- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.031
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
Birkaç konunuza denk geldim .Doğru yanlış bilemem ama sizin sorununuz hislerinize karşı farkındalığınızın yüksek olması.Sanırım dış dünyayı algılarkende pek çok insandan daha empatik bir tutumunuz vardır ve günümüz dünyasına bakarak bunun sizi iyice karamsar olmaya ittiğini hissettim.Bu karamsar duygularla boğuşup yorulup robot gibi bir hayat yaşamaktansa biraz derin ve hüzünlü hislerinize birazda dünyaya gözünüzü yumun.Kandırılan bir çocukmuş gibi sadece neşeli şeylerle ilgilenin.Aslında şu an hayatınızda gerçekten yıpratıcı olan tek şey dürtü kontrol sorunu olan bir evlat.Çok yakından şahit oldum nasıl zor olduğunu biliyorum.Güçlü ve pozitif olun evladınızı sakinleştirip onun dünyasını yapılandıracak olan sizsiniz ,bu uzun bir süreç.Mutluluk sizinle olsun.
Teşekkür ederim fikirleriniz için. Haklı olduğunuz noktalar var özellikle son cümleleriniz. Evet oğlum ziyadesiyle yoruyor beni ama bundan şikayetçi değilim. Yani son 4 ay öncesine kadar şikayetçiydim ancak artık kriz anlarında daha sakinim. Dolayısıyla oğlumun gelişimi de daha iyiye gidiyor. Geri dönüş alabilmek motive ediyor beni. İnşallah sabrım ve çabam daim olur bu konuda.