- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Üniversite okumadan önce seninle evlenmiş,kendini neden değersiz hissediyorsun,başka bir adam üniversite okumak için evlenmez nişanlı kalır yada uzatırdı bu süreci.....Hoş hangisi olsa bir sorun bulacak bir kadın gibisin bence,çünkü buna bile değersizim gibi bir anlam yüklemişsin...Sadece pişmansın bu evlilikten ve buna sebep ararsan zaten çok bulursun....Daha 1 aylık evli iken mi verdi benden kaçma kararını...
birbirinize az zaman ayırmaktan oluyor bunlar
keşke okulunu bitirip evlenseymiş sizinle
Kesinlikle aynı şeyi yazacaktım siz benden önce yazmışsınız..Ben seni haksız buldum. Adam evine mi geldi toplama kampına mı? “Beni özlemedin mi?” demiş, çorba karıştırmışsın. Hapşırmış, ağzını neden kapamadın?? Başka şeylerin hıncını bu gibi ufak tefek konulardan çıkaracağına, seni asıl üzen şeyi konuşmalısın. Böyle çok yıpranırsınız.
İnsanlarla ses tonumu yükseltmeden saygı çerçevesi içerisinde konuşurum..
Fakat mutfakta yemek yerken konuşmalarımı alaya alır gibi tavırları vs. Bunlar hoş şeyler değil ki..
Duş alsan, elini ağzına kapatsan tarzı şeyleri de gayet normal bir şekilde söyledim..
Onun dışında yan koltuğa geçer misin diye rica ederek söyledim..
o eşinizin hatasıAnlatmaya çalıştığım işte bu da...
Anlaşılamadım bir türlü nedense..
Okumak istediğini bana söyleseydi diyorum , o bile hata olarak karşılanıyor..
Aynen öyle doğru düşünüyor eşiniz gerçekten içinizde adama karşı bi nefretiniz var gibi davranıyorsunuz yazık adamın haline gerçekten bide intikam almayı planlıyorsunuz kendinizce yanlış bence yaptığınız çok geçmeden aramız kötüydü ama beni aldatacak kadar değildi beni severdi diye konu açarsınızGünaydın kızlar..
Buraya 1 gün olsun mutluluğumu paylaşmaya gelemedim, çünkü öyle olan günün o kadar az ki..
Bir evlilik düşünün ;
Eşiniz evlenmeden önce size hiç bahsetmeyip evlendikten sonra üni okumaya karar veriyor. .
(Bu durum yanlış anlaşılmasın okumaya kesinlikle karşı değilim, ama neden bana söylenmedi. . Gerekçe olarak ise Benim onu o kadar süre beklemeyeceğim sunuluyor.. yani bir nevi kandırma gibi )
Tamam onu geçtim mesafe, uzaklık araya özlem koyar ..
(Bu hafta 5 gün diğer hafta 5 gün yani iki haftada 10 gün o ilde kaldı, dün geldi yine bir tartışma...)
Kapıdan girdi, ben yemeğe koyuldum yanıma geldi falan filan, bana “ sen beni hiç özlememişsin” ..
E diyorum yemekle meşgulüm, bi çorba karıştırıyorum, bi ayran yapıyorum.. bi zahmet birini sen yapsan dedim..
Oturduk sofraya şuan hatırlamadığım bir konuda (onun hoşuna gitmediği tarz konuştum diye bana ; heee olur öyle yapalım, hee olur böyle yapalım diyor, el kol hareketi falan..)
Sonra bir ara yine hoşlanmadığı konudan dolayı ağzımı geveledi, ve bu çok saygısız ya dedim çıktım..
Biraz sonra geldi uzandığım koltuğun ucuna oturdu,
Diyorum ki git bi duş al , bana öyle sert çıktı ki; tamam olamayacağız mı dedik vs tarzı sesini yükseltti, az sonrası hapşırdı, ( ve bu tarz konularda acayip titizim) ağzını burnunu kapatmak yok , ortalığa direkt ..
