• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine bekar komsum sanirim artik kalp kirmak zorundayim?

İnşallah böyle değildir. Yani hastaneye götürmesinde sorun yok tabi de kadın normal değil.
Belli olmuyor.

Burda ne konular okuduk adam komşu kadınla her şeyi yapıyor konu sahipleri iş işten geçince farkına varıyor..

Bu konunun sonu öyle çıkarsa çok üzücü..

Sen şuan evde değilsin alır masayı gider sizin eve kocanda senin gibi yumuşak yüzlüyse alır eve masa kurarlar kocanı ayartır yatarlar görürsün dünya kaç bucak geçen konuda da elli kere dedik sana kadın üstüne koya koya devam ediyor şu kadına bi carla bi uzaklaştır kendinden ya aklını başına devşir.
Sana bi olay anlatayım biz küçükken halam gelin olmuş annemde elinde bebeği halamın gelin arabasıyla beraber halamla gitmiş bir iki gün kalmış gelin gittiği şehirde.
Eskiden öyleymiş heralde bilmiyorum.
Bizim yan komşu sürüne sürüne eve gelmiş babam Çekyatta yatırıyormuş tabi köy yeri kapı kilit yok babamın yanına yatmış artık bişe yaptılar mı bilmiyorum ama babam annem gelince anlatmış evden kovdum diye.

Tövbe yarabbim. Allah ıslah etsin. Belli ki tüm kozları deniyor. Masa yap diye adamı çağırıp açık seçik giyinip aklını çelecek ve maalesef ben bu durumlarda erkekleri iradeli bulmuyorum. İmkanın varsa taşın numaranı değiştir.

Hiç alttan alamam, kıskanç ,dedikoducu birisi. Başka kimse mi kalmamış masa kurmak için yardım edecek ya da gecenin 3ü hastaneye götürecek? Ne münasebet canım?! Tavrınız net ve keskin olsun, hiç kalbi kırılır mı diye düşünmeyin, konunun sonunda kalbi kırılan siz olmayın. Ben olsam dayanamayıp memleketten eve erken dönerdim sırf o komşunun saçını başını yolmak için. Yoksa rahat uyuyamazdım öyle.

Tabi canim kiza nikah kiydi hamileydi. Aradan sanirim iki sene gecmisti uye ogretmendi cocugunu alip baska sehirr tasindi diye hatirliyorum. Cocugunuda arada sirada ariyordu.kadincagiz zor toparlandi. Allah o aşifte metresle ablasini bu serefsiz kocasini bildigi gibi yapsin.

Birde kadına ne iftiralar atmışlardı. Okumuştum o konuyu çok üzülmüştüm. Kadına abartıyosun muamelesi yapıp yapıp neler çıkmıştı altından. Umarım üye şimdi çok mutludur.

Sormadınız mı mahalleliye neden eşimin götürdüğünü söyledin diye sebep neymiş yani? Ne alaka ya a ah
Gece yarısı eş kişisiyle bir yere gidildi de yermi yapıyor kadın anlamadım.
Sanki konu sahibesi evine gidince mahalleli esini gece şunla gördük diyecek de, bu kadinda duyarsa şüphelenmesin ben böyle bi bahane uydurup arayayım demiş gibi.

