- 13 Ekim 2016
- 3.485
- 6.260
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yazarken ben de kendime üçüncü kişi olarak baktım . Sanırım en iyisi boşanmak en zoru da bu . Gerisi belki daha güzel olacak ama bilinmezlik korkutuyor belki de
Bence memur maasınla kendıne bı ıyılık yap ve twrapıye git. Kocasızlıktan ölünmüyor ama sinir stres insanı mahvedıyorBurda birçok konu okudum aslında birde ben yazmak istedim oyuzden uyelik açtım. 7 yıllık evli 27 yaşında memur bir kadınım . 2 çocuğun var 5 ve 1 yaşlarında . Eşimle severek evlendim benden 9 yaş büyük asgari ücretle çalışıyor.ilk senelerde bu kumar olduğunu bilmediğim şekilde oynadığını öğrendim ve alyansimi vererek borcunu ödedik . Daha sonraları kartlarımdan çekim yaptı onları ödedik. En son memur olduğumda arabayı satıp harcagini öğrendim orda kumar oynadığı anladım artık . Bir ayrılma oldu araya aileler girdi be geri barıştık. Daha sonra bir araba aldık aile destekleriyle ve o bu arabayı da yedi . Yine evi terk ettim tabi tedavi olacam diye yalvardı yakardı aylar sonra geri döndüm eve. Ve hamile kaldım .doğuma giderken 100 bin TL tekrar oynadığını öğrendim . Lohusalık fln derken sustum . Son bir yıldır 2 maaş ve 40 bin TL yedi artık canıma tak etti ve çocuklarımı alıp baba evine geldim . Ama eşim okadar sakin okadar iyi bir insan ki ondan başkasıyla kendimi dusunemedigim için ayrılma fikri bana çok zor geliyor . Babama kalsa o benim çilem ve çekmek zorundayım . Kendimi değişik hissediyorum yeni bir hayata başlamak beni çok korkutuyor..
Ben de on yıllık evliyim sana kumardan evimi kaybettim icra memurları banka tarafından açılan davalar adliyeler bunlar hepsi bir travma sebebi ve benim eşim hala oynamaya devam etti iki günde 400.000 yedi biz o paraları ne emeklerle kazanmıştık ama iki günde uçtu trilyonlarımız gitti ve sonuç bir valizle iki çocukla on yıl sonra tekrar baba evine dönmek bir hafta sonra boşanma davamız var bu kumar bizi mahvetti lütfen siz de düzelecek ümidiyle yaşamayın benim eşim de temizlik yapardı herkes eşime Özenirdi heveslenirdi ama mahvetti bizi kumar en son eşim bana itiraf etti ben düzeleme kaç kurtar kendini dediBurda birçok konu okudum aslında birde ben yazmak istedim oyuzden uyelik açtım. 7 yıllık evli 27 yaşında memur bir kadınım . 2 çocuğun var 5 ve 1 yaşlarında . Eşimle severek evlendim benden 9 yaş büyük asgari ücretle çalışıyor.ilk senelerde bu kumar olduğunu bilmediğim şekilde oynadığını öğrendim ve alyansimi vererek borcunu ödedik . Daha sonraları kartlarımdan çekim yaptı onları ödedik. En son memur olduğumda arabayı satıp harcagini öğrendim orda kumar oynadığı anladım artık . Bir ayrılma oldu araya aileler girdi be geri barıştık. Daha sonra bir araba aldık aile destekleriyle ve o bu arabayı da yedi . Yine evi terk ettim tabi tedavi olacam diye yalvardı yakardı aylar sonra geri döndüm eve. Ve hamile kaldım .doğuma giderken 100 bin TL tekrar oynadığını öğrendim . Lohusalık fln derken sustum . Son bir yıldır 2 maaş ve 40 bin TL yedi artık canıma tak etti ve çocuklarımı alıp baba evine geldim . Ama eşim okadar sakin okadar iyi bir insan ki ondan başkasıyla kendimi dusunemedigim için ayrılma fikri bana çok zor geliyor . Babama kalsa o benim çilem ve çekmek zorundayım . Kendimi değişik hissediyorum yeni bir hayata başlamak beni çok korkutuyor..