Elinle ağzını falan kapatsan dedim, hoş değil yaptığın..
Orda da bi atar yaptı bana ..
(Söylediğim şeyler anormal mi ?)
Sinir oldum ve normal bir ses tonu ile; ayaklarımı uzatmak istiyorum diğer koltuğa geçer misin dedim, sen nankörsün, bencilsin yine bir sürü şey..
Ve bende sinirlendim artık senin derdin ne ya benimle dedim, çok özlemişsin belli hareketlerinden dedim, yok özlemim benim içimde felan filan..
Ortada büyük bir sorun yok ama kendini o kadar sıkıyorki konuşurken, bağırmamak için zor tutuyor kendini..
Ve duramadım dedim ki ; huzur ver bana yaa, düne kadar huzurluydum geldin yine huzurumu kaçırdın..
Telefonunu alıp bir hışımla odadan çıktı gitti duş alıp yattı..
2 saat sonra falan da ben yattım..
Şöyle anlatayım; konuşma olursa olsun, her diyalogta onun karşıt görüşü, hoşuna gitmeyeceği bir şey söylesem sonuç bu.. yani oturup güzelce şu şöyle bak, bu böyle diye anlatmak yok..
Benimle düzgünce konuşsa zaten hatalı isem diretmem ben..
Ama dalgaya alır gibi konuşmamı , ( haaa tamam o zaman şöyle, o zaman böyle ) dikime dikime konuşuyor benim..
Uzun oldu kusuruma bakmayın lütfen;
Cinsellik te berbat durumda.. Enfeksiyon olmuştum, konularımda var, o esnada hiç olmadı, bir iki defa dert yandı sonrasında o hiç yanaşmadı, ben de öyle..
Ben konuşurken bir insanın üslubuna çok dikkat ederim,ben hatalı olabilirim, yanlış ta konuşabilirim ama insan gibi karşıma oturup, ben şöyle düşünüyorum, şöyle yapsak daha iyi değil mi ? Diye güZelce konuşulunca da anlamayacak insan değilim..
Şuan yine berbat durumdayım, o kalktı işe gitti..
Akşamdan sonra herhangi bir münasebetimiz olmadı..
Beni ise uyku tutmadı, soluğu burda aldım..
Ders çalışıyorum, akşamları onun geliş saatinde de kendimi odaya kapayıp devam edip,münaseneti tamamen mi keseyim, ne yapayım sizce lütfen bana bir akıl verin ..
Bu arada onun düşüncesi şu ; bu evlilikte tek hatalı benim... tüm her şey benim yüzümden böyle..
Sizin yaşlarınız kaç? Keşke burda açılan konularda önce yaş belirtme kuralı olsa
Okurken tavirlariniz cok rahatsiz etti beni. Saygiyi kisik sesle konusmak olarak nitlendirmeyin, bu sekilde arka arkaya laflari siralamakta bence saygisizlik.
Universite okuma olayina kizdiysaniz, o ofkenizi bitirecek cozumu bulacaktiniz. Bulmamissiniz, adam gidip geliyor ve baslamis artik. Amac ne, uzatip evliligi tuketmek mi?
O kadar uzun zamandan sonra evine gelen adam corba yapiyorum, ayran calkaliyorum, zahmet olmazsa sende birisini yap derseniz, siz o adamdan sevgi beklemek gibi bir gaflete dusmeyin bence. Zira benim esim bana yapsa, ona sayginin s'sini duymam.
Bir insan hele ki esinizse kalk dus al demek vardir, sicak su var guzelce yikan, bende cay koyayim demek vardir. Uslup ince cizgi velhasil.
Ayrica burada bir kadin kalkip agzini kapamadan ortaliga hapsuran ese bayilirim demez, ama sizin siralamaniz yanlis. O zaman sussaydiniz, olaylar yatistiktan sonra aynisi olursa o zaman uyarirsiniz. Adam gelir gelmez doymus zaten yaptiklariniza, ne yapsin ki...
