• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine bekar komsum sanirim artik kalp kirmak zorundayim?

Arkadaşlar o..puya o..u dediğim için ban yedim ..hersey için teşekkürler artık enayilik derecesinde iyiliğe gerek yokmuş ogrendim:)
😂 güldüm istemsizce , çok tatlısınız. Bence siteye güncelleme gelmeli hak edene hakkettiği küfür edilmeli. Burda sinir stres sahibi oluyoruz . Toplumun hizaya gelmesi için bu şart. Herkes payına düşeni almalı. O.pu ise o.pudur , bunu söyleyince biz niye suçlu oluyoruz.

Kolay kolay eşinizde gözü var ya da bu kadına bu adama dikkat edin demem kesinlikle ilk defa diyorum bu kadına dikkat edin. Burda komşunun kız kardeşiyle ilgili bir konu vardı ve sonu ailenin boşanıp adamın kız kardeşi hamile bırakması ile bitmişti. İş hayatında arkadaşlıklar olur komşuluklar olur ancak gece 3 te hastaneye götürdü beni diye yalan kurgulaması hiç normal değil.
o konuyu kaçırmışım. Aşırı merak ettim. Balkonda sigara içiyorlardı, o konu değil di mi?

Çocukların hatırına uzatmamanizi ben tebrik ederim çocuklar sizin neyiniz değil onlar toplumun çocukları günah herşeyden önce bence bir gün herkes o durumda bulabilir kendini her komşuda potansiyel kötü koca avcısı değildir benim için kimse için böyle olmamalı o zaman boşanan kadına terk edilen kadına en büyük baskıyı biz kadınlar yapıyoruz bu bana hiç doğru gelmiyor
Yorumlarınızı beğeniyorum. Çoğu kişiden farklı açıdan bakıyorsunuz. Cümle aralarına nokta koyarsanız daha akıcı olur. Uzun da yazıyorsunuz, okumak istiyorum, zorlanıyorum. ❤️

Merhaba ben daha önce apartmanimda oturan 3 çocuklu bekar komşum için soru sormuştum. Ben senin yerine gelsem senin esyalarini kullansam olur mu demişti bana eski eşinin yeni hanimi onum esyalarini kullanıyormuşta! Neyse ben bu kadınla çocukların hatırına kavga etmedim ama soğuktum iletişimi minimuma indirdim ama kendisi hep iletişim kurmaya anlamaya çalıştı.. ben geçen hafta memleketime ziyarete geldim eşim evde . Beni ariyor telefonu kızına vermis diyor ki abla ben yeni bir masa aldimda abi onu yapabilir mi?? Ben de o yoğun çalışıyor yapamaz dedim kendisine mesaj attım kızın beni aradı eğer küçük biseyse eve gotursun kızın bıraksın kurar verir ama büyük biseyse benim olmadığım yerde baskasinin evine yollamam eşimi dedim tamam dedi bozuldu ama hala fotolarımı beğeniyor vs yani illa kalp kırarak mi anlatmalı? Ya bi de geçen ise gitmemiş keyfine mahalleliye demiş ki gece 3te rahatsızlandım çok ağrım vardı ise gidemedim üst komşunun eşi götürdü beni hastaneye dedim mahalleden biri sorarsa beni bozma diyor ne alaka gecenin üçünde benim eşim seni hastaneye neden gotursun? Taksi mi yok koca memlekette hiç mi tanıdığın yok bunu bile mi hayal ettin ?
Siz söyleyeceginizi söylemisiniz esinizle de bu konuyu konusup kapatin kesinlikle bi sekilde sogutun terslemek bu isi uzatir gibi tartisma yaratirsa basiniz agrir 2-3 kez hayir derseniz ayagini keser gibi. Mahalleli bisey derse deli ne yapsa yeri de gec😂

Biraz sakin olun siz direkt gidip kavga etseniz durumlar kötüye gider, mahallelinin diline düşersiniz ve hiç sanmiyorum ki kadını sadece suclasinlar. Direkt şunu derler "kız bu ikisi işi pisirmis karisida yakalamış ondan kadını paraladi" yani yine siz arada gidersiniz. Eğer rahatsız oluyorsanız bitirin konuşmayı görüşmeyi. Selam sabah bile vermeyin, karsilasmamaya çalışın anlayacaktır. Devam ederse konu o zaman bı yol bulun. Sizde fena gaza gelmiş havası var korktum valla gittiğiniz gibi eve uğramadan kadının sacina yapisacaksiniz gibi 🙂

Biraz sakin olun siz direkt gidip kavga etseniz durumlar kötüye gider, mahallelinin diline düşersiniz ve hiç sanmiyorum ki kadını sadece suclasinlar. Direkt şunu derler "kız bu ikisi işi pisirmis karisida yakalamış ondan kadını paraladi" yani yine siz arada gidersiniz. Eğer rahatsız oluyorsanız bitirin konuşmayı görüşmeyi. Selam sabah bile vermeyin, karsilasmamaya çalışın anlayacaktır. Devam ederse konu o zaman bı yol bulun. Sizde fena gaza gelmiş havası var korktum valla gittiğiniz gibi eve uğramadan kadının sacina yapisacaksiniz gibi 🙂
Valla hayalim öyle ama gerçekler konusunda böyle cirkeflesemem:D sadece artık bol bol terslemeye ve görünce yolumu değişmeye telefon acmamaya sıfır iletişime kararliyim

Valla hayalim öyle ama gerçekler konusunda böyle cirkeflesemem:D sadece artık bol bol terslemeye ve görünce yolumu değişmeye telefon acmamaya sıfır iletişime kararliyim
Açık açık senden hoşlanmıyorum hiçbir konuda ne ben ne eşim sana yardımcı olamayız. Ne olursa olsun kapınızdan geçme, bize selam verme , bizi komşu diye görme, bizi ağzına alma diye sertçe uyarın ama konu ile ilgili detay vermeyin . Sadece hoşlanmadığınızı ve muhatap olmak istemediginizi dümdüz söyleyin. Ustelerse sizle samimi olmak , komşuluk yapmak zorunda değiliz, başka kapıya lütfen diyip öteleyin. Eşinize de farklı bir konuyu bahane ederek bu kadınla tartıştığınızi ve kesinlikle muhatap olmamasını bi sekilde tembihleyip uyarın.

