- 25 Mayıs 2008
- 99
- 108
- 628
- Konu Sahibi garipbirhayat
25 yaşındayım, eşim terapi vs yöntemlere başvuracak birisi değil af edersiniz , biraz geri kafalı..
Ve de tüm problemlerin benden olduğu gibi bir kanısı olduğu İçin, bir Defasında terapiste gidelim cümlesine karşılık; benim değil senin ihtiyacın var ona, bana diyeceği şey beyfendi biraz daha sakin olun olacak.. ve ayrıca para TUzağı demişti..
Yani o gitmeden etmeden ne diyeceğini bilebilecek zihniyette birisi..
Onun dışında aramız iyi iken birbirimize karşı ilgili iken çok uysal evet, Ama her durumda kendi bildiğinin, kendi düşündüğünün doğru olduğunu kabul edip, benimkileri devamlı eleştirip, göz ardı eden biri..
Benim terapiden kastım eşli değil. Sadece sizin için. Sizin klinik yardıma ihtiyacınız var eşinizin değil.
Bakın burada tüm arkadaşlar ağzı birliği etmişcesine benzer şeyler söylüyoruz. Her yoruma kendinizi haklı çıkaracak açıklamalar yapmak yerine yazılanları dikkate almak ve tavırlarınıza çeki düzen vermek sorunları çözecektir. Eşiniz kötü biri değil. Şanslısınız.
Siz bu adamı sevmiyor sevmek içinde çaba göstermiyorsunuz. Sevginizi gösterdiğinizde o size fazlasıyla karşılık verecektir. Bu konuda yardım alın
Son düzenleme: