Yine bir koca mevzusu ve ben :(

Daha 1 aylık evli iken mi verdi benden kaçma kararını...
Üniversite okumadan önce seninle evlenmiş,kendini neden değersiz hissediyorsun,başka bir adam üniversite okumak için evlenmez nişanlı kalır yada uzatırdı bu süreci.....Hoş hangisi olsa bir sorun bulacak bir kadın gibisin bence,çünkü buna bile değersizim gibi bir anlam yüklemişsin...Sadece pişmansın bu evlilikten ve buna sebep ararsan zaten çok bulursun....

Kesinlikle aynı şeyi yazacaktım siz benden önce yazmışsınız..

Okurken tavirlariniz cok rahatsiz etti beni. Saygiyi kisik sesle konusmak olarak nitlendirmeyin, bu sekilde arka arkaya laflari siralamakta bence saygisizlik.
Universite okuma olayina kizdiysaniz, o ofkenizi bitirecek cozumu bulacaktiniz. Bulmamissiniz, adam gidip geliyor ve baslamis artik. Amac ne, uzatip evliligi tuketmek mi?
O kadar uzun zamandan sonra evine gelen adam corba yapiyorum, ayran calkaliyorum, zahmet olmazsa sende birisini yap derseniz, siz o adamdan sevgi beklemek gibi bir gaflete dusmeyin bence. Zira benim esim bana yapsa, ona sayginin s'sini duymam.
Bir insan hele ki esinizse kalk dus al demek vardir, sicak su var guzelce yikan, bende cay koyayim demek vardir. Uslup ince cizgi velhasil.
Ayrica burada bir kadin kalkip agzini kapamadan ortaliga hapsuran ese bayilirim demez, ama sizin siralamaniz yanlis. O zaman sussaydiniz, olaylar yatistiktan sonra aynisi olursa o zaman uyarirsiniz. Adam gelir gelmez doymus zaten yaptiklariniza, ne yapsin ki...

Anlatmaya çalıştığım işte bu da...
Anlaşılamadım bir türlü nedense..
Okumak istediğini bana söyleseydi diyorum , o bile hata olarak karşılanıyor..
o eşinizin hatası
sizinle bir yola çıkıyorsa ideallerinden de bahsetmek zorunda
çünkü geleceği birlikte planlamalısınız
şimdi o gidip başka bir ilde okuyunca ve de günlerce orada kalınca siz de ister istemez geriliyorsunuz. ve geldiğinde buna bağlı olarak ters davranmışsınız. kim olsa aynı şeyi yapar.

Sizin yaşlarınız kaç? Keşke burda açılan konularda önce yaş belirtme kuralı olsa

Aynen öyle doğru düşünüyor eşiniz gerçekten içinizde adama karşı bi nefretiniz var gibi davranıyorsunuz yazık adamın haline gerçekten bide intikam almayı planlıyorsunuz kendinizce yanlış bence yaptığınız çok geçmeden aramız kötüydü ama beni aldatacak kadar değildi beni severdi diye konu açarsınız

Bana danışılmadan alışmış bir karar,
Ne çözümü bulabilirdim ki ..
Daha 1 aylık evli iken bunun bu kadar sorun
olacağını düşünmedim, ve ayrılma işlerine girişmedim..

Saygı anlayışımda da evet sesinin ayarını kontrol etmek te var, ki tartışmanın da bir üslubu olmalı..
Yukarıda bir yorum yazmıştım, İstanbul a gitmek istediğimi söyledim birkaç gün kalıp dönelim dedim (İstanbul a hiç gitmemiş biri olarak )
Bana dediği şey sen sanki İstanbul u merak ettiğin için mi gideceksin tek amacın gezmek ...
Böyle bir şey olabilir mi ?
Bana bu şekilde muamele eden birine nasıl davranabilirim ?
İstanbul u gezmek için gidiyorum evet, ama bunun içinde orayı merak etmekten doğan bir gezme isteği var..
Bana danışılmadan gidilen bir okul, ve neticesinde 2-3 gün bana ayırılmasını istediğim ve reddedilen bir zaman..
Ama nedense psikolojik sorunları olan ben oluyorum bu durumda.. beklentilerim olağan dışı şeyler mi anlayamadım..