O..pu taşınsın.. zaten ev sahibi ben tasincam çık demiş inşallah bir an önce gerçekleşir durum
Ev sahibi ile samimiyetiniz varsa konuyu citlatip ,onu göndermek için rica etseniz. Sonuçta onun kiracısı ve gayriahlaki hareketleri var .ev sahibi de hoşlanmaz bence kadının tavırlarından, evi böyle biriyle anilsin istemez

Bugün beni hastaneye götürdü diyen yarın beni götürdü diye laf çıkarır. Aman diyeyim dikkat edin. Engelle direkt boşver kavga çıkarsan bunlar kendini aklar. Bir mesaj at senin arkadaşlığın bana uymuyor eşimle böyle karar aldık bas engeli.

Merhaba ben daha önce apartmanimda oturan 3 çocuklu bekar komşum için soru sormuştum. Ben senin yerine gelsem senin esyalarini kullansam olur mu demişti bana eski eşinin yeni hanimi onum esyalarini kullanıyormuşta! Neyse ben bu kadınla çocukların hatırına kavga etmedim ama soğuktum iletişimi minimuma indirdim ama kendisi hep iletişim kurmaya anlamaya çalıştı.. ben geçen hafta memleketime ziyarete geldim eşim evde . Beni ariyor telefonu kızına vermis diyor ki abla ben yeni bir masa aldimda abi onu yapabilir mi?? Ben de o yoğun çalışıyor yapamaz dedim kendisine mesaj attım kızın beni aradı eğer küçük biseyse eve gotursun kızın bıraksın kurar verir ama büyük biseyse benim olmadığım yerde baskasinin evine yollamam eşimi dedim tamam dedi bozuldu ama hala fotolarımı beğeniyor vs yani illa kalp kırarak mi anlatmalı? Ya bi de geçen ise gitmemiş keyfine mahalleliye demiş ki gece 3te rahatsızlandım çok ağrım vardı ise gidemedim üst komşunun eşi götürdü beni hastaneye dedim mahalleden biri sorarsa beni bozma diyor ne alaka gecenin üçünde benim eşim seni hastaneye neden gotursun? Taksi mi yok koca memlekette hiç mi tanıdığın yok bunu bile mi hayal ettin ?
Direkt kavga edip küsün

Çocukları ile bile konuşmayın maalesef tehlikeli

Çocukların hatırına uzatmamanizi ben tebrik ederim çocuklar sizin neyiniz değil onlar toplumun çocukları günah herşeyden önce bence bir gün herkes o durumda bulabilir kendini her komşuda potansiyel kötü koca avcısı değildir benim için kimse için böyle olmamalı o zaman boşanan kadına terk edilen kadına en büyük baskıyı biz kadınlar yapıyoruz bu bana hiç doğru gelmiyor
Buna katılıyorum ama bu konudaki komşu tehlikeli tavırlarda

Normal biri olsa destek olunur küçük tamir işleri vs

Ama komşu kadın Kocaya göz koymuş bu da çok belli

Konu sahibinden çok özür dileyerek matruj olayı nedir çok merak ettim. Özet geçecek olan var mı
Ben anlatayım canim adamın kocası askeri personeldi apartmanda bi kadının kızkardesi vardı dersaneye gidicem diye onlarda kalmaya gelmişti matruj kızın ablası ile samimiydi beraber oturup kalkıyorlardi kız da soru cozdurme ayağına kocasına soru sormaya vs gelip gidiyordu hanım ablamız da iyi niyetle( saflikta yarisiriz ) kapısını açıyordu kız göğüsler fırlayacak gibi gömlek falan giyip geliyordu bu arada( ah ablam kız o..puyum diye bagirmis) kız matruja abi sana nasıl bakmış Josh gibi yakışıklı gibi garip laflar edince kadın eve almıyordu ama kız aşağıda falan elinde kitap kocasını bekliyordu falan sonra kız bir motosiklet fotosunu facede kapak fotosu yaptı ve eşinin motorunun aynısıydi kadın şüphelendi eşi de hsonu motor gezisine gidicem diyip komşusu bizim kız deli deli evde dolanıyor sevgilisi motor kaskı almış evde kaskla dolanıyor hsonu da motor gezisine gidecekmiş diyince şimşekler cakmıştı ve olanlar oldu meğer uzun süredir ilişkileri varmış ortaya çıktı.. fazla.iyi niyet enayilikmis maalesef ben de geç olmadan ağzına edicem komsumun

Kolay kolay eşinizde gözü var ya da bu kadına bu adama dikkat edin demem kesinlikle ilk defa diyorum bu kadına dikkat edin. Burda komşunun kız kardeşiyle ilgili bir konu vardı ve sonu ailenin boşanıp adamın kız kardeşi hamile bırakması ile bitmişti. İş hayatında arkadaşlıklar olur komşuluklar olur ancak gece 3 te hastaneye götürdü beni diye yalan kurgulaması hiç normal değil.
Aynen o konu aklıma geldi.
O kizda abi yardima gelsin,dersim var perde takılacak diye zırt pirt yanaşiyordu kadina

Back