Yine dibe batmamak için direniyorum.

Seni ne kadar iyi anladığımı anlasan şaşarsın. Ütopya değildir o distopya benim de kaçtığım distopik bi evrenim var. :)) bazen daha gerçekçiyim deprem falan düşünüyorum. :) bir gün kalbim çok ağrıdı ciddi ciddi ölüyorum sandım içimi bi huzur kapladı. Ben daha ileri vaka mıyım yoksa? :)

Tüm sayfaları okumadım ama okuduklarımdan çıkardığım sonuç;
1-Çocukluğunuzdan ve aile dinamiklerinizden kaynaklanan bazı sıkıntılar mevcut sizde.
2-Farkındalık düzeyi yüksek biri olmanız,
sizi başkalarının fark etmediği veya fark etse de önemsemediği, ufak konularda bile çok duyarlı biri haline getiriyor.
3-Serde ne yazık ki mükemmelliyetçilik dolayısıyla da kuralcılık,herkesi,her şeyi düzeltme ve düzene sokma isteği var.
4-Kişisel olarak 'kendini gerçekleştirememe'
sizi huzursuz ve mutsuz ediyor.
5-Eşiniz ve içinde bulunduğunuz evlilik,
kişisel ve ailesel anlamda beklentilerinizi karşılamıyor.
6-Yaşadığınız kayıplar ve oğlunuzun özel durumu sizi extra yıpratmış.
7-Profesyonel desteğe ihtiyacınız var.

İdrak seni bu siteye üye olduğun günden beri takip ediyorum. O kadar gülüyordum ki yazdıklarına...Sonra evlendin, çocuğun oldu, klasik kk kadını oldun. Bence karakterine göre bir yaşamın yok. O yüzden de hayatını sahiplenmek istemiyorsun. Sen özgür bir kadın olarak yaşamalıydın, canın istediğinde seyahat etmeliydin, gezmeliydin, istediğinde takılmalıydın. Bu çocuklu, kayınvalideli hayat sana uymadı. Uydurmaya çalıştıkça da zihnin isyan ediyor. Biraz ruhunu serbest bırak artık, biraz dilediğin gibi yaşamaya çalış...Yoksa daha büyük psikoloji problemlerin olabilir.

X