• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine bekar komsum sanirim artik kalp kirmak zorundayim?

Eski konuları alt yazı geçsin site 😂öneri olarak baya sorunlu bu komşu insan tek konu okuyunca bunu anlamaz ki ne var bunda dedim ne iyi niyetliyim bende kadın baya sorun çıkarma peşinde bence niye taktı ki bu kadar

Maalesef benim düşündüğümde bu artık gerizekali ya .. geçen de yolda denk.gelmistik bana diyor ki emzirecek kadın gibi goguslerim kaşınıyor ya anlamadım diyor mahalle ortasında soylenecek laf çünkü git kime emzirtiyosan emzirt kendini
Siz detay verdikçe midem kalkıyor. Yarın bir gün hastalanırsa çocuğu, kendisi falan ambulans çağırmasını söyleyin kapıyı çarpın yüzüne. Sizw başka da bir tavsiyem yok şimdilik.

S.çayım onun kalbine ben. Hadsize bak. Niye senin kocan gece 3te götürüyormuş onu hastaneye? Komşu götürdü demek yerine niye eşini katıyor ortaya. Çok ciddi bu kadın kocana kafayı takmış. Haddini bildirmezsen sıkıntı yaşarsın. Etraftan dedikodular yayılır, aile içinde başlarsınız tartışmaya.

Gerçekten bu lafın altında nasıl kaldınız?
Ben çünkü gerçekten enayilik derecesinde iyi niyet gösterdim bak aklıma ne geldi bir keresinde kızım ben de abla olmak istiyorum demişti ben de yok kızım sen bana yetersin dedim sonra dedi ki ben sana bir kardeş yapıp vereyim ama işte demisti ben de 4.ye bakabiliyorsan bul bi adam doğur demiştim halbuki sen ne alaka benim kızıma kardeşi kimden yapacaksın orospu demeliydim

Siz kadının yalanına ortak olmuşsunuz. Komşularla konuşup doğru olmadığını anlatın ve bir daha da yüzüne bakmayın o kadının

Niye taktı bu kadar bende onu anlamadım koca mahalle apartman bula bula yaşadığın yeri bulma yani dışarda dolu yani .Eşiniz terslese anlarmi acaba hani yüz bulamaz daha etkili olur niyeti kötüyse işine bakar sizi takmaz bu kadın kıskanıyor beni havalarına girer bu kafayla sanki bide bilemedim aslında baya anlayana ters de davranıyorsunuz niye kendini geri çekmiyor işine gücüne baksın baya hareketleri defolu.Ayni apartmanda aynı mahallede çok can sıkıcı durum çocuklarına genede üzüldüm insan onları düşünür herkesle meraba der geçersin ne gerek var bunlara.

O kızla evlendi mi, konu sadece hamilelige ve boşanmaya kadar gelmisti sonra matruj gitti diye biliyorum.
Tabi canim kiza nikah kiydi hamileydi. Aradan sanirim iki sene gecmisti uye ogretmendi cocugunu alip baska sehirr tasindi diye hatirliyorum. Cocugunuda arada sirada ariyordu.kadincagiz zor toparlandi. Allah o aşifte metresle ablasini bu serefsiz kocasini bildigi gibi yapsin.

Bizim topluma acilen hayır demeyi öğretmek lazım. Gereken yerde hayır diyemeyene para cezası verilmeli. Ayıp olur kırmayayım tatsızlık olmasın... Başka bir üyenin kocası da wifi şifresini verelim ayıp olmasın diyordu. Baştan bir iki kez kararlı hayır dedin mi veya istemediğini belli ettin mi iş bu noktaya gelmez. Ben süperim şöyleyim böyleyim değil, ben de hayır diyemeyenlerdendim. Ama kazık yiye yiye aydınlandım uyandım. Özgürlük istediğini yapmak değil istemediğini yapmamaktır lafı hayat sloganım oldu.

O kızla evlendi mi, konu sadece hamilelige ve boşanmaya kadar gelmisti sonra matruj gitti diye biliyorum.
Tabi canim kiza nikah kiydi hamileydi. Aradan sanirim iki sene gecmisti uye ogretmendi cocugunu alip baska sehirr tasindi diye hatirliyorum. Cocugunuda arada sirada ariyordu.kadincagiz zor toparlandi. Allah o aşifte metresle ablasini bu serefsiz kocasini bildigi gibi yapsin.
Bu işte bir iş var ya kadın ağır hasta yada siz evde olmadığınız dönem eşiniz kadını Hastaneye götürdü.

