- Konu Sahibi Hesappasif
-
Büyük hakaret o baba evinden namusumla aldin sen beni şimdi ne oldu de.Yaa eşim kısa dönem askere gitcek biz dogudayız kendi ailem istanbulda o diyor ki ben askerdeyken annemlerde kalcaksın antepte .bende hayır ne alaka kendi ailemin yanında kalcam ama yok annesi namus dediğin o kadar uzun kalmaz baba evinde demiş ki kaynanam cok kendi halinde normalde ama eski kafalı inatlastık o doguda kalcan diyor ben istanbula gitcem diyorum nasıl ikna etcem .yeni evlendik yaşı 26 .kısa dönem diye ailem tamam olur dedi evlendirdi severek evlendik
ne canını sıkıyorsun?Ayy cok canım sıkıldı
Ben rahatmışım gezmeye çıkarmışım hepBüyük hakaret o baba evinden namusumla aldin sen beni şimdi ne oldu de.
Rest cekeceksin.
yani gezip tozarak namusuna laf getireceksin.Benim ailem bana karısmaz diyor ki sen ailene laf geçirtiyosun ben askerdeyken gezcen tozcan hep dısarıya cıkcan
O erkek ama yapar erkek sonucta mantgı var bu ülkedene canını sıkıyorsun?
sana ve ailene güvenmiyorsa evlenmeseydi.
tüm askerlerin çarşı izninde geneleve gittiği efsanesi var. sen nasıl güvenecekmişsin ona?
yani gezip tozarak namusuna laf getireceksin.
beyin bedava.
Kendi evinde kal
Yeni evli isen hiç mi konuşmadınız evlenmeden askere gidince ne olacağını
Oturun evinizde gelir yoksa altın satın işe girin vs vs
pis zihniyete bak.Ben rahatmışım gezmeye çıkarmışım hep
gerçekten yapamam kendimden büyüklere ters cevap bile veremiyorumKonu sahibesi yumuşağım yapamam demiş.
Yumuşadığın anda şunu hatırla kayınvaliden baba evinde başka erkeklerle birlikte olmanı kastediyor. Bunu hatırladığında davranışın sertleşir. Zindan et o evi onlara.
yaparsa boşarsın.O erkek ama yapar erkek sonucta mantgı var bu ülkede
Malesefpis zihniyete bak.
gezince noluyormuş?
başkalarına bakacağını mı ima ediyor?
diplomalı cahil ve ana kuzusu.Birde bu eşim fakülte mezunu sen düşün
İlk başlar cok elitti doguya tayini cıktı akrabaları falan burda aynı onlar gibi olmuş medeniyetsiz öküzyaparsa boşarsın.
bunu bilsin de.
sen bu adamı nasıl sevdin?
aklı fikri uçkurda, namusta.
Aslında ana kuzusu değil annesine bile bagırıyor tersliyor beni de onlara savundugu oldu ama konusulanlaara hemen kanıyordiplomalı cahil ve ana kuzusu.
ayyyy pislik.Malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?