Yine bir anlaşamamazlk .namus dediğin baba evinde kalmazmış

Oylede demek istwmis olsa nolcak babasinin evinde millet kuyrukta kadinimi bekliyor ne igrenclik sanki sapiklar onu bekliyor babasinin evinde rahat edermis hele bak orasi asil geline el kapisi kizin rahati nerde.. ay nefret ettigim konular bunlar akilsizlar

Ya canım askere giden her erkeğin terk edilme,aldatılma korkusu olur. Ve annesinin yanında olursa için rahat eder diye düşünüyordur. Tabi ki güven olmaması kötü,bu şekilde ağzından çıkması da kötü. Ama demek istediği babanın evinde namusuzsun değildir.
Adam hödük annesi öyle yetiştirmiş.

allah allah bu adam seni o babanın evinden almadı mı ...güvenmiyorsa nasıl evlendi seninle

Anasının evinde kalsa inan daha çabuk tak eder insanın canına.. sevdiğim insan yanımda yok askerde..ben annesi ile bekliyorum.. insanı daha beter depresyona sokar.. halbuki kendi annesinde olursa kız daha rahat olur.. madem aklı kalacak askerliğini yapmadan evlenmeseydi.. hem karnım doysun hem pastam dursun istiyo beyefendi..

Zaten kalsın demedim sadece düşüncesi budur diye belirttim. Bence de kendi ailesinde kalmalı.
Kaynanayla aynı evde kalınır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…