Sizi de aradı ben öyle söyledim diye görenleri yalanlamaya çalışıyor. Eğer mesele böyleyse durum daha vahim
Ay evet ulasimiz bak buda olabilir mi ya

Bende cikiyorum konudan çaresiz kimsesiz yalnız kadın sandım kendi halinde dert anlatacak insan arıyor sandım o başka birşey arıyor gibi sanki neyse . Kadın baya şeytan çıktı şaşırdım napayım bende yedim iyi niyetimi afiyet olsun bana konu sahibi de dinlesin üyeleri selam bile vermesin yahu biseyde iyi çıksın demi.Buradan da anladığım iyi niyetin son kullanma tarihi baya geçmiş bu devirde önceki konular ve şimdiki ayrıntılar ile durum vahim miş

Öyle böyle kendini kuma edecek başına artık çocuklara acımaya gerek kalmaz doğrudan bakarsın minnoş minnoş.
Çık mahalleye yalan söylüyor de millet takip etsin bari onlar kocana sahip çıkar sen beceremiyorsun. Hiç değilse ne halt ettiğini bilir mahalle.
Sen de iyi misin nesin sana yapma dediler önceki konuda, kalp kıracağım diye başlık var. Senin kadının kalp malp ne var ne yok pata küte girip kocana da ayarı verip ortalığı ayağa kaldırman lazımdı. Potansiyel tehdit.
Yarın sizin yatak güzelmiş ben yatayım diyecek heralde
Ardına da tek olmuyor kocan da gelsin der
Ama sen sakın kalp kırma tamam mı 🥰
Sinir geldi bana hayret yani
İnsanlık hali gidersin edersin de hastalıkta mahalleye yalan söyleyip kocanı alet etmesi. Adam benle ilgileniyor diye zaten mesajı vermiş millete. Bu kadar da saftirik olunmaz ki
Memlekette ambulans polis taksi bitti komşu kocası kaldı bir tek
Konu sahibinin rahatlığı zaten beni benden aldı,kadın alenen kocanda gözüm var diye ayak yapıyor bu saf çocuklar hatrina konuşuyorum diyor sanki çocuklar ortak. ...Bu kafayla giderse ortak çocuk olur yakında kafasını kuma gömmüş yatıyor.

Konu sahibinin rahatlığı zaten beni benden aldı,kadın alenen kocanda gözüm var diye ayak yapıyor bu saf çocuklar hatrina konuşuyorum diyor sanki çocuklar ortak. ...Bu kafayla giderse ortak çocuk olur yakında kafasını kuma gömmüş yatıyor.
İnşallah aydınlanma gelir artık, yoksa gidişat iyi değil

Yok yok öyle. Bir şey yok ama hayali kuruluyor işte açık ve net
Ya siz yine de kocam yapmazcılardan olmayın ben evladım dahil hiçbir erkeğe güvenmem. Her şey olabilir.
Kocam yapmaz diye yıkmayın ortalığı sonra hayalkırıklığınız daha çok olur

Ayy lütfen çok dikkat edin. Bu kadın hiç normal değil. Komple çoluk çocuk uzak durun. Eşinizi de uyarın. Bu ne ya. Allah korusun iftira bile atar böyleleri. Mesafe iyidir.

Bizim topluma acilen hayır demeyi öğretmek lazım. Gereken yerde hayır diyemeyene para cezası verilmeli. Ayıp olur kırmayayım tatsızlık olmasın... Başka bir üyenin kocası da wifi şifresini verelim ayıp olmasın diyordu. Baştan bir iki kez kararlı hayır dedin mi veya istemediğini belli ettin mi iş bu noktaya gelmez. Ben süperim şöyleyim böyleyim değil, ben de hayır diyemeyenlerdendim. Ama kazık yiye yiye aydınlandım uyandım. Özgürlük istediğini yapmak değil istemediğini yapmamaktır lafı hayat sloganım oldu.
En sevdiğim cümledir o biliyormusun herkese söylüyorum ama hala arada istemedigim şeylere hayır diyemedigim oluyor

Ya her şeye okeyim kadının gözü göz değil de gidip iş yerinde sıkıntı yaşayacak bir şeyi herkese anlatmanizi doğru bulmam yalnız olsa neyse hak etti diyelim de çocuklarına yazık olur işten atılırsa falan, direkt kadını sıkıştırın bence ben seninle muhattap olmak istemiyorum sınırını zorlarsan anlatacagim falan de, esinizden emin misiniz siz? Eminseniz problem yok gitmemislerdir zaten, kadında çekilmek zorunda kalır.

Benim akrabamın birisi 28 yaşında eşi vefat edince 2 çocukla kaldı ve halen evlenmedi. Aşırı severlerdi birbirlerini. Kadının genel yapısı konuşkan, güler yüzlü ve sıcak kanlıdır. Bu kadın gecenin üçü beşi farketmeksizin eşimden yardım istese, ben gidemezsem bile götür derim.

Memlekete gidince eşimle diyaloğu muhakkak olur ve çok içten davranır, ayrıca çokta güzel bir kadın. (Biz de gelin) Ama hadsizlik etmez, yani konuşurken asla o pis enerjiyi yüklemez. Sapla samanı ayıran her kadın bunu hisseder ve siz de hissetmeseniz bunu sorun etmezdiniz.

Pis enerjiyi ben bile burdan hissettim. Hatır gönül işini bırakıp bıçak gibi kesin ilişkinizi.

Bu işte bir iş var ya kadın ağır hasta yada siz evde olmadığınız dönem eşiniz kadını Hastaneye götürdü.

Sizi de aradı ben öyle söyledim diye görenleri yalanlamaya çalışıyor. Eğer mesele böyleyse durum daha vahim

İnşallah böyle değildir. Yani hastaneye götürmesinde sorun yok tabi de kadın normal değil.

Back