- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Yapacaksın işte yapmazsan eğer onlar sana zehir eder hayatıBen yumusak biriyim yapamam ki
Yaa eşim kısa dönem askere gitcek biz dogudayız kendi ailem istanbulda o diyor ki ben askerdeyken annemlerde kalcaksın antepte .bende hayır ne alaka kendi ailemin yanında kalcam ama yok annesi namus dediğin o kadar uzun kalmaz baba evinde demiş ki kaynanam cok kendi halinde normalde ama eski kafalı inatlastık o doguda kalcan diyor ben istanbula gitcem diyorum nasıl ikna etcem .yeni evlendik yaşı 26 .kısa dönem diye ailem tamam olur dedi evlendirdi severek evlendik
Baba evinde namus kalmaz ne demek yaa. Asil ben senin babana guvenmem deseydin tovbe yarabbim.Yaa eşim kısa dönem askere gitcek biz dogudayız kendi ailem istanbulda o diyor ki ben askerdeyken annemlerde kalcaksın antepte .bende hayır ne alaka kendi ailemin yanında kalcam ama yok annesi namus dediğin o kadar uzun kalmaz baba evinde demiş ki kaynanam cok kendi halinde normalde ama eski kafalı inatlastık o doguda kalcan diyor ben istanbula gitcem diyorum nasıl ikna etcem .yeni evlendik yaşı 26 .kısa dönem diye ailem tamam olur dedi evlendirdi severek evlendik
Yaa eşim kısa dönem askere gitcek biz dogudayız kendi ailem istanbulda o diyor ki ben askerdeyken annemlerde kalcaksın antepte .bende hayır ne alaka kendi ailemin yanında kalcam ama yok annesi namus dediğin o kadar uzun kalmaz baba evinde demiş ki kaynanam cok kendi halinde normalde ama eski kafalı inatlastık o doguda kalcan diyor ben istanbula gitcem diyorum nasıl ikna etcem .yeni evlendik yaşı 26 .kısa dönem diye ailem tamam olur dedi evlendirdi severek evlendik
Düşüncemi yazdiniz bizim buralarda asla böyle bir kafa yok doğuda böyledir denmiste... Bu tamamen eşinin kalbi antebe mal oldu nedenseSadece kafama bişey takıldı onu demek için yazıyorum.Doğu Doğu yazmışsınız ben zannettim ki sıkıntılı gelişmemiş bir yer.gaziantep diyorsunuz.antepli olarak böyle yazmanız rahatsız etti beni.sıkıntınızı da eşinizi ikna ederek halledin.
Her yerde olabilir o düşüncede insanlar.istanbulda da olabilirdi.ayrım yapılması hiç hoşuma gitmiyorDüşüncemi yazdiniz bizim buralarda asla böyle bir kafa yok doğuda böyledir denmiste... Bu tamamen eşinin kalbi antebe mal oldu nedense
Sadece kafama bişey takıldı onu demek için yazıyorum.Doğu Doğu yazmışsınız ben zannettim ki sıkıntılı gelişmemiş bir yer.gaziantep diyorsunuz.antepli olarak böyle yazmanız rahatsız etti beni.sıkıntınızı da eşinizi ikna ederek halledin.
Hayır asla kalmam gitmicem de ya da yarı yarıya kalcam ama o bütün askerliği orda geçirmicem isterse boşasınSevgililik döneminde hiç mi tanımıyorsunuz karsinizdaki adamı? Hiç mi bu konular ileride evlenince karşımıza sorun olarak gelir demiyorsunuz? Bu kadar mı evliliğin her şeyi çözeceğine inanıyorsunuz? Namus baba evinde kalmaz o kadar demek ne demek?
Ben şimdi o kafaya prim vermeyin kendi ana babanıza gidin diyeceğim ama siz ben yapamam diyeceksiniz.
Gidip kv'de kalacaksınız. Çekeceğiniz dert ve sıkıntı da cabası. Ne diyeyim ki.
Lafa bak namusunu onlarmi beklemisler bunca yil terbiyesizlik baska bisey degil xok sinir oldum. Baban annen senin o ayrilsan onlarfami kalican asil namusun senin kendi ailen.. onlar kim oluyor gerikafali baska bisi degil. Es olacak cocugada soyle bunu izahet anlamiyorsada yaoacak bisi yok kaynananlardada kal tabi annendede ama bu sekilde aoyledigi icin ben olsam kalmazdim ailesinde. Onada soyle bn de normalde ailende kalirim ama bu sekikde soylendigi icin de nemunasebet de bnm namusum sizemi kaldi derim sahsen ben. Gelmisler iki senede bekcilgimi yapiyorlar ne cirkin yaYaa eşim kısa dönem askere gitcek biz dogudayız kendi ailem istanbulda o diyor ki ben askerdeyken annemlerde kalcaksın antepte .bende hayır ne alaka kendi ailemin yanında kalcam ama yok annesi namus dediğin o kadar uzun kalmaz baba evinde demiş ki kaynanam cok kendi halinde normalde ama eski kafalı inatlastık o doguda kalcan diyor ben istanbula gitcem diyorum nasıl ikna etcem .yeni evlendik yaşı 26 .kısa dönem diye ailem tamam olur dedi evlendirdi severek evlendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?