- 4 Mart 2012
- 15.072
- 34.807
- 798
- Konu Sahibi powerpuff_girl
-
Belli olmuyor.İnşallah böyle değildir. Yani hastaneye götürmesinde sorun yok tabi de kadın normal değil.
Tabi canim kiza nikah kiydi hamileydi. Aradan sanirim iki sene gecmisti uye ogretmendi cocugunu alip baska sehirr tasindi diye hatirliyorum. Cocugunuda arada sirada ariyordu.kadincagiz zor toparlandi. Allah o aşifte metresle ablasini bu serefsiz kocasini bildigi gibi yapsin.
Bende aynı duayı ediyorum. Umarım hayatının o kısmını kapatıp çok güzel bir sayfa açmıştır.Birde kadına ne iftiralar atmışlardı. Okumuştum o konuyu çok üzülmüştüm. Kadına abartıyosun muamelesi yapıp yapıp neler çıkmıştı altından. Umarım üye şimdi çok mutludur.
Gece yarısı eş kişisiyle bir yere gidildi de yermi yapıyor kadın anlamadım.Sormadınız mı mahalleliye neden eşimin götürdüğünü söyledin diye sebep neymiş yani? Ne alaka ya a ah
Resmen kocanla dedikodusu çıksın diye efor sarfediyor kadın. Hani benimde ilgilenenim, beğenelim var gibisinden rekabet ortamı yaratıp erkeklerin ilgisini mi çekmeye çalışıyor acaba gerizekali kadın.Merhaba ben daha önce apartmanimda oturan 3 çocuklu bekar komşum için soru sormuştum. Ben senin yerine gelsem senin esyalarini kullansam olur mu demişti bana eski eşinin yeni hanimi onum esyalarini kullanıyormuşta! Neyse ben bu kadınla çocukların hatırına kavga etmedim ama soğuktum iletişimi minimuma indirdim ama kendisi hep iletişim kurmaya anlamaya çalıştı.. ben geçen hafta memleketime ziyarete geldim eşim evde . Beni ariyor telefonu kızına vermis diyor ki abla ben yeni bir masa aldimda abi onu yapabilir mi?? Ben de o yoğun çalışıyor yapamaz dedim kendisine mesaj attım kızın beni aradı eğer küçük biseyse eve gotursun kızın bıraksın kurar verir ama büyük biseyse benim olmadığım yerde baskasinin evine yollamam eşimi dedim tamam dedi bozuldu ama hala fotolarımı beğeniyor vs yani illa kalp kırarak mi anlatmalı? Ya bi de geçen ise gitmemiş keyfine mahalleliye demiş ki gece 3te rahatsızlandım çok ağrım vardı ise gidemedim üst komşunun eşi götürdü beni hastaneye dedim mahalleden biri sorarsa beni bozma diyor ne alaka gecenin üçünde benim eşim seni hastaneye neden gotursun? Taksi mi yok koca memlekette hiç mi tanıdığın yok bunu bile mi hayal ettin ?
Komşum (konusahibi) eşiyle birlikte beni dr götürdü deseydi kadın sahipsiz değiliz, bize yardımcı olan iyi aileler insanlar var mesajını etrafa vererek zayıf, sahipsiz gözükmek istemiyor diye düşünüp masum bulurdum kadini ama seni eklemeden sadece eşini söylemişse art niyetli eşinle anılmak istiyor , dikkat çekmek istiyor diye düşünüyorum. Gerekirse taşın ordan kadın senin yuvana göz dikmiş hem kocanda, hem esyanda gözü var . Hiç birsey yapmasa bile nazar degdirir mazallahMerhaba ben daha önce apartmanimda oturan 3 çocuklu bekar komşum için soru sormuştum. Ben senin yerine gelsem senin esyalarini kullansam olur mu demişti bana eski eşinin yeni hanimi onum esyalarini kullanıyormuşta! Neyse ben bu kadınla çocukların hatırına kavga etmedim ama soğuktum iletişimi minimuma indirdim ama kendisi hep iletişim kurmaya anlamaya çalıştı.. ben geçen hafta memleketime ziyarete geldim eşim evde . Beni ariyor telefonu kızına vermis diyor ki abla ben yeni bir masa aldimda abi onu yapabilir mi?? Ben de o yoğun çalışıyor yapamaz dedim kendisine mesaj attım kızın beni aradı eğer küçük biseyse eve gotursun kızın bıraksın kurar verir ama büyük biseyse benim olmadığım yerde baskasinin evine yollamam eşimi dedim tamam dedi bozuldu ama hala fotolarımı beğeniyor vs yani illa kalp kırarak mi anlatmalı? Ya bi de geçen ise gitmemiş keyfine mahalleliye demiş ki gece 3te rahatsızlandım çok ağrım vardı ise gidemedim üst komşunun eşi götürdü beni hastaneye dedim mahalleden biri sorarsa beni bozma diyor ne alaka gecenin üçünde benim eşim seni hastaneye neden gotursun? Taksi mi yok koca memlekette hiç mi tanıdığın yok bunu bile mi hayal ettin ?
MantıklıGece yarısı eş kişisiyle bir yere gidildi de yermi yapıyor kadın anlamadım.
Sanki konu sahibesi evine gidince mahalleli esini gece şunla gördük diyecek de, bu kadinda duyarsa şüphelenmesin ben böyle bi bahane uydurup arayayım demiş gibi.
Bizim burda böyle bir kaç üye oldu böyle konu açan eşine güvenen neler neler çıktı altından.MantıklıKonu sahibi eşine güveniyor ama ben herkesin her şeyi yapabileceği düşüncesindeyim.
Haklısınız umarım konu sahibi konuyu kökünden çözer. Yoksa en çok onun kalbi kırılır.Bizim burda böyle bir kaç üye oldu böyle konu açan eşine güvenen neler neler çıktı altından.
Artık öküzün altında buzağı ariyoruz ama bana göre diğer kadın ciddi anlamda bir şeyleri göstermeye çalışıyor.
Kırıla kırıla ögreneceğiz, ögreniyoruz hayatı ama bence her kırgınlık ardından bir güçlenme geliyor.Haklısınız umarım konu sahibi konuyu kökünden çözer. Yoksa en çok onun kalbi kırılır.
Haketmis amaBanlanmak üzeresiniz haberiniz olsun. Küfür yasak.
Gece yarısı eş kişisiyle bir yere gidildi de yermi yapıyor kadın anlamadım.
Sanki konu sahibesi evine gidince mahalleli esini gece şunla gördük diyecek de, bu kadinda duyarsa şüphelenmesin ben böyle bi bahane uydurup arayayım demiş gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?