• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine bekar komsum sanirim artik kalp kirmak zorundayim?

Ama eşi gece yarısı evde olmasa fark ederdi konu sahibi. Ay bilemedim de bazı şeyleri sıcağı sıcağına sormak lazım işte. Hanımefendi o an sormadığı için şimdi de soramaz öyle asılı kalmış bu soru da.
Gece hastaneye gitme yalanını konu sahibi evdeyken daha önceleri söylemiş
Yeni degil

bu komşu kadın gözümde vasfiye teyze gibi canlanıyor,komşusunun kocasını ayartmak için binbir türlü numara,işve cilve ne ararsan var kadında ;)

Ama eşi gece yarısı evde olmasa fark ederdi konu sahibi. Ay bilemedim de bazı şeyleri sıcağı sıcağına sormak lazım işte. Hanımefendi o an sormadığı için şimdi de soramaz öyle asılı kalmış bu soru da.
konu sahibesi şehir dışındayken dönüyor bu mubabbet.

konu sahibesi şehir dışındayken dönüyor bu mubabbet.

Hayır ben şehir disindayken olmadı ben oradayken dedi aman beni bozma mahalleye karşı diye ..öyle bi bozacamki onu ..zaten ben yokken deseydi ben de şalter atardı herkesi arar söylerdim
Ben yanlış okumuşum o zaman, kadın cidden değişik allah bilir gece kimin arabasina bindide gitti, yada gece nereye gidiyordu da millet bunu gördüde bin türlü bahane uydurmak zorunda kaldı.

Gece yarısı eş kişisiyle bir yere gidildi de yermi yapıyor kadın anlamadım.
Sanki konu sahibesi evine gidince mahalleli esini gece şunla gördük diyecek de, bu kadinda duyarsa şüphelenmesin ben böyle bi bahane uydurup arayayım demiş gibi.
Yok yok arkadaşlar sıfır iletişim ben eşimi takipteyim merak etmeyin:)

Yok yok arkadaşlar sıfır iletişim ben eşimi takipteyim merak etmeyin:)
burda matruj diye bir uye vardı.
Kadinin konusundan beri burda o konuyu okuyan herkes sanirim boyle konularda aman yarabbi yinemi moduna geciyor 😁
Kadin hepimizi bipolar yapti gitti 😁

Bu konu gece gece bana dert oldu, konu sahibi naptın eve gittin mi,komşularınla konuştun mu, sen evde yokken ne oldu ne yaşandı da birden komşu kadının etekleri tutuştu,konu komşu ne gördü de hastane numarasıyla neyin üzeri örtülmeye çalışılıyor, masa kurma meselesi kocanı eve almak için,herkese de eşinin haberi var demek için bir numaramıydı, ne biliyim insanın gözüne uyku girmez valla, bu işin biraz üstüne gitsen sanki itiraf gelecek gibi.diğer konunu da okudum basit bir kadın kıskançlığı deyip geçiştirmişsin sanki ama resmen karşında feleğin çemberinden geçmiş tecrübeli ve tehlikeli bir kadın var,mesafe bile işe yaramazmış zaten
Ben eşimden eminim sıfır iletişim.. ama kadın resmen hayal kuruyor hallediyor ağzına si..cam bir eve döneyim 3 gün sonraya biletim yer yok degistiremedin

İkinci mat ruj vakası !! Bu komşu ve koca konu sahibini ayakta uyutmuş ,kadın ailesinin yanına gidince de eve girip çıkmalar beraber gezmeye gitmeler başlıyor, komşular görüp kadına söyleyince,, aa haberim var desin diye de masa için görüştük yok hastaneye götürdü diye yalan atıyo konu sahibini de ortak ediyor yalanlarına…
şu sitede unutamadığım iki konudan biri matrujun hikayesi
gün yüzü göremesin o adam

Back