Günaydın kızlar..
Buraya 1 gün olsun mutluluğumu paylaşmaya gelemedim, çünkü öyle olan günün o kadar az ki..
Bir evlilik düşünün ;
Eşiniz evlenmeden önce size hiç bahsetmeyip evlendikten sonra üni okumaya karar veriyor. .
(Bu durum yanlış anlaşılmasın okumaya kesinlikle karşı değilim, ama neden bana söylenmedi. . Gerekçe olarak ise Benim onu o kadar süre beklemeyeceğim sunuluyor.. yani bir nevi kandırma gibi )
Tamam onu geçtim mesafe, uzaklık araya özlem koyar ..
(Bu hafta 5 gün diğer hafta 5 gün yani iki haftada 10 gün o ilde kaldı, dün geldi yine bir tartışma...)
Kapıdan girdi, ben yemeğe koyuldum yanıma geldi falan filan, bana “ sen beni hiç özlememişsin” ..
E diyorum yemekle meşgulüm, bi çorba karıştırıyorum, bi ayran yapıyorum.. bi zahmet birini sen yapsan dedim..
Oturduk sofraya şuan hatırlamadığım bir konuda (onun hoşuna gitmediği tarz konuştum diye bana ; heee olur öyle yapalım, hee olur böyle yapalım diyor, el kol hareketi falan..)
Sonra bir ara yine hoşlanmadığı konudan dolayı ağzımı geveledi, ve bu çok saygısız ya dedim çıktım..
Biraz sonra geldi uzandığım koltuğun ucuna oturdu,
Diyorum ki git bi duş al , bana öyle sert çıktı ki; tamam olamayacağız mı dedik vs tarzı sesini yükseltti, az sonrası hapşırdı, ( ve bu tarz konularda acayip titizim) ağzını burnunu kapatmak yok , ortalığa direkt ..
Elinle ağzını falan kapatsan dedim, hoş değil yaptığın..
Orda da bi atar yaptı bana ..
(Söylediğim şeyler anormal mi ?)
Sinir oldum ve normal bir ses tonu ile; ayaklarımı uzatmak istiyorum diğer koltuğa geçer misin dedim, sen nankörsün, bencilsin yine bir sürü şey..
Ve bende sinirlendim artık senin derdin ne ya benimle dedim, çok özlemişsin belli hareketlerinden dedim, yok özlemim benim içimde felan filan..
Ortada büyük bir sorun yok ama kendini o kadar sıkıyorki konuşurken, bağırmamak için zor tutuyor kendini..
Ve duramadım dedim ki ; huzur ver bana yaa, düne kadar huzurluydum geldin yine huzurumu kaçırdın..
Telefonunu alıp bir hışımla odadan çıktı gitti duş alıp yattı..
2 saat sonra falan da ben yattım..
Şöyle anlatayım; konuşma olursa olsun, her diyalogta onun karşıt görüşü, hoşuna gitmeyeceği bir şey söylesem sonuç bu.. yani oturup güzelce şu şöyle bak, bu böyle diye anlatmak yok..
Benimle düzgünce konuşsa zaten hatalı isem diretmem ben..
Ama dalgaya alır gibi konuşmamı , ( haaa tamam o zaman şöyle, o zaman böyle ) dikime dikime konuşuyor benim..
Uzun oldu kusuruma bakmayın lütfen;
Cinsellik te berbat durumda.. Enfeksiyon olmuştum, konularımda var, o esnada hiç olmadı, bir iki defa dert yandı sonrasında o hiç yanaşmadı, ben de öyle..
Ben konuşurken bir insanın üslubuna çok dikkat ederim,ben hatalı olabilirim, yanlış ta konuşabilirim ama insan gibi karşıma oturup, ben şöyle düşünüyorum, şöyle yapsak daha iyi değil mi ? Diye güZelce konuşulunca da anlamayacak insan değilim..
Şuan yine berbat durumdayım, o kalktı işe gitti..
Akşamdan sonra herhangi bir münasebetimiz olmadı..
Beni ise uyku tutmadı, soluğu burda aldım..
Ders çalışıyorum, akşamları onun geliş saatinde de kendimi odaya kapayıp devam edip,münaseneti tamamen mi keseyim, ne yapayım sizce lütfen bana bir akıl verin ..
Bu arada onun düşüncesi şu ; bu evlilikte tek hatalı benim... tüm her şey benim yüzümden böyle..