Yine Bir Evlilik Sorunu

kendi adıma şöyle bi hayata katlanmam için hayatımdaki erkeği din sayıp ibadet etmem tapmam lazım, gözümün kör kulağımın sağır olması lazım

Bak mesela eşim ogretmen ve dogu gorevi sayilan bati illerini yazdi sadece. Ama seni riske atamam doguya gitmek yerine ozelde cok calisir az kazanirim dedi. Onu goze aldi yani.
Aradaki fark bu.
Gercek bir erkek kendi sorumlulugunu alir. Baskasini da mutsuzluga ortak etmez
Bir karikatur var ya hani herkes mutlu olmak ister mutsuzluga da varmisin diyen kiza digeri ay bu seni mutsuz edecek simdiden yerini yapihot kanma sakin diyor arkadasi hani. Yasadigin sey bu iste.
Fedakarliklari jep senden bekliyor hep. Psikolojik baski yapiyor utanmadan.
Boyun egme

Onun ailesi onun rahatlığı herşeyde ona göre mi hareket edeceksiniz.Sen nesin peki bostan korkuluğumu?Senin ailen,isteklerin ,arzuların yok mu?

Valla onun ailesi için çektiği 60.000ile ailenin senden istekleri arasında dağlar kadar fark var.
Ki senin aldığın maaş kuş kadar zaten.
Ömür boyu ailene para versen gene 60.000i bulmaz sanırım.
Adam bencil ve ötesi çok net.
Sürekli seni suçlaması da bencilliğini örtmek için.
Belki kalbi güzeldir bilemeyiz ancak şu durumda iyi niyetli görünmüyor hiç sevgilin.
Sadece kalbinin güzel olması da evlilik için yeterli bi kriter mi onu da bilemedim.

hahaha diye kahkaha attım.
sana aileci diyor, daha ne kadar ailene göre yaşıyacağız diyen adam, ailesi için senin laflarını ağzına tıkıyor,ailesine kredi çekiyor. sana gelince takı yok, eşya gereksiz, ailene rest çek. ne güzel kafa.
seni sevmiyor bu adam.

Tam eve kapatacak kapasitede bir insan.

Nasıl görmüyorsun bunu bilmiyorum.

Şu söylediği hiç de iyi bir şey değil.

Kıskanç ve kompleksli olduğunu gösteriyor.Muhtemelen memur olursan çalış yoksa çalışma deyip eve kapatacak.O arada sürekli babasının borçlarını ödeyecekler.Ona ne gerek var buna ne gerek var deyip sefalete razı edecek.

Bir de çalışmıyorsan evde olursun mantığı.

Markete bile gitmesine karışmayacaksa bir şey bilmiyorum.

Onun babası da çalışıyo ama 3 yıl aynı yerden doğru düzgün bi maaş alamıyor, ordan çıksın o zaman diyorum kızıyo kelebek iş mi var iş mi bulabliyo adam diyo

yeminle ben bile acıdım bi 60 bin de benim çekesim geldi hee adamdaki çeneye bak

Aynen önce bir kendine baksın .Ailesine 60.ooo çekerken sorun yok o aileci olmuyor kızımız en ufak bir şey yaptığında aileci oluyor.

Terör bölgesine çağırmakta merhametsiz, bencil ,sevgisiz olmuyor kızımız kabul etmeyince sevgisiz ,bencil oluyor.

Nasıl bir kafa bu hayret

Bir de su var bunun yaptiklarini cekecek birini zor bulur farkinda
Yanlis anlama ama safsin ve cok gencsin bunu kullaniyor. Senin calisan cabalayan babana verecegin uc kurusa laf ederken o kendini borclara sokmus o baska diyor.
Seni terore cekiyor sirf yalnizliktan kurtulmak icin
İstedigin esyalari almana istedigin takina bile engel olacak bir aile borcu var. Ama sen maddi zorlukla kabul etmelisin. Ailesi para yerken sen maddi sorunlarla bogusmalisin ve bunlati kabul etmezsen bencilsin.
Tum bunlara cidden inanip ama kalbi temiz diyecek kadar saf temiz birini bulamaz ondan gozun acilmadan kapaklama derdinde seni.
Yoksa sen bu adamim bencil sorumsuz bir adam oldugunu anlarsin korkusu vat
Kurtul bu adamdan nolur. Yoksa burada cok konu acacaksin daja cok

Onun babası da çalışıyo ama 3 yıl aynı yerden doğru düzgün bi maaş alamıyor, ordan çıksın o zaman diyorum kızıyo kelebek iş mi var iş mi bulabliyo adam diyo
maaş almadığı yerde niye çalışıyor? sevgilin olmasa aç mı gezeceklerdi acaba?

maaş almadığı yerde niye çalışıyor? sevgilin olmasa aç mı gezeceklerdi acaba?
Hala ben onlar için ne yaptım ki diyo ama bana kızdığı zaman kafası atınca kmse beni düşünmüyo ne ailem nede sen herkes kendi keyfinde diyo, bide geçen kelebek evlenmediğim sürece ben bu borçlardan kurtulamayacağm evlenelim de artık bi sonu gelsn bıktım en azından o zaman evliyim derim ama bekar olup da aileye yardımcı olmamak çok kötü bi durum oluyor diyo.

Resmen her cesit damardan girip sansini deniyor. Sen daha buna iyi niyetli diyorsun. Cakalim onde gideni be bu.
Hem bencil hem despot hem cakal

Onun ailesi onun rahatlığı herşeyde ona göre mi hareket edeceksiniz.Sen nesin peki bostan korkuluğumu?Senin ailen,isteklerin ,arzuların yok mu?
Ya benim tek istediğim kendi yağımızda kavrulmak, kavgasız bağırıssız bi düğün yapmak ama imkansız görünüyor şu sartlarda babamda çok anlayıssız sinirli birisi herseye kızar azarlar, o yuzden bugüne dek hiç babama söyleme taraftarı olmasdm sevglimde ne zaman evleniyosunuz diye soranlara kendince dalga geciyodu kelebeğin babasının snirlerinin yatısmasını bekliyoruz diye. Tamam kendi aileme yapımda çok iyi olmayablir ama borç içinde ay sonunu nasıl geçircez dye kara kara düşünmek istemiyorum daha simdeden ama o çok relaks

kuyruklu yalan.
evlenince de aynı düzen devam edecek.
böyle tipler senin gibi sessiz sakin insanları avlar ki, evlenince de ezebilsin. daha söz nişan yokken sana bu kadar psikolojik baskı uygulayan adam evlenince neler yapar bir düşün.
evlenince de boşanamayacak bir insana benziyorsun, çünkü sevgin gerçekleri örtüyor, değişir sanıyorsun, evlenince de bu boş umuda sarılacaksın. ama değişmez. ne kadar sevsen de en çok kendini sev. ona kıyamıyorsun ya, kendine kıyıyorsun, farkında mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…