- 10 Aralık 2022
- 2.772
- 1.443
- 63
- Konu Sahibi powerpuff_girl
Biliyor musunuz yazınızın başından sonuna kadar kıskançlık dürtünüzle çarpıtarak ya da abartarak yazdığınızı düşünüyorum.Merhaba ben daha önce apartmanimda oturan 3 çocuklu bekar komşum için soru sormuştum. Ben senin yerine gelsem senin esyalarini kullansam olur mu demişti bana eski eşinin yeni hanimi onum esyalarini kullanıyormuşta! Neyse ben bu kadınla çocukların hatırına kavga etmedim ama soğuktum iletişimi minimuma indirdim ama kendisi hep iletişim kurmaya anlamaya çalıştı.. ben geçen hafta memleketime ziyarete geldim eşim evde . Beni ariyor telefonu kızına vermis diyor ki abla ben yeni bir masa aldimda abi onu yapabilir mi?? Ben de o yoğun çalışıyor yapamaz dedim kendisine mesaj attım kızın beni aradı eğer küçük biseyse eve gotursun kızın bıraksın kurar verir ama büyük biseyse benim olmadığım yerde baskasinin evine yollamam eşimi dedim tamam dedi bozuldu ama hala fotolarımı beğeniyor vs yani illa kalp kırarak mi anlatmalı? Ya bi de geçen ise gitmemiş keyfine mahalleliye demiş ki gece 3te rahatsızlandım çok ağrım vardı ise gidemedim üst komşunun eşi götürdü beni hastaneye dedim mahalleden biri sorarsa beni bozma diyor ne alaka gecenin üçünde benim eşim seni hastaneye neden gotursun? Taksi mi yok koca memlekette hiç mi tanıdığın yok bunu bile mi hayal ettin ?
Öncelikle evet bu hayatta çok kötü insanlar var komşunuz böyle olabilir bunda katılıyorum ama gözünüze de batmis olabilir mesela biz babasız buyuduk anneminizin elinden gelmezdi öyle tamir işleri paramız varsa kurulumu olan ürün alırdık yoksa almazdık çok nadir insanlardan yardım isterdik. Neticede yalnız kadin böyle iftiralar atılır diye çok korkardı aradan yillllaar geçti burda şimdi kadın yalnız diye yine o imada bir yazı okuyorum sayenizde ve üzüldüm doğrusu.
Acaba kadının kocası olsa adamın elinden is gelmiyor diye böyle bir talep iletse yine aynı mı olurdu tutumunuz?
Bu arada ikinizi de tanımam bilmem diyalogları sizin yazdığınız kadar yorumlayabilirim.
Onun eşyaları üstüne ikinci kadin gelmiş belki de Allah aşkına ben senin evine böyle gelsem olacak iş mi diye sordu ama siz yanlış anladınız bunu da bilemiyoruz ki.
Kadın kadına destek olmalı, benim eşim gelmez ama bekle arkadaşım ben gelince hallederiz o isi diyebilirdiniz.
Bu eleştirim: Hem çocukları ayırmak istemiyorum arkadaşlar diyorsunuz hem görüşmek istemiyorum diyordunuz bu tezatlıgi çözmeniz lazım.
Bu sorunuza tanıtım: Ayrıca her komşu birbiri ile görüşmek zorunda değil bahaneler üretin gidip gelmemek için, mesela şimdi hastalık mevsimi hastayım diyin ayyy çok iyi olurdu görüşmek ama x ihtiyaç için acil çıkıyorum diyin bahane cok
Ama lütfen yalnız kadın diye böyle şüphelere girmeyin yazinizdan bunu buram buram aldım ve üzüldüm.
Onun dışında kadın olarak hislerimize güvenirim sizin istemediğiniz kimse eşinizle elbette görüşmesin buna sonuna kadar katılıyorum ters gelen konu kadının ısrarla yalnız olmasına çekiyor olmanız.