- Konu Sahibi Hesappasif
Ne yap ne et kalma hizmetci olacaksin by ihtimalle gerisi bahane...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tek başınıza dışarı çıkmanızı istemiyor yani öyle mi!!! peki siz ne diyorsunuz bu duruma?Yaa cok isterim ama benim dısarı tek cıkmamı bile istemiyor ki 6 ay tek bırakmaz evde
Arkadaşlar bende doğumluyum yani kürdüm. esimde keza öyle,konu sahibi bunu yanlış aksettirdi.Doğuda asla kimse gelinine " namussuz" cümlesini aslaa yan yana bile getirmez!hatta böyle durumlarda çok fazla sahiplenme oluyor.kv anlatmak istediği gelin yalnız olunca dedikodulara mahal vermemek için yanlarında durmalarini istemiştir.ben şahsen doğuda büyüdüm. Arkadaşlarım,ailem ve çevremde böyle birşeye rastlamadım.genelde bu gibi durumlarda gelinler el üstünde tutulur..
Cok guldum.Allahta sizi guldursun. Evi yakmamista,kendi hayatini yakmis esiyle evlenmekle:))neden reşit mi değilsin? çakmakla oynarken evi falan mı yakarsın?
Tabiki size ters olabilir.yada konu sahibine vs....ama neticede konu sahibi evlenirken kocasının veya doğruların böyle düşünce yapısına sahip olduğunu illaki biliyordur.Çünkü %90 böyle,yada bkleseymis askerliğini bitirene kadar.şimdi yapmış olduğu açıklamalar bana hiçte samimi gelmedi.Kusura bakmasın....Ben de öyle demek istedim aslında cevremde de var ayrıca doguda da yaşadım o yüzden.
Ha bana ters bir şey o ayrı bir konu.
Eşim öyle diyor dedi konu sahibi.
Kv öyle demek istemese bile eşi kendine göre çevirip kadını kıstlamaya çalışmış bence.
Tabiki size ters olabilir.yada konu sahibine vs....ama neticede konu sahibi evlenirken kocasının veya doğruların böyle düşünce yapısına sahip olduğunu illaki biliyordur.Çünkü %90 böyle,yada bkleseymis askerliğini bitirene kadar.şimdi yapmış olduğu açıklamalar bana hiçte samimi gelmedi.Kusura bakmasın....
Senin yerinde olsam bu lafın üzerine ,boşanma pahasına ailemin yanında kalırdım ..Yaa eşim kısa dönem askere gitcek biz dogudayız kendi ailem istanbulda o diyor ki ben askerdeyken annemlerde kalcaksın antepte .bende hayır ne alaka kendi ailemin yanında kalcam ama yok annesi namus dediğin o kadar uzun kalmaz baba evinde demiş ki kaynanam cok kendi halinde normalde ama eski kafalı inatlastık o doguda kalcan diyor ben istanbula gitcem diyorum nasıl ikna etcem .yeni evlendik yaşı 26 .kısa dönem diye ailem tamam olur dedi evlendirdi severek evlendik
Ne alaka namusla yahu Allah akil versinYaa eşim kısa dönem askere gitcek biz dogudayız kendi ailem istanbulda o diyor ki ben askerdeyken annemlerde kalcaksın antepte .bende hayır ne alaka kendi ailemin yanında kalcam ama yok annesi namus dediğin o kadar uzun kalmaz baba evinde demiş ki kaynanam cok kendi halinde normalde ama eski kafalı inatlastık o doguda kalcan diyor ben istanbula gitcem diyorum nasıl ikna etcem .yeni evlendik yaşı 26 .kısa dönem diye ailem tamam olur dedi evlendirdi severek evlendik
Kendi eviniz yok mu niye evinizde kalmiyorsunuz ki?Yaa eşim kısa dönem askere gitcek biz dogudayız kendi ailem istanbulda o diyor ki ben askerdeyken annemlerde kalcaksın antepte .bende hayır ne alaka kendi ailemin yanında kalcam ama yok annesi namus dediğin o kadar uzun kalmaz baba evinde demiş ki kaynanam cok kendi halinde normalde ama eski kafalı inatlastık o doguda kalcan diyor ben istanbula gitcem diyorum nasıl ikna etcem .yeni evlendik yaşı 26 .kısa dönem diye ailem tamam olur dedi evlendirdi severek evlendik
Antep'i ısrarla Doğu olarak bastırmanız garibime gittiYaa eşim kısa dönem askere gitcek biz dogudayız kendi ailem istanbulda o diyor ki ben askerdeyken annemlerde kalcaksın antepte .bende hayır ne alaka kendi ailemin yanında kalcam ama yok annesi namus dediğin o kadar uzun kalmaz baba evinde demiş ki kaynanam cok kendi halinde normalde ama eski kafalı inatlastık o doguda kalcan diyor ben istanbula gitcem diyorum nasıl ikna etcem .yeni evlendik yaşı 26 .kısa dönem diye ailem tamam olur dedi evlendirdi severek evlendik
Antep kuzeyde değilmiydi :)Antep'i ısrarla Doğu olarak bastırmanız garibime gitti
Butun mesajlari okuyamadim. Ilk mesajinizi ve bunu okudum ama.İlk başlar cok elitti doguya tayini cıktı akrabaları falan burda aynı onlar gibi olmuş medeniyetsiz öküz