• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ev konusu bıktım..

Başka yerde oturmaya imkan yok çünkü seviyorum da

Çok yanlış davranıyosun seviyorum diyosun dip dibe oturmayı bu sebeple kabul etmişsin, hem seviyosun hem de blöf yapıyosun adama nikâhı erteleyelim diye tamam 21 nisana değil 21 mayısa erteleyelim ya da tamam bitti dese ne yapacaktın

sanki herkes kötü görümce kötü kaynana siz gibileride var.Senin sevmediğin görümce ile yaşamış bu güne gelmiş evlenecegin adam sen istiyorsun ki onları atsın seni kapsın daha eve girmeden huzursuzluk çıkarıyorsun sinir oluyorum böyle insanlara sen baskasına nasıl gidersen onlarda öyle gelir ha onlar farklı davrandı sende mesafe koyarsın.Ailende görmek istiyorsa sizde gidin seninde evin sonuçta hayat şartları zor herkes evi olsun arabası olsun istiyor evlenecegi adamda sen evi bulmuşsun ayrı olsun diyorsun en kötü 1000 tl kira ev varken sen istedin diye para atmak boşa saçma geliyor

Kızlar daha önceki konumdan biliyorsunuz ben kv ve görümcem le birlikte aynı binada oturucam bugun benim eve mobilyalar gelicekmiş bende gittim dogru eşyalar gelmiş mi diye gelmeden temizlik yapalım dedim tabi kaynanam teyzeyi görümceyi eve sokmuş bakıyorlarmış sinirlerim bozuldu neyse eşyalar geldi görümcemde kendi üst katında ustalara kek çay yapmış benim evimde onlara yediricek çaydanlığı kapmış gelmiş bana ocağını kullanıyım mı diyo yeni daha ben kullanmamışım çaydanlık elinde hayır kullanma mı diyeyim kullan madem demek zorunda kaldım nişanlım işten geldi tam o sırada görümcem arkasında pervane olmuş dönüyor nişanlım nereye o oraya ben konuşmamışım daha arkasında koşturuyor sonra benim sinirlerim bozuldu eve gittim kendi ablamlar gelmiş daha hiç bir mobilyamı görmediler kardeşim hadi hep birlikte eve mobilya bakmaya gidelim dedi ablamlar da hayır biz pat diye gidemeyiz altta kayın valide var ancak çeyiz sermeye geliriz demez mi ben çok kızdım nişanlımı aradım bak biz orada ne kadar oturursak oturalım benim ailem rahat gelip gidemeyecek dururumızu düzeltene kadar orada oturucam sonra çıkıcam ama birşeyler olur benim de sabrım biterse dururumuzun düzelmesini beklemek çıkarım o evden dedim. Yine ev konusu açıldı yani nişanlım da bana ablanlar ne düşünürse düşünsün ailem onlara saygısızlık mı yaptı gelmek istemiyorlar ben burda yada başka yerde de otursamda ailemden kopamam dedi ben ona ailenden kop demiyorum ki telefonu kapatırken de evlenme o zaman benimle evlenme diye zikretti çok sinirlendim kızlar nikah günü de geliyor nisan 3 napıcam bilmiyorum çok umursamaz olmaya başladı sizce napmalıyım
E V. L. E N. M E... :KK43:

Haddini bilmeyen görümce :KK43:

eşin ailesi ile aynı ev ya da bina ya da mahalle de ikamet etmek :KK43:

En önemlisi ise ailesiz yapamayacağını söyleyen kişiliği zayıf eş adayı. :KK43:

Mutsuz bir evliliğin ilk sinyallerini almışsın. Evlenip boşanmaktan ve ya boşanamayıp sineye çekerek hayatını mahvetmekten ise nikaha çeyrek kala ayrılmak daha iyidir.

E V. L. E N. M E... :KK43:

Haddini bilmeyen görümce :KK43:

eşin ailesi ile aynı ev ya da bina ya da mahalle de ikamet etmek :KK43:

En önemlisi ise ailesiz yapamayacağını söyleyen kişiliği zayıf eş adayı. :KK43:

Mutsuz bir evliliğin ilk sinyallerini almışsın. Evlenip boşanmaktan ve ya boşanamayıp sineye çekerek hayatını mahvetmekten ise nikaha çeyrek kala ayrılmak daha iyidir.
Bilmiyorum ya dün eve gittim yatak odası takımı gelmiş ben anneme göstericem detaylı koşucağım var belki hemn onlarda geldi kv görümce kp hepsi ben anneme gösteriyorum diye içeri damladılar annemde rahat bakıp konuşamadı bi yanlız başımıza evi gezdiremiyorum yorumlarınız da dediğiniz gibi kafaya çok takan birisiyim hasta olucam artık annem piskolağa gidelim bence çok kafaya takıyorsun geleceği bilemeyiz belki iyi olur diyor ama bilmiyorum gitmek istemiyorum

