Yine Bir Evlilik Sorunu

yani ömür boyu ailesinin borçlarını ödeyecek.
İşte ben tanıdığım günden beri bu ay yoluna girdi bu ay olmadı öbür ay yoluna girecek babamın işleri diyo hep, ailesi çok güleryüzlü samimi insanlar Allah onlardan razı olsun 1 kere suratlarını ekşitmediler bana bugüne dek ama bu mevzu çok canımı sıkıyo sevglim sıkıntı çekerken onların bu vurdumduymazlığı beni mahvediyo bişeyde diyemiyorum onlar benm annem babam diye lafı tıkıyo ağzıma

Tabiki de tek seceneğim değil ama kalbi çok güzel bi insan. Ailesine bu denli düşkün olması korkuttu beni hep , onu tanıdığım günden beri ailesinin borçlarını ödüyo arada bi sıkıştıkca ödeyemedkce de kendine kredi çekti onları kapatayım düze çıkayım derken ama olmadı, bu 60bin son dedi bende ona güvendim ama o borcu ödemeden evlenemem

eski konularına istinaden ben kalbi güzel de diyemiyorum ama sen bilirsin bazı şeyler yaşamadan öğrenilmiyor

Aynen öyle, benim durumum belli elimden geleni yapmaya çalışıyorum diyo yapıyo da ama ailesi her zaman daha planda

Evet onun kredisi 60.000 3 yıl ödeyecek 2.000 tl, benimde seneye baslayacak 2 yıl ödemem gerek bana diyo ki seneye evlenelim senin krediyi erteleyelim batıya dönünce öderiz doğuda sıkışmayalım. Ya gerite taş çatlasın 2.000 tl maaşı kalır hangi birini yapcaz ben anlamadım sıfır birikimle ev mi düzcez düğün mü yapcaz takı mı alacak

muhtemelen gönüller bir olsun para ne ki diyip nikah yapıp cizreye gideceksiniz balayı babında

Erkek arkadaşınız nasıl geçinmeyi dusunuyor?ail3niz size niye kredi çektiriyor kendi ceksin sizde destek olursunuz zaten ne bileyim etrafinizdaki insanlar plansız bencil gibi geldi
Babamlar ev yaptıracak onun için kredi çek diyo bende aslında pek çekme taraftarı değilim aylık vereyim dize diyorum suratları düşüyo , çünkü bu işe başlayalı 4 ay oldu daha özel sektörde ne olacağı belli mi olur sevgilim deseniz üstesinden geliriz biz birlikte olalım yeterden baska bişey demiyo

Birlikte olalım üstünden geliriz romantikliğinde bi adam sana kaç kere çiçek aldı yemeğe götürdü hediye aldı merak ettim, yoksa onlara gelince de ne gerek var sevgimiz var ya tribine giriyo

Birlikte olalım üstünden geliriz romantikliğinde bi adam sana kaç kere çiçek aldı yemeğe götürdü hediye aldı merak ettim, yoksa onlara gelince de ne gerek var sevgimiz var ya tribine giriyo
Yemeğe sürekli çıkardık hatta hergün dışarda yerdik ben ünüverstedeyken, benden asla kısmazdı gezerken yerken içerken hediye olsun çiçek olsun haddi hesabı yok yani o konuda hakkını yiyemem. Günde 200-300 harcadığını biliyorum

iyi bakalım o zaman doğru diyo gönüller bir olsun

Zaten takı konusunda önceden çok konuştk kredi çekip takı almak gereksz diyo, biriktirebildiğim kadaıyla takı alırım diyodu ev esyasına gelince doğuya gtceğimizi planladığı için esya almayız batıya dönüşte bakarız dedi, ama 10 numara bi düğünümüz olcak dyodu

Diger konularini biliyorum. Aslinda en dogrusu ayrilman. Asiri kiskanc mesela bu sorunu sadece dogu gorevinde olmasina bagliyorsun. Bencilce seni cizre gibi tehlikeli bir yere cagirmasi da dogu gorevinden bunalmasi sence. Yani her kotu yanini doguda zorlanmasina bagliyorsun gecistiriyorsun ve asil sorunun adamin karakteri oldugunu inatla yok sayiyorsun.
Hayir bu adam iyi niyetli degil iyi biri de degil.
Sen telefonu acmasan evde degil aldatiyor gibi asiri paranoyak dusunceleri olan adam tehlikelidir.
Ve en onemlisi sence seni gercekten sevse cizreye goturur mu?
Bak ben es atamasiyla konyaya geldim burada bile tek basima daraliyorum. Ki istedigimde rahatca sokaga cikabilecegim bir ortamdayim. Sen ne yapacaksin? Guvenligini kesin saglarim diye bir garantiyi nasil verebilir o ortamda toki veya lojmanin patlamayacagi gsranti mi? O cok asik adam bunu neden dusunmuyor mesela?
İnsan eve kedi alirken tatile gitsem.evde yalniz yasar mi diye endiseleniyor. Bu adam seni tek basina cehennemin dibine sirf jendi sıkıldı diye gotururuyor ne kadar bencilce.
Ustelkk pasam yalniz kalmasin diye maddi sorunlar yasayacak evini istedigi. gibi doseyemiyecek ve sokaga bile cikamayacaksin.
Bu kadar bencil bir adam yol arkadasi hayat arkadasi olmaz gor bunu artik. Hep ben hep ben diyen bir adam evlilkkte ilk sorunda en buyuk benciliigi yapacak. Adam bencil ve evlilik bencillikle yurumez.
Oyle toz pembe hayaller kurma bosuna evlilim hep pespembe bir sey degjl. Hele bencil biriyle asla mutluluk vermez.
Hayatini yakacaksin yapma. Fedakarliklarini hak eden biri yok karsinda

