- 3 Ağustos 2017
- 588
- 838
- 53
- 32
- Konu Sahibi Hesappasif
-
o zaman çocuk olmadan kaç kurtar kendini.İlk başlar cok elitti doguya tayini cıktı akrabaları falan burda aynı onlar gibi olmuş medeniyetsiz öküz
Evde tek durmamı da istemiyor
niye?Aslında ana kuzusu değil annesine bile bagırıyor tersliyor beni de onlara savundugu oldu ama konusulanlaara hemen kanıyor
Ben rahatmışım gezmeye çıkarmışım hep
"evlenene kadar namussuz muydum?" diyeceksiniz o zaman.. tövbe tövbee... kendine bırak babana hakaret bence bu söz..
çok uzak geliyor bana bu mantık... kp ile evdeyken mi rahat edeceksin kendi babanın yanında mı? banyondan yatıp kalkmana kadar sorun kv kp yanında (ne kadar iyi olsalar da)...
eşim suriye'de görevde yaklaşık 10 aydır da bebeğimle baba evindeyim... benim de evim doğuda, batıda veya merkezi bir yerde olsaydı evimde kalmaya devam ederdim.
bu arada geziyorum da, bütün arkadaş çevrem burada, 1 hafta dışarıya çıkmasak eşim telefonda yine kapandınız kaldınız eve diyor...
namusunun borcunu ödemekten kaçan namussuza bak sen.Yaa iyi hoş ama çok bilmiş 30 yalındakş kadınlar gibi muhabbet ediyor abisiyle aramda bi diyalog geçse tartısmayın abime cevap verme sanane kızım ya eşimle benim aramdaki muhabbetten .birde ne zaman dışarı cıksak abisine hep bir şeyler aldırma gibi huyu var ya da bir sey alıncaksa bizi bekliyorlar babasıda 3 bin maaş alıyor evleri var. .ben ucuz giyinirken eşimin onlara para yardımı yapmasında da hoşlanmıyorum söyleyince kötü oluyorum kardeşine para gönderir anasına verir kişisel ihtiyaçlarını karsılar ama benim borcum için de baban ödesin der napabilirim karışık oldu ama simdiden Teşekkürler
aile paragöz olabilir de kocan aileci.Ya adam yeni evlendi yok kardeşinin ayakkabısıydı yok pantolonuydu vs heğ6eşim ödüyor yok üniv deki kardeşe para evdeki kardeşe ihtiyaçalarını gider kömür parası vs vs eşimi uyarıncada haklısın diyor simdi yardım et cocuk olduktan sonra asla yardım edemezsin diyorum cünkü kayınbaba 3 bin maaş alıyor ihtiyaçları yok bana haklısın deyip habire ailesinin masraflarını karşılıyor cok merhametli ama ortada düşkün bir aile yok açgöz bir aile var napıcam
Evlendikten sonra soğudumnamusunun borcunu ödemekten kaçan namussuza bak sen.
aile paragöz olabilir de kocan aileci.
hala nasıl seviyorsun bu adamı?
anlamak mümkün değil.
ayrıl.Evlendikten sonra soğudum
yoo.Namus dediğin derken,gelin dediğin anlamında kullanıyorlar.Ben de doğuda yaşadım hatta iç anadolu kültüründe dahi bir kız evlendiği zaman ihtiyaçlarını kocası, kocası yoksa ailesi tarafından karşılanması gerekir.
Bu sebepten baba evine gidince hele ki uzun süreyse millet neden geldi boşandı mı gibi dedikodulara sebeiyet vereceginden böyle söyleniyor.
Söz konusu baba evinde namussuzluk yapma yada namuslu olunma anlamında değil.
Bu daha çok eski kafalılar dediğimiz insanların deyimi.
Şimdi bu durum genellikle kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?