- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi Selma_kader
iste nerde senin gibi nazih insan düsüceli insan aynı apartmanda oturan ve anlasan cok nadirdir zaten ya gelin istemez kaynana gelirKurulu olmayan eve teyze kv de girse ne olur Allah aşkına. Zaten evi size onlar vermedi mi? Benim evim diyip duruyorsunuz, bir durun bakalım gelin ata binmiş ya nasip demiş.
Sen dua et ki böyle ilgilenen insanlar var. Bana da sözde ev vereceklerdi. 3 sene nişanlı bekledikten sonra ne ev verdiler ne lafını ettiler. Düğüne 10 gün kala babam ev verdi. Temizlik için çağırdım, görümcem geldi, ertesi gün kv de aradı ben kızım olmadan uyuyamıyorum diye. Çeyizimi kendi ailemle taşıdım, yerleştirdim. Mobilyalar geldi erkek tarafından kimse yok. Annem yiyecek, içecek hazırladı. Babam gelen işçilere harçlık verdi. Kv dem, düğüne 4-5 gün kala eşimin kıyafetlerini istedim diye ortalığı ayağa kaldırdı, nerdeyse nişan atıyordum. Akşamına benim eşime götürdüğüm nişan bohçası ile bir valiz eşimin kirli çamaşırını gönderdi. Yoğunluktan ocağın kurulumu bile düğünden sonraya kaldı. Ailemin verdiği evde oturduk diye birde triplerini çektim hepsinin.
Siz ayni binada oturacaksınız diye sürekli çat kapı gelir sanıyorsunuz ama herkes öyle değil. Benim annem aynı binada oturduğu abime, davetsiz 5 kere gitmemiştir (10 yıllık evli). Ben 15 günlük evliyken eşimin kardeşleri bize kalmaya gelmeye başladılar (evlerimizin arası arabayla 15 dakikaydı). Annemlerle aynı binada oturmama rağmen kv demleri daha çok görüyordum.
Orada oturma konusunda sözünden cayan nişanlınız. Muhatabınız kimse ona yüklenin, suçu olmayan insanlara tavır yapmayın.
yada kaynana istemez gelin yapısır cocuguma bak ona bak yardım et yemek yap diye