Diger konularini biliyorum. Aslinda en dogrusu ayrilman. Asiri kiskanc mesela bu sorunu sadece dogu gorevinde olmasina bagliyorsun. Bencilce seni cizre gibi tehlikeli bir yere cagirmasi da dogu gorevinden bunalmasi sence. Yani her kotu yanini doguda zorlanmasina bagliyorsun gecistiriyorsun ve asil sorunun adamin karakteri oldugunu inatla yok sayiyorsun.
Hayir bu adam iyi niyetli degil iyi biri de degil.
Sen telefonu acmasan evde degil aldatiyor gibi asiri paranoyak dusunceleri olan adam tehlikelidir.
Ve en onemlisi sence seni gercekten sevse cizreye goturur mu?
Bak ben es atamasiyla konyaya geldim burada bile tek basima daraliyorum. Ki istedigimde rahatca sokaga cikabilecegim bir ortamdayim. Sen ne yapacaksin? Guvenligini kesin saglarim diye bir garantiyi nasil verebilir o ortamda toki veya lojmanin patlamayacagi gsranti mi? O cok asik adam bunu neden dusunmuyor mesela?
İnsan eve kedi alirken tatile gitsem.evde yalniz yasar mi diye endiseleniyor. Bu adam seni tek basina cehennemin dibine sirf jendi sıkıldı diye gotururuyor ne kadar bencilce.
Ustelkk pasam yalniz kalmasin diye maddi sorunlar yasayacak evini istedigi. gibi doseyemiyecek ve sokaga bile cikamayacaksin.
Bu kadar bencil bir adam yol arkadasi hayat arkadasi olmaz gor bunu artik. Hep ben hep ben diyen bir adam evlilkkte ilk sorunda en buyuk benciliigi yapacak. Adam bencil ve evlilik bencillikle yurumez.
Oyle toz pembe hayaller kurma bosuna evlilim hep pespembe bir sey degjl. Hele bencil biriyle asla mutluluk vermez.
Hayatini yakacaksin yapma. Fedakarliklarini hak eden biri yok karsinda

Oda bana hep benim bencil olduğumu söylüyo, sadece kendimi ve kendi ailemi düşünüyormuşum.
Sırf evlenemyi kabul etmediğim için ne zamana kadar senin ailenin isteklerini göre yasıcaz ben kaç yasında adamım işim var askerliğim yok neyi bekliyoruz niye bekliyoruz diye kızıyor. Senin ailenin istekleri hiç bitmeyecek kelebek bunu artık gör diyo bana o öyle derken kendimi kötü hissediyorum. Varsa yoksan sen ve snein ailen, ben kmsenin umrunda değilim benim ailemde öyle diyo

ay ne istemiş ki senin ailen, bağıra bağıra asıl senin ailen böyle böyle, işsiz babanı finanse ediyoruz diyemiyo musun, neden demiyosun, seni ve aileni yerin dibine sokarken dinliyo musun öyle

Bak o kendi secimino yasiyor arada oyle bir fark var. Sen ona sogu gorevi olan bir meslegi secmesi icin baski yapmadin degil mi?, o kendi secti meslegini ve sorunlulugunu tek basina kendi ustlenecek. Kac kisi tek basina ustesinden geliyor gelemeyecekse de istifa edecek. Kendi zorladigi seye seni de suruklemesi bencilliktir.
Aradaki farki gor. Sen onu bic bir seye zorlamiyorsun o senin guvenligini hice sayip kendisinin dahi zorlandigi bir yere bencilce hislerle zorla goturmeye calisiyor. İkisi cok cok farkli seyler.
Uzgunum ama bu adam sana mutluluk veremez

ay ne istemiş ki senin ailen, bağıra bağıra asıl senin ailen böyle böyle, işsiz babanı finanse ediyoruz diyemiyo musun, neden demiyosun, seni ve aileni yerin dibine sokarken dinliyo musun öyle
Benim babam benden para isterken yadi maddi konuda bana kızarken açık açık yapıyo herseyi ama onunkiler gayet güzel bi dille ince ince dertlerini anlatıyolar sevgilimde eriyip bitiyo. Ona göre benim babam çalışıyo maaşı iyi benm parama ihytiyacları yok ama onun ailesi zor durumda orda annesi babası kardesleri sıkıntı çekerken o nasıl rahat bi hayat sürermiş tabiki destek olacakmış onlar benm herseyim diyo çok duygusal yaklaşıyo

Tam eve kapatacak kapasitede bir insan.

Nasıl görmüyorsun bunu bilmiyorum.

Şu söylediği hiç de iyi bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…