Biz kadınların %97 si ısrarla neden… göz göre göre gelen spesifik olaylarda ki kişilere, tavır koymamakta ısrarın ötesinde duruş sergiliyoruz.
Oğlum ana sınıfına başladı bu sene neyse git gel 2 anne ile konuşma vs başladı, bir annenin metres olduğunu öğrendim, diğer anne bana metres olduğunu anlatınca... Valla hiç çekinmeden ben kesinlikle bir daha asla evine gitmem ve evime sokmam dedim. X uğraştıran bir yemek yapacaktım sözleştik hatta haber vericem haftaya demiştim. Umrum bile değil…
Buz gibi mesafeyi soktum.
İki kere evlenip ayrılmış, şu an hayatımda ki erkeğin metresi olan bir kadını evime sokamam.
Bana anlatan da onunla çok samimi diyor ki ama adamın karısı boşanmıyor boşanması gerekli bir de adamın nikahlı karısını suçlu buluyor. Delirdim, dedim ki senin, akrabalarından teyze, hala, kuzenin, samimi arkadaşının,eşinin metresi olursa onları ve kendini mi suçlayacaksın. Kusura bakma hayatta duruşum var ve bozamam.
Valla şu hayatta; evliliğiniz de gözünüzün tutmadığı, genel aile yapısına ters, davranışları olağan evlilik kurallarına uymayan kim olursa olsun tak keseceksin iletişimi.
Ben mesela evliliğimde sağlıkla sınanıyorum.. Bir başkası farklı konularda sınanım yıllarını veriyor. Bir kadın gelecek ve düzenini bozacak asla izin vermemek gerek. Ben; olsun olmasın fark etmez risk teşkil eden, evlilik birliğinin için onaylanmayacak birliktelik yaşayan, tavırları gel gel yapan kim varsa ilişkiyi anında keserim….