Bilmiyorum ya dün eve gittim yatak odası takımı gelmiş ben anneme göstericem detaylı koşucağım var belki hemn onlarda geldi kv görümce kp hepsi ben anneme gösteriyorum diye içeri damladılar annemde rahat bakıp konuşamadı bi yanlız başımıza evi gezdiremiyorum yorumlarınız da dediğiniz gibi kafaya çok takan birisiyim hasta olucam artık annem piskolağa gidelim bence çok kafaya takıyorsun geleceği bilemeyiz belki iyi olur diyor ama bilmiyorum gitmek istemiyorum
En çok eşinin ailemsiz yapamam sözü tehlike sinyalleri veriyor. Ailedir tabiki, atacak terkedecek değilsin. Ama artık evleniyorsun ve kendi aileni oluşturuyorsun. Bunun olabilmesi için ailesinden bağımsız olmalı. Öyle iç içe, dip dibe yaşam huzur getirmez.

Kızlar daha önceki konumdan biliyorsunuz ben kv ve görümcem le birlikte aynı binada oturucam bugun benim eve mobilyalar gelicekmiş bende gittim dogru eşyalar gelmiş mi diye gelmeden temizlik yapalım dedim tabi kaynanam teyzeyi görümceyi eve sokmuş bakıyorlarmış sinirlerim bozuldu neyse eşyalar geldi görümcemde kendi üst katında ustalara kek çay yapmış benim evimde onlara yediricek çaydanlığı kapmış gelmiş bana ocağını kullanıyım mı diyo yeni daha ben kullanmamışım çaydanlık elinde hayır kullanma mı diyeyim kullan madem demek zorunda kaldım nişanlım işten geldi tam o sırada görümcem arkasında pervane olmuş dönüyor nişanlım nereye o oraya ben konuşmamışım daha arkasında koşturuyor sonra benim sinirlerim bozuldu eve gittim kendi ablamlar gelmiş daha hiç bir mobilyamı görmediler kardeşim hadi hep birlikte eve mobilya bakmaya gidelim dedi ablamlar da hayır biz pat diye gidemeyiz altta kayın valide var ancak çeyiz sermeye geliriz demez mi ben çok kızdım nişanlımı aradım bak biz orada ne kadar oturursak oturalım benim ailem rahat gelip gidemeyecek dururumızu düzeltene kadar orada oturucam sonra çıkıcam ama birşeyler olur benim de sabrım biterse dururumuzun düzelmesini beklemek çıkarım o evden dedim. Yine ev konusu açıldı yani nişanlım da bana ablanlar ne düşünürse düşünsün ailem onlara saygısızlık mı yaptı gelmek istemiyorlar ben burda yada başka yerde de otursamda ailemden kopamam dedi ben ona ailenden kop demiyorum ki telefonu kapatırken de evlenme o zaman benimle evlenme diye zikretti çok sinirlendim kızlar nikah günü de geliyor nisan 3 napıcam bilmiyorum çok umursamaz olmaya başladı sizce napmalıyım
isin zor soyliyim millet kvalideden gorumceden kaciyor sen ayni bina keske kabul etmeseydin nikah gunude yakin vazgecemezsinde sanirim.esin asla birakmaz ailesini belli cok aileci zorlancaksin gibi duruyor.sadece ocak olayina takildim ne var yani kullanmadiysan gorumcen cay yapsa boyle tiri viri seyleri takarsan hic oraya gitme sen bence daha neler neler yasiycan cunku

sizi çok cocukca buldum bukadar herseyi sorun etmeyin şu kısacık hayatta eminim kayınvalıden görümcen yerinde annaen ablan olsaydı bu sorunalrı göznüne batmazdı kaldıkı ben ortada sorun bile göremiyorum. siz dha eve gelin girmeden çıkmanın pazarlığını yapıyosunuz bence nişanlınız çok haklı..

evlenecegin adama acıdım tatlım..ne yapsak evlencegin adamı bulup vazmı geçirsek evlenmekten yazık..neymiş ocagı kullanmışlar eşşalara bakmışlar...çok ayıp etmişler çoook..

Hep beni haksız görüyorsunuz ama bu ayrı ev meselesini ilk tanıştığımız da aklıma sokan nişanlım sonra ne olduysa doldurdular bizi istemiyorsun dediler nişanlıma o günden sornra orda oturucam durumum ne zaman düzelirse o zaman alıcam dedi ama sen ömür boyu orda otırıcaz gibi düşün deyip durdu bende bunu kabul etmedim çünkü ben sinirlenince o da inat ediyor ben dediğini kabul etmişim giricem o eve ama sonra ben ömür boyu burda oturucam der diye çok korkuyorum yaşım küçük evet 22 sizden ablalarım olarak akıl almak istedim ama haksızda çıktım benim babam yok ezmeye çalışıyorlar hatta kp anneme rahmetli yaşasaydı vermezdi kızınızı bize demiş aile iyi Allah var istediğim herşeyi aldılar nişanlım da ama ben rahat büyüdüm rahatıma düşkünüm o eve gidince her gittiğim yerden kv görümcemin asla haberleri olmasın istiyorum onlara sonuçta hesap vermek zorunda değilim ben sadece başka yerde küçük bi evim olsun tek derdim çocuklarım kocam olsun kendi çapında geçinen bi aile olmak istedim bilmiyorum çok mı istiyorum