İkimiz de 25..Sizin yaşlarınız kaç? Keşke burda açılan konularda önce yaş belirtme kuralı olsa
Bak aklima bir video geliyor ama simdi eklesem aninda ceza alirim soyleyemiyorum icim icimi yiyor
Bana danışılmadan alışmış bir karar,
Ne çözümü bulabilirdim ki ..
Daha 1 aylık evli iken bunun bu kadar sorun
olacağını düşünmedim, ve ayrılma işlerine girişmedim..
Saygı anlayışımda da evet sesinin ayarını kontrol etmek te var, ki tartışmanın da bir üslubu olmalı..
Yukarıda bir yorum yazmıştım, İstanbul a gitmek istediğimi söyledim birkaç gün kalıp dönelim dedim (İstanbul a hiç gitmemiş biri olarak )
Bana dediği şey sen sanki İstanbul u merak ettiğin için mi gideceksin tek amacın gezmek ...
Böyle bir şey olabilir mi ?
Bana bu şekilde muamele eden birine nasıl davranabilirim ?
İstanbul u gezmek için gidiyorum evet, ama bunun içinde orayı merak etmekten doğan bir gezme isteği var..
Bana danışılmadan gidilen bir okul, ve neticesinde 2-3 gün bana ayırılmasını istediğim ve reddedilen bir zaman..
Ama nedense psikolojik sorunları olan ben oluyorum bu durumda.. beklentilerim olağan dışı şeyler mi anlayamadım..
Başı ağrıyormuştu, ( genelde aç kalınca ağrıyor başı) ben o yüzden Alelacele yemeğe devam ettim.. yine onu düşündüğümden..
Duş al dedim, kötü bir koku vardı üzerinde ve bu tarz şeylere çok takarım, yüksek sesle geri dönüş yapıldı yine ve öksürürken, hapşırırken el ile ağız kapatılmaz mı? Bu bir görgü kuralı değil mi, bu tarz olaylardan dolayı grip vs hastalıklar artıyor zaten..
Elini de gidip yıkarsın, ben onu da kötü bir şekilde söylemedim Aslında..
Insan iliskilerinde kriz yonetimi hele ki bu evlilikse cok onemli. Siz atese barutu daha kapida atmissiniz. Boyle yersiz yerlerden kavga cikartmak yerine karsiniza alip, burda bana yazdiginiz sekilde ona soyleseniz ne verecek cevabi olur, ne de siz haksiz.
Size ruhsal anlamda sorunlusunuz demedim, bende bir evlilik yurutuyorum, hayatin kolay olmadigini biliyorum.
Sadece zamanlamayo yanlis yapmanizdan bahsediyorum. O sekilde bir giris bu koca haftayi cop etmeye yeter.
Ama Istanbul olayina, evli barkli adamin baska sehirde okul okumaya gitmesini bende kabul etmem. Hele esim beni yeni evliyken (cinsellik dahil onca sorun varken) birakip gitse, ben bunu kabul edemezdim.
Sadece sinav icin mi gidiyor?Sizin gibi düşünüyorum ve bunu dile getirince eşim tarafından da site tarafından da tek hatalı ben görülüyorum...
Evet evli barklı ve başka şehirde günlerce sınavlar İçin kalıyor..
Günaydın kızlar..
Buraya 1 gün olsun mutluluğumu paylaşmaya gelemedim, çünkü öyle olan günün o kadar az ki..
Bir evlilik düşünün ;
Eşiniz evlenmeden önce size hiç bahsetmeyip evlendikten sonra üni okumaya karar veriyor. .
(Bu durum yanlış anlaşılmasın okumaya kesinlikle karşı değilim, ama neden bana söylenmedi. . Gerekçe olarak ise Benim onu o kadar süre beklemeyeceğim sunuluyor.. yani bir nevi kandırma gibi )
Tamam onu geçtim mesafe, uzaklık araya özlem koyar ..