En azından dürüst davranmış eşiniz ve bitirmenize yardımcı olmuş. Bu sanal kumar ne evlilik ne aile bıraktı ortada duyduğuma.gore çok fazla zaten oynayan zaten , ama insan düşünüyor neden biz diyeBen de on yıllık evliyim sana kumardan evimi kaybettim icra memurları banka tarafından açılan davalar adliyeler bunlar hepsi bir travma sebebi ve benim eşim hala oynamaya devam etti iki günde 400.000 yedi biz o paraları ne emeklerle kazanmıştık ama iki günde uçtu trilyonlarımız gitti ve sonuç bir valizle iki çocukla on yıl sonra tekrar baba evine dönmek bir hafta sonra boşanma davamız var bu kumar bizi mahvetti lütfen siz de düzelecek ümidiyle yaşamayın benim eşim de temizlik yapardı herkes eşime Özenirdi heveslenirdi ama mahvetti bizi kumar en son eşim bana itiraf etti ben düzeleme kaç kurtar kendini dedi
Burda birçok konu okudum aslında birde ben yazmak istedim oyuzden uyelik açtım. 7 yıllık evli 27 yaşında memur bir kadınım . 2 çocuğun var 5 ve 1 yaşlarında . Eşimle severek evlendim benden 9 yaş büyük asgari ücretle çalışıyor.ilk senelerde bu kumar olduğunu bilmediğim şekilde oynadığını öğrendim ve alyansimi vererek borcunu ödedik . Daha sonraları kartlarımdan çekim yaptı onları ödedik. En son memur olduğumda arabayı satıp harcagini öğrendim orda kumar oynadığı anladım artık . Bir ayrılma oldu araya aileler girdi be geri barıştık. Daha sonra bir araba aldık aile destekleriyle ve o bu arabayı da yedi . Yine evi terk ettim tabi tedavi olacam diye yalvardı yakardı aylar sonra geri döndüm eve. Ve hamile kaldım .doğuma giderken 100 bin TL tekrar oynadığını öğrendim . Lohusalık fln derken sustum . Son bir yıldır 2 maaş ve 40 bin TL yedi artık canıma tak etti ve çocuklarımı alıp baba evine geldim . Ama eşim okadar sakin okadar iyi bir insan ki ondan başkasıyla kendimi dusunemedigim için ayrılma fikri bana çok zor geliyor . Babama kalsa o benim çilem ve çekmek zorundayım . Kendimi değişik hissediyorum yeni bir hayata başlamak beni çok korkutuyor..
Yazdıklarınızı kendınız okur musunuz.Zaten çekmeye gönüllüsünüz.2 tane de çocuk yapmışsınız çilenize ortak..Büyük ihtimal devam edeceksiniz.Keninizi onsuz düşünemediğiniz adam kumar için sizi harcıyor..İyi insan tanımınız bu ise iyi insan nedir deneyimlememişsiniz..Hayatınız boyunca borç batağında siz ve ne acıdır ki çocuklarınız da sürünecek. Siz buna gönüllü katılım sağlıyosunuz.Ama o zavallı çocuklara babanıza sizin için güzellemesi yapmayın.Günahınız büyük olur.Kumarbazla şizofren değiller. yaptıklarını ve sonuclarını bilerek oynuyorlar.Ama o kadar zevkliki senin için yada çocuklar ı için vazgeçmeyecek.Asla..Yüzde 99.9..Yüzde 0.01 tutunup yaşamak sizin tercihiniz.Ortada gerçek var bırakın duygu vss.Kumarbaza maruz kalmak insanı psıkolojık olarak bıtırır. Ya bu şekılde yaşarsınız kumarbazla.Kendıne biçtiğin değer bu ise tabiki..Yada bu diyardan gidersin..UyanmalısınızBurda birçok konu okudum aslında birde ben yazmak istedim oyuzden uyelik açtım. 7 yıllık evli 27 yaşında memur bir kadınım . 2 çocuğun var 5 ve 1 yaşlarında . Eşimle severek evlendim benden 9 yaş büyük asgari ücretle çalışıyor.ilk senelerde bu kumar olduğunu bilmediğim şekilde oynadığını öğrendim ve alyansimi vererek borcunu ödedik . Daha sonraları kartlarımdan çekim yaptı onları ödedik. En son memur olduğumda arabayı satıp harcagini öğrendim orda kumar oynadığı anladım artık . Bir ayrılma oldu araya aileler girdi be geri barıştık. Daha sonra bir araba aldık aile destekleriyle ve o bu arabayı da yedi . Yine evi terk ettim tabi tedavi olacam diye yalvardı yakardı aylar sonra geri döndüm eve. Ve hamile kaldım .doğuma giderken 100 bin TL tekrar oynadığını öğrendim . Lohusalık fln derken sustum . Son bir yıldır 2 maaş ve 40 bin TL yedi artık canıma tak etti ve çocuklarımı alıp baba evine geldim . Ama eşim okadar sakin okadar iyi bir insan ki ondan başkasıyla kendimi dusunemedigim için ayrılma fikri bana çok zor geliyor . Babama kalsa o benim çilem ve çekmek zorundayım . Kendimi değişik hissediyorum yeni bir hayata başlamak beni çok korkutuyor..
Yazdıklarınızı kendınız okur musunuz.Sağlılık tek cümle bulamadım.Zaten çekmeye gönüllüsünüz.2 tane de çocuk yapmışsınız çilenize ortak..Büyük ihtimal devam edeceksiniz.Kendinizi onsuz düşünemediğiniz adam kumar için sizi harcıyor..İyi insan tanımınız bu ise iyi insan nedir deneyimlememişsiniz..Hayatınız boyunca borç batağında siz ve ne acıdır ki çocuklarınız da sürünecek. Siz buna gönüllü katılım sağlıyosunuz.Ama o zavallı çocuklara ileride babanıza sizin için katlandım güzellemesi yapmayın. Yemezler. zaten.Günahınız da büyük olur. Kumarbazla şizofren değiller. yaptıklarını ve sonuclarını bilerek oynuyorlar.Ama o kadar zevkli ki senin için yada çocukları için vazgeçmeyecek.Asla..Yüzde 99.9 ihitmalle yani,Yüzde 0.01 tutunup yaşamak sizin tercihiniz. Ortada gerçek var bırakın duygu vss.Kumarbaza maruz kalmak insanı psıkolojık olarak bıtırır.Kendıne biçtiğin değer bu mu? Birde çalışıyorsun.Ya bu diyardan gidersin.Ya bu deveyi güdersin. Böyle bir adamdan 2 çocuk yapıyorsunuz ya.