Merhaba ben daha önce apartmanimda oturan 3 çocuklu bekar komşum için soru sormuştum. Ben senin yerine gelsem senin esyalarini kullansam olur mu demişti bana eski eşinin yeni hanimi onum esyalarini kullanıyormuşta! Neyse ben bu kadınla çocukların hatırına kavga etmedim ama soğuktum iletişimi minimuma indirdim ama kendisi hep iletişim kurmaya anlamaya çalıştı.. ben geçen hafta memleketime ziyarete geldim eşim evde . Beni ariyor telefonu kızına vermis diyor ki abla ben yeni bir masa aldimda abi onu yapabilir mi?? Ben de o yoğun çalışıyor yapamaz dedim kendisine mesaj attım kızın beni aradı eğer küçük biseyse eve gotursun kızın bıraksın kurar verir ama büyük biseyse benim olmadığım yerde baskasinin evine yollamam eşimi dedim tamam dedi bozuldu ama hala fotolarımı beğeniyor vs yani illa kalp kırarak mi anlatmalı? Ya bi de geçen ise gitmemiş keyfine mahalleliye demiş ki gece 3te rahatsızlandım çok ağrım vardı ise gidemedim üst komşunun eşi götürdü beni hastaneye dedim mahalleden biri sorarsa beni bozma diyor ne alaka gecenin üçünde benim eşim seni hastaneye neden gotursun? Taksi mi yok koca memlekette hiç mi tanıdığın yok bunu bile mi hayal ettin ?
Resmen kocanla dedikodusu çıksın diye efor sarfediyor kadın. Hani benimde ilgilenenim, beğenelim var gibisinden rekabet ortamı yaratıp erkeklerin ilgisini mi çekmeye çalışıyor acaba gerizekali kadın.

Merhaba ben daha önce apartmanimda oturan 3 çocuklu bekar komşum için soru sormuştum. Ben senin yerine gelsem senin esyalarini kullansam olur mu demişti bana eski eşinin yeni hanimi onum esyalarini kullanıyormuşta! Neyse ben bu kadınla çocukların hatırına kavga etmedim ama soğuktum iletişimi minimuma indirdim ama kendisi hep iletişim kurmaya anlamaya çalıştı.. ben geçen hafta memleketime ziyarete geldim eşim evde . Beni ariyor telefonu kızına vermis diyor ki abla ben yeni bir masa aldimda abi onu yapabilir mi?? Ben de o yoğun çalışıyor yapamaz dedim kendisine mesaj attım kızın beni aradı eğer küçük biseyse eve gotursun kızın bıraksın kurar verir ama büyük biseyse benim olmadığım yerde baskasinin evine yollamam eşimi dedim tamam dedi bozuldu ama hala fotolarımı beğeniyor vs yani illa kalp kırarak mi anlatmalı? Ya bi de geçen ise gitmemiş keyfine mahalleliye demiş ki gece 3te rahatsızlandım çok ağrım vardı ise gidemedim üst komşunun eşi götürdü beni hastaneye dedim mahalleden biri sorarsa beni bozma diyor ne alaka gecenin üçünde benim eşim seni hastaneye neden gotursun? Taksi mi yok koca memlekette hiç mi tanıdığın yok bunu bile mi hayal ettin ?
Komşum (konusahibi) eşiyle birlikte beni dr götürdü deseydi kadın sahipsiz değiliz, bize yardımcı olan iyi aileler insanlar var mesajını etrafa vererek zayıf, sahipsiz gözükmek istemiyor diye düşünüp masum bulurdum kadini ama seni eklemeden sadece eşini söylemişse art niyetli eşinle anılmak istiyor , dikkat çekmek istiyor diye düşünüyorum. Gerekirse taşın ordan kadın senin yuvana göz dikmiş hem kocanda, hem esyanda gözü var . Hiç birsey yapmasa bile nazar degdirir mazallah

Sanki konu sahibesi evine gidince mahalleli esini gece şunla gördük diyecek de, bu kadinda duyarsa şüphelenmesin ben böyle bi bahane uydurup arayayım demiş gibi.
Mantıklı 😟 Konu sahibi eşine güveniyor ama ben herkesin her şeyi yapabileceği düşüncesindeyim.

Mantıklı 😟 Konu sahibi eşine güveniyor ama ben herkesin her şeyi yapabileceği düşüncesindeyim.
Bizim burda böyle bir kaç üye oldu böyle konu açan eşine güvenen neler neler çıktı altından.
Artık öküzün altında buzağı ariyoruz ama bana göre diğer kadın ciddi anlamda bir şeyleri göstermeye çalışıyor.