(Bu hafta 5 gün diğer hafta 5 gün yani iki haftada 10 gün o ilde kaldı, dün geldi yine bir tartışma...)
Kapıdan girdi, ben yemeğe koyuldum yanıma geldi falan filan, bana “ sen beni hiç özlememişsin” ..
E diyorum yemekle meşgulüm, bi çorba karıştırıyorum, bi ayran yapıyorum.. bi zahmet birini sen yapsan dedim..
Oturduk sofraya şuan hatırlamadığım bir konuda (onun hoşuna gitmediği tarz konuştum diye bana ; heee olur öyle yapalım, hee olur böyle yapalım diyor, el kol hareketi falan..)
Sonra bir ara yine hoşlanmadığı konudan dolayı ağzımı geveledi, ve bu çok saygısız ya dedim çıktım..
Biraz sonra geldi uzandığım koltuğun ucuna oturdu,
Diyorum ki git bi duş al , bana öyle sert çıktı ki; tamam olamayacağız mı dedik vs tarzı sesini yükseltti, az sonrası hapşırdı, ( ve bu tarz konularda acayip titizim) ağzını burnunu kapatmak yok , ortalığa direkt ..
Elinle ağzını falan kapatsan dedim, hoş değil yaptığın..
Orda da bi atar yaptı bana ..
(Söylediğim şeyler anormal mi ?)
Sinir oldum ve normal bir ses tonu ile; ayaklarımı uzatmak istiyorum diğer koltuğa geçer misin dedim, sen nankörsün, bencilsin yine bir sürü şey..
Ve bende sinirlendim artık senin derdin ne ya benimle dedim, çok özlemişsin belli hareketlerinden dedim, yok özlemim benim içimde felan filan..
Ortada büyük bir sorun yok ama kendini o kadar sıkıyorki konuşurken, bağırmamak için zor tutuyor kendini..
Ve duramadım dedim ki ; huzur ver bana yaa, düne kadar huzurluydum geldin yine huzurumu kaçırdın..
Telefonunu alıp bir hışımla odadan çıktı gitti duş alıp yattı..
2 saat sonra falan da ben yattım..
Şöyle anlatayım; konuşma olursa olsun, her diyalogta onun karşıt görüşü, hoşuna gitmeyeceği bir şey söylesem sonuç bu.. yani oturup güzelce şu şöyle bak, bu böyle diye anlatmak yok..
Benimle düzgünce konuşsa zaten hatalı isem diretmem ben..
Ama dalgaya alır gibi konuşmamı , ( haaa tamam o zaman şöyle, o zaman böyle ) dikime dikime konuşuyor benim..
Uzun oldu kusuruma bakmayın lütfen;
Cinsellik te berbat durumda.. Enfeksiyon olmuştum, konularımda var, o esnada hiç olmadı, bir iki defa dert yandı sonrasında o hiç yanaşmadı, ben de öyle..
Ben konuşurken bir insanın üslubuna çok dikkat ederim,ben hatalı olabilirim, yanlış ta konuşabilirim ama insan gibi karşıma oturup, ben şöyle düşünüyorum, şöyle yapsak daha iyi değil mi ? Diye güZelce konuşulunca da anlamayacak insan değilim..
Şuan yine berbat durumdayım, o kalktı işe gitti..
Akşamdan sonra herhangi bir münasebetimiz olmadı..
Beni ise uyku tutmadı, soluğu burda aldım..
Ders çalışıyorum, akşamları onun geliş saatinde de kendimi odaya kapayıp devam edip,münaseneti tamamen mi keseyim, ne yapayım sizce lütfen bana bir akıl verin ..
Bu arada onun düşüncesi şu ; bu evlilikte tek hatalı benim... tüm her şey benim yüzümden böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?