- 29 Ocak 2021
- 1.497
- 4.232
Birazda bulunduğumuz bölge kaynaklı, o zaman eşimin bana çalışma, dışarı çıkma gibi söylemleri olması lazım çünkü burda erkekler yürümüyor, koşuyor resmen. Kendini bilmeyen insan her yerde var.Kafayı bozmadım elimden geldikçe de uzak duruyorum. Ayrıca cidden sizi eşinize yokmuş gibi davranan mesafe koysanız bile yüzsüzlüğe veren bir insan için ( kv ya da bir bayan değil) nasıl davranırsımız cidden merak ediyorum. Ayrıca diğer gelininin lafıyla yanımıza kendimi de geçtim kendi oğlunun yanına gelmeyen bir anneden bahsediyoruz. Kusura bakmayın ama böyle biri kendi annem bile olsa huzurumu kaçıracak kadar lfayq
Hanım efendi benim eşimde GÜZEL +KADIN olan arkadaşları var ve onlardan bahsederken gayet normal bir şekilde Bayan iş arkadaşı gözüyle bakıp farklı şeye yormuyorum. Ama bu insanların bir sınırı ve mesafesi olduğunu görüyorum. Mesela geçen gün eşimle yemekteydik çok hoş bir bayan iş arkadaşıyla karşılaştık gayet mesafeli ve resmi bir konuşmayla eşimle iletişim kurdu. Ve bende bize eşlik etmesini teklif ettim... Bakın bunu da yapabiliyorum ve düşünebiliyorum. Benim rahatsız olduğum konu Bayan + güzel + iletişim kurması değil. Sadece iletişim tarzından konuşma üslubundan ve mesafe kontrolünü sağlayamamaktan. Anladınız mı? Emin olun bir bayan eşinizle samimi ve patavatsızca konuşsa sizde benim gibi rahatsız olursunuz. Bu bana has değil her kadın her insan için geçerli. Bu açıdan da düşünmenizi tavsiye ederim...
Eşim, bunların farkında değil mi sizce? Yani benden iyi biliyor buraları. Ama, bana güvendiği ve hadlerini bildireceğim bildiğinden dolayı lafını bile etmez. Hıı ciddi bir taciz var ise o zaman devreye girer. Bunun dışında, hangi birine müdahale edecek? Etse ya kavga, ya ölüm. Bunlar hassas konular erkekler için.
Bazı laubali insanlarla mecbur çalışıyorum. Eşim bunu sorun etmeyecek bilinçte. Onların yaptığını normal bulduğu için değil, benim duruşumu biliyor.