ben kullanmamışım çaydanlık elinde hayır kullanma mı diyeyim kullan madem demek zorunda kaldım nişanlım işten geldi tam o sırada görümcem arkasında pervane olmuş dönüyor nişanlım nereye o oraya ben konuşmamışım daha arkasında koşturuyor sonra benim sinirlerim bozuldu eve gittim kendi ablamlar gelmiş daha hiç bir mobilyamı görmediler kardeşim hadi hep birlikte eve mobilya bakmaya gidelim dedi ablamlar da hayır biz pat diye gidemeyiz altta kayın valide var ancak çeyiz sermeye geliriz demez mi ben çok kızdım nişanlımı aradım bak biz orada ne kadar oturursak oturalım benim ailem rahat gelip gidemeyecek dururumızu düzeltene kadar orada oturucam sonra çıkıcam ama birşeyler olur benim de sabrım biterse dururumuzun düzelmesini beklemek çıkarım o evden dedim. Yine ev konusu açıldı yani nişanlım da bana ablanlar ne düşünürse düşünsün ailem onlara saygısızlık mı yaptı gelmek istemiyorlar ben burda yada başka yerde de otursamda ailemden kopamam dedi ben ona ailenden kop demiyorum ki telefonu kapatırken de evlenme o zaman benimle evlenme diye zikretti çok sinirlendim kızlar nikah günü de geliyor nisan 3 napıcam bilmiyorum çok umursamaz olmaya başladı sizce napmalıyım
İlişkinin en başından beri olan bu konu yüzünden kaç defa ayrılma noktasına geldik ama sevdiğim için tamm dedim artık yapıcak bişey yoktu çünkü şimdide öyle ama sorun bana istiyor musun orda oturmak diye kesinlikle hayır hiç içimden gelmiyor ama mecburum seviyorum çünkü bugun nikah günü nü ertelemek istediğimi söyledim 21 Nisan olsun dedim hayır dedi o zaman yapıcı konuşman gerekirken yıkıcı olmaktan başka bişey değilsin dedim hala ben aile konusunda böyleyim ev konusunda değil ben sana hep sevgiyle baktım ayrılmak istemiyorum bu saatten sonra benim üzülmemi geç ailelerimizi üzmeye hakkımız yok dedi
İlişkinin en başından beri olan bu konu yüzünden kaç defa ayrılma noktasına geldik ama sevdiğim için tamm dedim artık yapıcak bişey yoktu çünkü şimdide öyle ama sorun bana istiyor musun orda oturmak diye kesinlikle hayır hiç içimden gelmiyor ama mecburum seviyorum çünkü bugun nikah günü nü ertelemek istediğimi söyledim 21 Nisan olsun dedim hayır dedi o zaman yapıcı konuşman gerekirken yıkıcı olmaktan başka bişey değilsin dedim hala ben aile konusunda böyleyim ev konusunda değil ben sana hep sevgiyle baktım ayrılmak istemiyorum bu saatten sonra benim üzülmemi geç ailelerimizi üzmeye hakkımız yok dedi
Çok haklısınız fevri davranışlarım çok fazla ama cidden çok doldum sağlıklı düşünemiyorum hepinizin yorumları çok iyi geldi birazda olsa olgun düşünmeye çalışıcam bu da benim imtihanım sanrım sabretmeye çalışıcam tesekkür ederimPeki burada yazılanlar hakkında ne düşünüyorsunuz. Biraz daha objektif bakmaya başladınız mı?