Bizim burda böyle bir kaç üye oldu böyle konu açan eşine güvenen neler neler çıktı altından.
Artık öküzün altında buzağı ariyoruz ama bana göre diğer kadın ciddi anlamda bir şeyleri göstermeye çalışıyor.
Haklısınız umarım konu sahibi konuyu kökünden çözer. Yoksa en çok onun kalbi kırılır. 😔

Haklısınız umarım konu sahibi konuyu kökünden çözer. Yoksa en çok onun kalbi kırılır. 😔
Kırıla kırıla ögreneceğiz, ögreniyoruz hayatı ama bence her kırgınlık ardından bir güçlenme geliyor.
İnsan dediğimizde böyle pişiyor işte, umarım koktuğuna uğramaz tabi.

İkinci mat ruj vakası !! Bu komşu ve koca konu sahibini ayakta uyutmuş ,kadın ailesinin yanına gidince de eve girip çıkmalar beraber gezmeye gitmeler başlıyor, komşular görüp kadına söyleyince,, aa haberim var desin diye de masa için görüştük yok hastaneye götürdü diye yalan atıyo konu sahibini de ortak ediyor yalanlarına…

Biz kadınların %97 si ısrarla neden… göz göre göre gelen spesifik olaylarda ki kişilere, tavır koymamakta ısrarın ötesinde duruş sergiliyoruz.

Oğlum ana sınıfına başladı bu sene neyse git gel 2 anne ile konuşma vs başladı, bir annenin metres olduğunu öğrendim, diğer anne bana metres olduğunu anlatınca... Valla hiç çekinmeden ben kesinlikle bir daha asla evine gitmem ve evime sokmam dedim. X uğraştıran bir yemek yapacaktım sözleştik hatta haber vericem haftaya demiştim. Umrum bile değil…
Buz gibi mesafeyi soktum.
İki kere evlenip ayrılmış, şu an hayatımda ki erkeğin metresi olan bir kadını evime sokamam.

Bana anlatan da onunla çok samimi diyor ki ama adamın karısı boşanmıyor boşanması gerekli bir de adamın nikahlı karısını suçlu buluyor. Delirdim, dedim ki senin, akrabalarından teyze, hala, kuzenin, samimi arkadaşının,eşinin metresi olursa onları ve kendini mi suçlayacaksın. Kusura bakma hayatta duruşum var ve bozamam.

Valla şu hayatta; evliliğiniz de gözünüzün tutmadığı, genel aile yapısına ters, davranışları olağan evlilik kurallarına uymayan kim olursa olsun tak keseceksin iletişimi.

Ben mesela evliliğimde sağlıkla sınanıyorum.. Bir başkası farklı konularda sınanım yıllarını veriyor. Bir kadın gelecek ve düzenini bozacak asla izin vermemek gerek. Ben; olsun olmasın fark etmez risk teşkil eden, evlilik birliğinin için onaylanmayacak birliktelik yaşayan, tavırları gel gel yapan kim varsa ilişkiyi anında keserim….

Bu konu gece gece bana dert oldu, konu sahibi naptın eve gittin mi,komşularınla konuştun mu, sen evde yokken ne oldu ne yaşandı da birden komşu kadının etekleri tutuştu,konu komşu ne gördü de hastane numarasıyla neyin üzeri örtülmeye çalışılıyor, masa kurma meselesi kocanı eve almak için,herkese de eşinin haberi var demek için bir numaramıydı, ne biliyim insanın gözüne uyku girmez valla, bu işin biraz üstüne gitsen sanki itiraf gelecek gibi.diğer konunu da okudum basit bir kadın kıskançlığı deyip geçiştirmişsin sanki ama resmen karşında feleğin çemberinden geçmiş tecrübeli ve tehlikeli bir kadın var,mesafe bile işe yaramazmış zaten

Ama eşi gece yarısı evde olmasa fark ederdi konu sahibi. Ay bilemedim de bazı şeyleri sıcağı sıcağına sormak lazım işte. Hanımefendi o an sormadığı için şimdi de soramaz öyle asılı kalmış bu soru da.

Back