Bak aklima bir video geliyor ama simdi eklesem aninda ceza alirim soyleyemiyorum icim icimi yiyor

Insan iliskilerinde kriz yonetimi hele ki bu evlilikse cok onemli. Siz atese barutu daha kapida atmissiniz. Boyle yersiz yerlerden kavga cikartmak yerine karsiniza alip, burda bana yazdiginiz sekilde ona soyleseniz ne verecek cevabi olur, ne de siz haksiz.
Size ruhsal anlamda sorunlusunuz demedim, bende bir evlilik yurutuyorum, hayatin kolay olmadigini biliyorum.
Sadece zamanlamayo yanlis yapmanizdan bahsediyorum. O sekilde bir giris bu koca haftayi cop etmeye yeter.
Ama Istanbul olayina, evli barkli adamin baska sehirde okul okumaya gitmesini bende kabul etmem. Hele esim beni yeni evliyken (cinsellik dahil onca sorun varken) birakip gitse, ben bunu kabul edemezdim.

Iyide herşeyin bu yolu yordami vardir. Eşin size yaklaştiğinda mesela gülebilirdiniz, yaa yemek yapiyorum tarzi şeyler söyleyebilurdiniz. Siz neredeyse azarlamişiniz adami, git yardim et diye.

Ayriya 'git duş al" çok sagisizca bir tepki. Bunu daha farkli bir şekilde dile getirebilirdiniz, hattz beraber duş almayi be teklif edebilirdiniz.

Ne bilim tepkilerinizi biraz fevri buldum.

Sizin gibi düşünüyorum ve bunu dile getirince eşim tarafından da site tarafından da tek hatalı ben görülüyorum...
Evet evli barklı ve başka şehirde günlerce sınavlar İçin kalıyor..

Sizin gibi düşünüyorum ve bunu dile getirince eşim tarafından da site tarafından da tek hatalı ben görülüyorum...
Evet evli barklı ve başka şehirde günlerce sınavlar İçin kalıyor..
Sadece sinav icin mi gidiyor?
Derslere gitmiyor mu? Devam zorunlulugu vs?
Sadece sinav icinse sizde gidin onunla?

Adam uzaktan gelmiş sizin derdiniz yemek b,de yardım etmesi için azarlıyorsunuz, cinsellik de sorunlu.
Ben evime gelecem, özlemedin mi beni diye nazlanacam, eşim bana sarılmak yerine yemek yapacak bide bana yardım etmediğim kızacak. Üstüne bide bana geldin huzurumu kaçırdın diyecek. Kusura bakmayın da orası benim evimse orada ben de rahat edecem, geldiğimde huzur kaçırdığım bi yerse pılımı pırtımı toplar, sizin suratınıza bile bakmadan çekip giderdim. Adam evine gelmiş 2 damla huzur bulamamış, size nasıl huzur versin.

Vallahi enteresansınız. Ben de evliyken yüksek lisans yaptım hafta da en az iki gün şehir dışında kalıyordum. Ve eşim beni desteklediği için hiçbir sorun yaşamadık. Siz kendiniz de dgs ye hazırlanırken, iş bulamadığınızdan şikayet ederken, eşinizin daha prestijli bir iş için okumak istemesini en çok sizin anlamanız gerekir.

Bi sarılın kocanıza, çorbayı önce yapıp ısıt ayranı eve gelmeden yap. Nasıl bir sıcak servis edilmesi gereken çorba ki bu????

Eşinizin sizinle alay ettiğinden bahsetmişsiniz. Kavga etmemek için konuları geçiştiriyor olabilir mi acaba??? Evlilik böyle bişey işte. Biraz senden biraz ondan... ama siz hiç bişi vermeden, bişiler almak istiyorsunuz.

Kocanızla aranıza biraz daha mesafe koymanıza gerek Yok bence. Kafi miltarda mesafe koymuşsunuz çünkü. Sizin ya gerçek dertleriniz Yok, kendinize dert arıyorsunuz, ya da dikkat çekmeye çalışıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…