- 3 Mart 2018
- 69
- 25
- 3
- 29
- Konu Sahibi Selma_kader
-
Amin insallahInsallah canim
Allah gonlune gore versin
Sen zor birine benziyorsun. Abartırsan böyle işin yaş.Kızlar daha önceki konumdan biliyorsunuz ben kv ve görümcem le birlikte aynı binada oturucam bugun benim eve mobilyalar gelicekmiş bende gittim dogru eşyalar gelmiş mi diye gelmeden temizlik yapalım dedim tabi kaynanam teyzeyi görümceyi eve sokmuş bakıyorlarmış sinirlerim bozuldu neyse eşyalar geldi görümcemde kendi üst katında ustalara kek çay yapmış benim evimde onlara yediricek çaydanlığı kapmış gelmiş bana ocağını kullanıyım mı diyo yeni daha ben kullanmamışım çaydanlık elinde hayır kullanma mı diyeyim kullan madem demek zorunda kaldım nişanlım işten geldi tam o sırada görümcem arkasında pervane olmuş dönüyor nişanlım nereye o oraya ben konuşmamışım daha arkasında koşturuyor sonra benim sinirlerim bozuldu eve gittim kendi ablamlar gelmiş daha hiç bir mobilyamı görmediler kardeşim hadi hep birlikte eve mobilya bakmaya gidelim dedi ablamlar da hayır biz pat diye gidemeyiz altta kayın valide var ancak çeyiz sermeye geliriz demez mi ben çok kızdım nişanlımı aradım bak biz orada ne kadar oturursak oturalım benim ailem rahat gelip gidemeyecek dururumızu düzeltene kadar orada oturucam sonra çıkıcam ama birşeyler olur benim de sabrım biterse dururumuzun düzelmesini beklemek çıkarım o evden dedim. Yine ev konusu açıldı yani nişanlım da bana ablanlar ne düşünürse düşünsün ailem onlara saygısızlık mı yaptı gelmek istemiyorlar ben burda yada başka yerde de otursamda ailemden kopamam dedi ben ona ailenden kop demiyorum ki telefonu kapatırken de evlenme o zaman benimle evlenme diye zikretti çok sinirlendim kızlar nikah günü de geliyor nisan 3 napıcam bilmiyorum çok umursamaz olmaya başladı sizce napmalıyım
Kabul etmedim bir buçuk sene doluyor nişanlanalı hep vardı yine var olmuyor çıkış yolu bulamıyorumSen zor birine benziyorsun. Abartırsan böyle işin yaş.
En başta kabul etmeyecektin öyleyse.
Bilmiyorum artık sağlıklı karar veremiyorum işi buraya kadar getirdik eşyalar yerleşti salon tutuldu ama nişanlılığın başlarında ki gibi mutluluğum yok ev konusundan sürekli tartışıyoruz sanırım takıntı yaptım bilmiyorum gerçekten evliliğim sağlıklı olur mu hiç bilmiyorum bana tek morel olan durumu düzeltir düzeltemez ev alıp gitmek o şekilde mutlu olabileceğimi düşünüyorum onun hayaliyle evlenicem evlenirsem yoksa bir ömür yapamam aslasakin evlenme canim . biraz sert soyledim ama kusuruma bakma ne olur.ama net diyorum evlenme. zarar goren sen olursun
Bilmiyorum artık sağlıklı karar veremiyorum işi buraya kadar getirdik eşyalar yerleşti salon tutuldu ama nişanlılığın başlarında ki gibi mutluluğum yok ev konusundan sürekli tartışıyoruz sanırım takıntı yaptım bilmiyorum gerçekten evliliğim sağlıklı olur mu hiç bilmiyorum bana tek morel olan durumu düzeltir düzeltemez ev alıp gitmek o şekilde mutlu olabileceğimi düşünüyorum onun hayaliyle evlenicem evlenirsem yoksa bir ömür yapamam asla
Tapuyu uzerine yapmasi sart degil, sonucta nimetlerden faydalanacak. Ben esimle deli gibi didiniyorum ev borcu odeyecegim diye,inanin hic de zevkli degil, keske kv normal insan olaydi da bana da ev vereydi gider otururdum.
İsine gelmeyen bastirir parasini alir kendi evini ya da kiralar, sonra ocagini da zil takip oynayarak kullanir.
İnanin 35 yasindayim ama kaynanayla altli ustlu veya yakin oturan ama anlasamayip birbirini yiyenleri su kk uyeligimi aldigimdan beridir goruyorum. Benim pek cok arkadasim muhacir,dolayisiyla bir arada oturuyorlar,cok da mutlu insanlar. Kimse kimsenin ne evliligine mudahale ediyor ne de evine esyasina. Buna ragmen kkyi okudukca cocuklarima beles ev vermem diye dusunmeye basladim.
Herkes de insan olsun adam olsun evliligine karistirtmasin efendim. Ayri ev sansi her zaman var ,kv evini imkanlarini begenmeyene kapi acik
Kızlar daha önceki konumdan biliyorsunuz ben kv ve görümcem le birlikte aynı binada oturucam bugun benim eve mobilyalar gelicekmiş bende gittim dogru eşyalar gelmiş mi diye gelmeden temizlik yapalım dedim tabi kaynanam teyzeyi görümceyi eve sokmuş bakıyorlarmış sinirlerim bozuldu neyse eşyalar geldi görümcemde kendi üst katında ustalara kek çay yapmış benim evimde onlara yediricek çaydanlığı kapmış gelmiş bana ocağını kullanıyım mı diyo yeni daha ben kullanmamışım çaydanlık elinde hayır kullanma mı diyeyim kullan madem demek zorunda kaldım nişanlım işten geldi tam o sırada görümcem arkasında pervane olmuş dönüyor nişanlım nereye o oraya ben konuşmamışım daha arkasında koşturuyor sonra benim sinirlerim bozuldu eve gittim kendi ablamlar gelmiş daha hiç bir mobilyamı görmediler kardeşim hadi hep birlikte eve mobilya bakmaya gidelim dedi ablamlar da hayır biz pat diye gidemeyiz altta kayın valide var ancak çeyiz sermeye geliriz demez mi ben çok kızdım nişanlımı aradım bak biz orada ne kadar oturursak oturalım benim ailem rahat gelip gidemeyecek dururumızu düzeltene kadar orada oturucam sonra çıkıcam ama birşeyler olur benim de sabrım biterse dururumuzun düzelmesini beklemek çıkarım o evden dedim. Yine ev konusu açıldı yani nişanlım da bana ablanlar ne düşünürse düşünsün ailem onlara saygısızlık mı yaptı gelmek istemiyorlar ben burda yada başka yerde de otursamda ailemden kopamam dedi ben ona ailenden kop demiyorum ki telefonu kapatırken de evlenme o zaman benimle evlenme diye zikretti çok sinirlendim kızlar nikah günü de geliyor nisan 3 napıcam bilmiyorum çok umursamaz olmaya başladı sizce napmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?