Yine bekar komsum sanirim artik kalp kirmak zorundayim?

Gece hastaneye gitme yalanını konu sahibi evdeyken daha önceleri söylemiş
Yeni degil

konu sahibesi şehir dışındayken dönüyor bu mubabbet.

Hayır ben şehir disindayken olmadı ben oradayken dedi aman beni bozma mahalleye karşı diye ..öyle bi bozacamki onu ..zaten ben yokken deseydi ben de şalter atardı herkesi arar söylerdim

Hayır ben şehir disindayken olmadı ben oradayken dedi aman beni bozma mahalleye karşı diye ..öyle bi bozacamki onu ..zaten ben yokken deseydi ben de şalter atardı herkesi arar söylerdim
Ben yanlış okumuşum o zaman, kadın cidden değişik allah bilir gece kimin arabasina bindide gitti, yada gece nereye gidiyordu da millet bunu gördüde bin türlü bahane uydurmak zorunda kaldı.

Yok yok arkadaşlar sıfır iletişim ben eşimi takipteyim merak etmeyin:)

Yok yok arkadaşlar sıfır iletişim ben eşimi takipteyim merak etmeyin:)
burda matruj diye bir uye vardı.
Kadinin konusundan beri burda o konuyu okuyan herkes sanirim boyle konularda aman yarabbi yinemi moduna geciyor
Kadin hepimizi bipolar yapti gitti

Ben eşimden eminim sıfır iletişim.. ama kadın resmen hayal kuruyor hallediyor ağzına si..cam bir eve döneyim 3 gün sonraya biletim yer yok degistiremedin

burda matruj diye bir uye vardı.
Kadinin konusundan beri burda o konuyu okuyan herkes sanirim boyle konularda aman yarabbi yinemi moduna geciyor
Kadin hepimizi bipolar yapti gitti
Aynen bende de travma.matruj o da benim gibi saftı garibim..Ben o yüzden ağzına s..cam o..punun

Ben yanlış okumuşum o zaman, kadın cidden değişik allah bilir gece kimin arabasina bindide gitti, yada gece nereye gidiyordu da millet bunu gördüde bin türlü bahane uydurmak zorunda kaldı.
Yanıyor ben sondurcem onun yangini valla salak ben iste

Resmen kocanla dedikodusu çıksın diye efor sarfediyor kadın. Hani benimde ilgilenenim, beğenelim var gibisinden rekabet ortamı yaratıp erkeklerin ilgisini mi çekmeye çalışıyor acaba gerizekali kadın.
Ay valla doğru yorum ya..salak ben salakkkk

şu sitede unutamadığım iki konudan biri matrujun hikayesi
gün yüzü göremesin o adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…