- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Benim babam benden para isterken yadi maddi konuda bana kızarken açık açık yapıyo herseyi ama onunkiler gayet güzel bi dille ince ince dertlerini anlatıyolar sevgilimde eriyip bitiyo. Ona göre benim babam çalışıyo maaşı iyi benm parama ihytiyacları yok ama onun ailesi zor durumda orda annesi babası kardesleri sıkıntı çekerken o nasıl rahat bi hayat sürermiş tabiki destek olacakmış onlar benm herseyim diyo çok duygusal yaklaşıyo
bencil işte.Bende ona sen mecbur kaldın gitmeye mesleğin işin olmasa gider miydin oraya diyince hee ben seni anladım sen mecbur değilsin haklısın tabi diye triplere giriyo
Benim babam benden para isterken yadi maddi konuda bana kızarken açık açık yapıyo herseyi ama onunkiler gayet güzel bi dille ince ince dertlerini anlatıyolar sevgilimde eriyip bitiyo. Ona göre benim babam çalışıyo maaşı iyi benm parama ihytiyacları yok ama onun ailesi zor durumda orda annesi babası kardesleri sıkıntı çekerken o nasıl rahat bi hayat sürermiş tabiki destek olacakmış onlar benm herseyim diyo çok duygusal yaklaşıyo
Valla onun ailesi için çektiği 60.000ile ailenin senden istekleri arasında dağlar kadar fark var.Oda bana hep benim bencil olduğumu söylüyo, sadece kendimi ve kendi ailemi düşünüyormuşum.
Sırf evlenemyi kabul etmediğim için ne zamana kadar senin ailenin isteklerini göre yasıcaz ben kaç yasında adamım işim var askerliğim yok neyi bekliyoruz niye bekliyoruz diye kızıyor. Senin ailenin istekleri hiç bitmeyecek kelebek bunu artık gör diyo bana o öyle derken kendimi kötü hissediyorum. Varsa yoksan sen ve snein ailen, ben kmsenin umrunda değilim benim ailemde öyle diyo
Oda bana hep benim bencil olduğumu söylüyo, sadece kendimi ve kendi ailemi düşünüyormuşum.
Sırf evlenemyi kabul etmediğim için ne zamana kadar senin ailenin isteklerini göre yasıcaz ben kaç yasında adamım işim var askerliğim yok neyi bekliyoruz niye bekliyoruz diye kızıyor. Senin ailenin istekleri hiç bitmeyecek kelebek bunu artık gör diyo bana o öyle derken kendimi kötü hissediyorum. Varsa yoksan sen ve snein ailen, ben kmsenin umrunda değilim benim ailemde öyle diyo
Tam eve kapatacak kapasitede bir insan.
Nasıl görmüyorsun bunu bilmiyorum.
Şu söylediği hiç de iyi bir şey değil.
Kıskanç ve kompleksli olduğunu gösteriyor.Muhtemelen memur olursan çalış yoksa çalışma deyip eve kapatacak.O arada sürekli babasının borçlarını ödeyecekler.Ona ne gerek var buna ne gerek var deyip sefalete razı edecek.
Onun babası da çalışıyo ama 3 yıl aynı yerden doğru düzgün bi maaş alamıyor, ordan çıksın o zaman diyorum kızıyo kelebek iş mi var iş mi bulabliyo adam diyosenin baban çalışıyo diyo bi de sana :)))) e desene seninki de çalışsın diye
Onun babası da çalışıyo ama 3 yıl aynı yerden doğru düzgün bi maaş alamıyor, ordan çıksın o zaman diyorum kızıyo kelebek iş mi var iş mi bulabliyo adam diyo
hahaha diye kahkaha attım.
sana aileci diyor, daha ne kadar ailene göre yaşıyacağız diyen adam, ailesi için senin laflarını ağzına tıkıyor,ailesine kredi çekiyor. sana gelince takı yok, eşya gereksiz, ailene rest çek. ne güzel kafa.
seni sevmiyor bu adam.
maaş almadığı yerde niye çalışıyor? sevgilin olmasa aç mı gezeceklerdi acaba?Onun babası da çalışıyo ama 3 yıl aynı yerden doğru düzgün bi maaş alamıyor, ordan çıksın o zaman diyorum kızıyo kelebek iş mi var iş mi bulabliyo adam diyo
Hala ben onlar için ne yaptım ki diyo ama bana kızdığı zaman kafası atınca kmse beni düşünmüyo ne ailem nede sen herkes kendi keyfinde diyo, bide geçen kelebek evlenmediğim sürece ben bu borçlardan kurtulamayacağm evlenelim de artık bi sonu gelsn bıktım en azından o zaman evliyim derim ama bekar olup da aileye yardımcı olmamak çok kötü bi durum oluyor diyo.maaş almadığı yerde niye çalışıyor? sevgilin olmasa aç mı gezeceklerdi acaba?
Hala ben onlar için ne yaptım ki diyo ama bana kızdığı zaman kafası atınca kmse beni düşünmüyo ne ailem nede sen herkes kendi keyfinde diyo, bide geçen kelebek evlenmediğim sürece ben bu borçlardan kurtulamayacağm evlenelim de artık bi sonu gelsn bıktım en azından o zaman evliyim derim ama bekar olup da aileye yardımcı olmamak çok kötü bi durum oluyor diyo.
Ya benim tek istediğim kendi yağımızda kavrulmak, kavgasız bağırıssız bi düğün yapmak ama imkansız görünüyor şu sartlarda babamda çok anlayıssız sinirli birisi herseye kızar azarlar, o yuzden bugüne dek hiç babama söyleme taraftarı olmasdm sevglimde ne zaman evleniyosunuz diye soranlara kendince dalga geciyodu kelebeğin babasının snirlerinin yatısmasını bekliyoruz diye. Tamam kendi aileme yapımda çok iyi olmayablir ama borç içinde ay sonunu nasıl geçircez dye kara kara düşünmek istemiyorum daha simdeden ama o çok relaksOnun ailesi onun rahatlığı herşeyde ona göre mi hareket edeceksiniz.Sen nesin peki bostan korkuluğumu?Senin ailen,isteklerin ,arzuların yok mu?
kuyruklu yalan.Hala ben onlar için ne yaptım ki diyo ama bana kızdığı zaman kafası atınca kmse beni düşünmüyo ne ailem nede sen herkes kendi keyfinde diyo, bide geçen kelebek evlenmediğim sürece ben bu borçlardan kurtulamayacağm evlenelim de artık bi sonu gelsn bıktım en azından o zaman evliyim derim ama bekar olup da aileye yardımcı olmamak çok kötü bi durum oluyor diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?