- Konu Sahibi Hesappasif
-
Çocuk yapma ...Yaa eşim kısa dönem askere gitcek biz dogudayız kendi ailem istanbulda o diyor ki ben askerdeyken annemlerde kalcaksın antepte .bende hayır ne alaka kendi ailemin yanında kalcam ama yok annesi namus dediğin o kadar uzun kalmaz baba evinde demiş ki kaynanam cok kendi halinde normalde ama eski kafalı inatlastık o doguda kalcan diyor ben istanbula gitcem diyorum nasıl ikna etcem .yeni evlendik yaşı 26 .kısa dönem diye ailem tamam olur dedi evlendirdi severek evlendik
Konu sahibinin gül gibi yuvasını yikacaksin şimdi...ayrıl.
çocuk olmadan kurtar kendini.
Çok severek evlenmiştin dimi!?Bende cok sinirlendim ailemin evinde k
bende cok sinirlendim ailemin evinde kalmama kimse karısamaz dediö ama bizim evde ipler eşimin elinde beni fazla ciddiye bile almıyor
Yaa eşim kısa dönem askere gitcek biz dogudayız kendi ailem istanbulda o diyor ki ben askerdeyken annemlerde kalcaksın antepte .bende hayır ne alaka kendi ailemin yanında kalcam ama yok annesi namus dediğin o kadar uzun kalmaz baba evinde demiş ki kaynanam cok kendi halinde normalde ama eski kafalı inatlastık o doguda kalcan diyor ben istanbula gitcem diyorum nasıl ikna etcem .yeni evlendik yaşı 26 .kısa dönem diye ailem tamam olur dedi evlendirdi severek evlendik
evet.Konu sahibinin gül gibi yuvasını yikacaksin şimdi...
Yanlış anlama yok direk böyle dedi ve herkes askere gidecegini biliyor kimse geri mi döndü diyemez. Nişanlıyken yarı yarıya anlaşmıstık biraz kendi aileöde biraz onun ailesinde amaaaaa evlendikten sonra sözünü yediOrtada yanlış anlaşılma var bence
Namus derken kastettiği başka heralde
Gelin anlamında diyor bence ailende kalırsan dedikodu olur diye ayrıldılar mi noldu gibilerinden.
Artık evlendin evini bil diyor bunu derken cümleyi yanlış kurmuş
Sonuçta sizin kocanız burda fakülte mezunu ama öküz falan diyorsunuz aranız düzelir uzulursunuz
Ayrıca pardon da askere gitmediğini biliyordunuz askere giderken ne olacagini konuşmadınız mi bukadar önemli bir konuyu netleştirmediniz mi
Bu adam bir günde boyle olmadı ya bu adamı seven ve evlenen sizsiniz,
Sesimi nasıl cıkarabilirim lütfen taktik verin normalde kendi yaşıtlarıma ters davranırım ama benden büyük insanlara bunı yapamıyorum nasıl yapıcamEşim asker ve kendi evimde kalıyorum
Yıllardır bu böyle
Ben namusumu ne babam için ne kocamın soyadı için taşıyorum
Allaha şükürler olsun geri kafalı bır kocam yok
Kocam ne derse odur
Kaynanam ne alaka benım namusum hakkında yorum yapıyor
Bu yaşa kadar o evdeydin , namussuz mu aldılar sanki seni
Sesin çıksın sesin
Tek bırakmaz evde beniAsıl soru neden kendi evinde kalmıyosun?
Çok saçma.
Ben bunu yapamıyorum işte kendimden büyüklerle konuşurken bile utanıyorumSade sana değil babana da edilmiş bir laftır o, adamın ağzını yırtarım kulaklarına kadar, pişman ederim söylediğine. Kızını o boya getirmiş, emek vermiş , namusuyla gelin etmiş baba şimdi p..... mi yapacak. Çok gençsiniz toysunuz lafın nerelere gittiğini çözememişsiniz. Öyle bir laf edecek aileyi darma duman ederim
Kocana gidip " bana güvenin mi yok " deSesimi nasıl cıkarabilirim lütfen taktik verin normalde kendi yaşıtlarıma ters davranırım ama benden büyük insanlara bunı yapamıyorum nasıl yapıcam
Tek bırakmaz evde beni
ozaman kesınlıkle gerı adım atmaYanlış anlama yok direk böyle dedi ve herkes askere gidecegini biliyor kimse geri mi döndü diyemez. Nişanlıyken yarı yarıya anlaşmıstık biraz kendi aileöde biraz onun ailesinde amaaaaa evlendikten sonra sözünü yedi
Tek bırakmaz evde beni
Ben bunu yapamıyorum işte kendimden büyüklerle konuşurken bile utanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?