Hep beni haksız görüyorsunuz ama bu ayrı ev meselesini ilk tanıştığımız da aklıma sokan nişanlım sonra ne olduysa doldurdular bizi istemiyorsun dediler nişanlıma o günden sornra orda oturucam durumum ne zaman düzelirse o zaman alıcam dedi ama sen ömür boyu orda otırıcaz gibi düşün deyip durdu bende bunu kabul etmedim çünkü ben sinirlenince o da inat ediyor ben dediğini kabul etmişim giricem o eve ama sonra ben ömür boyu burda oturucam der diye çok korkuyorum yaşım küçük evet 22 sizden ablalarım olarak akıl almak istedim ama haksızda çıktım benim babam yok ezmeye çalışıyorlar hatta kp anneme rahmetli yaşasaydı vermezdi kızınızı bize demiş aile iyi Allah var istediğim herşeyi aldılar nişanlım da ama ben rahat büyüdüm rahatıma düşkünüm o eve gidince her gittiğim yerden kv görümcemin asla haberleri olmasın istiyorum onlara sonuçta hesap vermek zorunda değilim ben sadece başka yerde küçük bi evim olsun tek derdim çocuklarım kocam olsun kendi çapında geçinen bi aile olmak istedim bilmiyorum çok mı istiyorum

yaşın çok küçük tecrübesizsin,belliki küçük şeyleri kafanda büyüten birisin ama madem evlilik yoluna girmeye karar verdin artık daha sakin ve idare etmeyi bilen bir yapıda olmalısın,hali hazırda bir eviniz varken yersiz korkuların nedeniyle eşini bir ev borcuna sokmak yerine var olanı daha da artırmak yoluna gitmelisin,ayrıca görümcenin ve kayınvalidenlerin davranışları çok doğal yeni bir ev kurulduğunda illaki bakılır bu demek değilki hergün evinden çıkmayacaklar,bir kere şu ayrımı kaldır rahatlarsın benim annem - onun annesi , benim ablam - onun ablası , bu düşünceden vazgeç herkesi bir bütün olarak görmeye çalış böylece yaptıklarını gözüne batmayacaktır.Böyle ufak tefek şeyler için hayatını etkileme , burdaki mutsuz insanların söyediklerine de kapılıp hayatının yönünü belirleme , sevdiğin adamla evlen uyumlu olmaya çalış ve en önce sakin kalmayı öğren bunlar çok ufak şeyler :)

Nişanlını seviyorsan onlarla da görüşmeye razı olcaksın canım sev sevme bu böyle. Ama aynı apartmanda da nasıl sınır koyarsın bilemedim aynı yerde yiyorsalar hep o zaman zor tabii. Babam başımda yok evlenirken diye üzülme. Sen güçlü ol nişanlina demek ki inatla yaptıramıyorsun istediklerini. O zaman politik olcan ilk onlar yapsın bırak istedikleri gibi sonra eşin de görür kim neymiş eğer kötü niyetlilerse.

Bana bedavadan ev veren hic olmadi
Bedavadan oturacagim evi temizleyen hic olmadi
Bedavadan oturacagim evdeki tadilatlar icin ustalara hizmet eden hic olmadi
Dolayisiyla hersey bana havadan gelmedigi icin kiymet bildim
Iste bu yuzden cocuklarimiza beles ev dugun yapmayalim diyorum her firsatta. Aha sizin gibi kiymet bilmez gelin hanimlara yaranamayiz kesinlikle..

Ve nisanliniz hakli. Evlenmeyin o zaman
Cnm merak ettim istersen cvp vermeyebilirsin kac yasindasin ki KV adayı gıbı konustun o_O

Nişanlını seviyorsan onlarla da görüşmeye razı olcaksın canım sev sevme bu böyle. Ama aynı apartmanda da nasıl sınır koyarsın bilemedim aynı yerde yiyorsalar hep o zaman zor tabii. Babam başımda yok evlenirken diye üzülme. Sen güçlü ol nişanlina demek ki inatla yaptıramıyorsun istediklerini. O zaman politik olcan ilk onlar yapsın bırak istedikleri gibi sonra eşin de görür kim neymiş eğer kötü niyetlilerse.
Aynı yerde yemeceğiz herkes kendi evinde yiyecek dediğiniz gibi inatla yaptıramıyorum birde sizin dediğinizi deneyeceğim çok teşekkür ederim

Görümce iyilik etmiş kek yapmış bi çayı senin ocakta kaynatsa ne olur ölür müsün ? Kv görümce size gelmeyin mi dedi ne olay çıkarttınız ? Kv evi teyzeye gösterse ne olur evin mi eski off şimdiden böyle isen adam senden ayrılsın bence zorla kötü şeyler söyletmişin haberin olsun

Görümce evinde kek yapmış çay koymuş ısıtmak için ocağı kullanacak ben daha kullanmadım diye cadılıkyapmışsınız resmen sizin evlilik çok zor geçer

Back