Şimdi bi olay anlatacağım. Bi arkadaşım dublex sıfır bi daire aldı. İçini istediği gibi tadilat ettirmeye başladı. Kayınvalidesi yukarıyada mutfak yaptırın yarın birgün evinize geliriz, çocuğunuza bakarız, bi kaçgün kalırız rahat ederiz tabi annenler içinde geçerli bu olay demiş. Şimdi buradaki kadınların çoğu şöyle düşünür. "Ya kayınvalidem evime yerleşme planı yapıyor, evime karışıyor, ben bunu böyle hayal etmedim, eşim pasif kalıyor" der. Ama arkadaşım "doğru söylüyorsun annecim" deyip, istediği teras modelinden vazgeçip terası küçültü ve oraya bi mutfak ekletti. Üstelik oraya bi buzdolabı ve bulaşık makinesi daha aldı. Bu arkadaşımın kayın ailesi düğünde elini cebine atmadı taktıkları bi bilezik, evlerinize kendileri aldı bi kuruş vermediler. Ama herkes gibi düşünse kendini kurar eşiyle arası bozulurdu. O ailede bir kere bile gelip kalmadı. Kızın annesi ve babası gelip torunlarına baktı
Yani belli olmaz bazı şeyler. Hemen kurmayın
Kızlar daha önceki konumdan biliyorsunuz ben kv ve görümcem le birlikte aynı binada oturucam bugun benim eve mobilyalar gelicekmiş bende gittim dogru eşyalar gelmiş mi diye gelmeden temizlik yapalım dedim tabi kaynanam teyzeyi görümceyi eve sokmuş bakıyorlarmış sinirlerim bozuldu neyse eşyalar geldi görümcemde kendi üst katında ustalara kek çay yapmış benim evimde onlara yediricek çaydanlığı kapmış gelmiş bana ocağını kullanıyım mı diyo yeni daha ben kullanmamışım çaydanlık elinde hayır kullanma mı diyeyim kullan madem demek zorunda kaldım nişanlım işten geldi tam o sırada görümcem arkasında pervane olmuş dönüyor nişanlım nereye o oraya ben konuşmamışım daha arkasında koşturuyor sonra benim sinirlerim bozuldu eve gittim kendi ablamlar gelmiş daha hiç bir mobilyamı görmediler kardeşim hadi hep birlikte eve mobilya bakmaya gidelim dedi ablamlar da hayır biz pat diye gidemeyiz altta kayın valide var ancak çeyiz sermeye geliriz demez mi ben çok kızdım nişanlımı aradım bak biz orada ne kadar oturursak oturalım benim ailem rahat gelip gidemeyecek dururumızu düzeltene kadar orada oturucam sonra çıkıcam ama birşeyler olur benim de sabrım biterse dururumuzun düzelmesini beklemek çıkarım o evden dedim. Yine ev konusu açıldı yani nişanlım da bana ablanlar ne düşünürse düşünsün ailem onlara saygısızlık mı yaptı gelmek istemiyorlar ben burda yada başka yerde de otursamda ailemden kopamam dedi ben ona ailenden kop demiyorum ki telefonu kapatırken de evlenme o zaman benimle evlenme diye zikretti çok sinirlendim kızlar nikah günü de geliyor nisan 3 napıcam bilmiyorum çok umursamaz olmaya başladı sizce napmalıyım
Nişanlınız sizi çokmu seviyor? Yada ailelerimizi üzmeyelim, sonra el alem ne der sebepleri yuzundenmi sizinle birlikte olmayi sürdürüyor? Yoksa sebep bunlarin hepsimi?İlişkinin en başından beri olan bu konu yüzünden kaç defa ayrılma noktasına geldik ama sevdiğim için tamm dedim artık yapıcak bişey yoktu çünkü şimdide öyle ama sorun bana istiyor musun orda oturmak diye kesinlikle hayır hiç içimden gelmiyor ama mecburum seviyorum çünkü bugun nikah günü nü ertelemek istediğimi söyledim 21 Nisan olsun dedim hayır dedi o zaman yapıcı konuşman gerekirken yıkıcı olmaktan başka bişey değilsin dedim hala ben aile konusunda böyleyim ev konusunda değil ben sana hep sevgiyle baktım ayrılmak istemiyorum bu saatten sonra benim üzülmemi geç ailelerimizi üzmeye hakkımız yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?