- 8 Şubat 2024
- 4.573
- 6.618
- 73
- Konu Sahibi powerpuff_girl
-
Siz detay verdikçe midem kalkıyor. Yarın bir gün hastalanırsa çocuğu, kendisi falan ambulans çağırmasını söyleyin kapıyı çarpın yüzüne. Sizw başka da bir tavsiyem yok şimdilik.Maalesef benim düşündüğümde bu artık gerizekali ya .. geçen de yolda denk.gelmistik bana diyor ki emzirecek kadın gibi goguslerim kaşınıyor ya anlamadım diyor mahalle ortasında soylenecek laf çünkü git kime emzirtiyosan emzirt kendini
Banlanmak üzeresiniz haberiniz olsun. Küfür yasak.Orospu kadın maalesef orospuluk peşinde..
Ben çünkü gerçekten enayilik derecesinde iyi niyet gösterdim bak aklıma ne geldi bir keresinde kızım ben de abla olmak istiyorum demişti ben de yok kızım sen bana yetersin dedim sonra dedi ki ben sana bir kardeş yapıp vereyim ama işte demisti ben de 4.ye bakabiliyorsan bul bi adam doğur demiştim halbuki sen ne alaka benim kızıma kardeşi kimden yapacaksın orospu demeliydim
Tabi canim kiza nikah kiydi hamileydi. Aradan sanirim iki sene gecmisti uye ogretmendi cocugunu alip baska sehirr tasindi diye hatirliyorum. Cocugunuda arada sirada ariyordu.kadincagiz zor toparlandi. Allah o aşifte metresle ablasini bu serefsiz kocasini bildigi gibi yapsin.O kızla evlendi mi, konu sadece hamilelige ve boşanmaya kadar gelmisti sonra matruj gitti diye biliyorum.
Tabi canim kiza nikah kiydi hamileydi. Aradan sanirim iki sene gecmisti uye ogretmendi cocugunu alip baska sehirr tasindi diye hatirliyorum. Cocugunuda arada sirada ariyordu.kadincagiz zor toparlandi. Allah o aşifte metresle ablasini bu serefsiz kocasini bildigi gibi yapsin.O kızla evlendi mi, konu sadece hamilelige ve boşanmaya kadar gelmisti sonra matruj gitti diye biliyorum.
Ay evet ulasimiz bak buda olabilir mi yaBu işte bir iş var ya kadın ağır hasta yada siz evde olmadığınız dönem eşiniz kadını Hastaneye götürdü.
Sizi de aradı ben öyle söyledim diye görenleri yalanlamaya çalışıyor. Eğer mesele böyleyse durum daha vahim
Konu sahibinin rahatlığı zaten beni benden aldı,kadın alenen kocanda gözüm var diye ayak yapıyor bu saf çocuklar hatrina konuşuyorum diyor sanki çocuklar ortak. ...Bu kafayla giderse ortak çocuk olur yakında kafasını kuma gömmüş yatıyor.Öyle böyle kendini kuma edecek başına artık çocuklara acımaya gerek kalmaz doğrudan bakarsın minnoş minnoş.
Çık mahalleye yalan söylüyor de millet takip etsin bari onlar kocana sahip çıkar sen beceremiyorsun. Hiç değilse ne halt ettiğini bilir mahalle.
Sen de iyi misin nesin sana yapma dediler önceki konuda, kalp kıracağım diye başlık var. Senin kadının kalp malp ne var ne yok pata küte girip kocana da ayarı verip ortalığı ayağa kaldırman lazımdı. Potansiyel tehdit.
Yarın sizin yatak güzelmiş ben yatayım diyecek heralde
Ardına da tek olmuyor kocan da gelsin der
Ama sen sakın kalp kırma tamam mı
Sinir geldi bana hayret yani
İnsanlık hali gidersin edersin de hastalıkta mahalleye yalan söyleyip kocanı alet etmesi. Adam benle ilgileniyor diye zaten mesajı vermiş millete. Bu kadar da saftirik olunmaz ki
Memlekette ambulans polis taksi bitti komşu kocası kaldı bir tek
İnşallah aydınlanma gelir artık, yoksa gidişat iyi değilKonu sahibinin rahatlığı zaten beni benden aldı,kadın alenen kocanda gözüm var diye ayak yapıyor bu saf çocuklar hatrina konuşuyorum diyor sanki çocuklar ortak. ...Bu kafayla giderse ortak çocuk olur yakında kafasını kuma gömmüş yatıyor.
Ya siz yine de kocam yapmazcılardan olmayın ben evladım dahil hiçbir erkeğe güvenmem. Her şey olabilir.Yok yok öyle. Bir şey yok ama hayali kuruluyor işte açık ve net
En sevdiğim cümledir o biliyormusun herkese söylüyorum ama hala arada istemedigim şeylere hayır diyemedigim oluyorBizim topluma acilen hayır demeyi öğretmek lazım. Gereken yerde hayır diyemeyene para cezası verilmeli. Ayıp olur kırmayayım tatsızlık olmasın... Başka bir üyenin kocası da wifi şifresini verelim ayıp olmasın diyordu. Baştan bir iki kez kararlı hayır dedin mi veya istemediğini belli ettin mi iş bu noktaya gelmez. Ben süperim şöyleyim böyleyim değil, ben de hayır diyemeyenlerdendim. Ama kazık yiye yiye aydınlandım uyandım. Özgürlük istediğini yapmak değil istemediğini yapmamaktır lafı hayat sloganım oldu.
Bu işte bir iş var ya kadın ağır hasta yada siz evde olmadığınız dönem eşiniz kadını Hastaneye götürdü.
Sizi de aradı ben öyle söyledim diye görenleri yalanlamaya çalışıyor. Eğer mesele böyleyse durum daha vahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?