• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine bekar komsum sanirim artik kalp kirmak zorundayim?

Bide ben ne evli komşular gördüm şimdi uzun uzun yazmak istemiyorum daha potansiyel tehlike kapıya yemek getirip not bırakana kadar araba camına neyse demem o ki bilinmez kimsenin içi bir insanın bekar olması bosanmis olması değil karakteri çok önemli gerisi Hüsnü Zan.Ben sadece patavatsız bir kadın komşu gördüm konuda başka eşinizi arama rahatsız etme işyerine gitme durumu varsa bilemem elbette belkide 3 çocukla zor hayatında dinleyici arayan kimsesiz bir kadın bilemiyorum

kızın beni aradı eğer küçük biseyse eve gotursun kızın bıraksın kurar verir ama büyük biseyse benim olmadığım yerde baskasinin evine yollamam eşimi dedim
İşte direk hayır dememenin bedeli. Eşinizin adına niye yapar eder diyorsunuz, siz yetmiyor adamı da çekiyorsunuz. Eşimle konuştum, bizde kuracak alet edevat yok yapamam dedi niye demiyorsunuz? Üstelik kızın bizim eve getirsin demişsiniz. Böyle dengesiz sorumsuz kadınlar için bu tehlikeli bir durum. Kızını falan göndermesin size.

İnternette milyon tane kurulum videoları var, kutunun içinden montaj kitapçığı da oluyor. Kocanız olmasa kim kuracaktı? Ben eşyalarını kullanırım, kocası da tamir kurulum vs işlerimi yapar diyor.

Kadın ayak üstü çok rahat yalan söylüyor, sizin bile iletişim kurmamanız gerekirken eşinizle muhatap ediyorsunuz. Ya ben anlamıyorum, komşuyla senin eşyalarını kullanabilir miyim seviyesine nasıl geliniyor? Bir gün arayıp kocan perdelerimi taksın kolum yetişmiyor derse şaşırmayın.

Evet ben cocuklarin onunde tartisin demedim kimseye . Sizin esyalarinizi kullaniyim , gece 3 te herkese hastaydim su kisi beni goturdu diye yalan beyan eden birine haddini bildirmekten bahsettim. Toplumun cocuklari ne alaka ? Kimse benim kocam hakkinda konusamaz yorum bile yapamaz kim olursa olsun . Zaten ne ben ne esim izin veririz buna .komsusunun hayatinin zor almasi esimin arkasindan yalan beyan etmesi anlamina mi geliyor ? Ya da eve masa aldik gelsin esin yapsin demeler cocugunu aratmalar falan iyi niyet falan yok bunda . Drama aramaniz gerekmez altinda

Kırmayayım diye alttan almayın. Daha niyetini ne kadar belli etmesini bekliyorsunuz? Eşimden, evimden uzak dur, ne yapmaya çalışıyorsun diye açıkça söyleyin. Hadsize bak.

Bide ben ne evli komşular gördüm şimdi uzun uzun yazmak istemiyorum daha potansiyel tehlike kapıya yemek getirip not bırakana kadar araba camına neyse demem o ki bilinmez kimsenin içi bir insanın bekar olması bosanmis olması değil karakteri çok önemli gerisi Hüsnü Zan.Ben sadece patavatsız bir kadın komşu gördüm konuda başka eşinizi arama rahatsız etme işyerine gitme durumu varsa bilemem elbette belkide 3 çocukla zor hayatında dinleyici arayan kimsesiz bir kadın bilemiyorum
Önceki konusunu da okuyun. Kocasına, ev eşyalarına bile göz dikmiş.

Evet ben cocuklarin onunde tartisin demedim kimseye . Sizin esyalarinizi kullaniyim , gece 3 te herkese hastaydim su kisi beni goturdu diye yalan beyan eden birine haddini bildirmekten bahsettim. Toplumun cocuklari ne alaka ? Kimse benim kocam hakkinda konusamaz yorum bile yapamaz kim olursa olsun . Zaten ne ben ne esim izin veririz buna .komsusunun hayatinin zor almasi esimin arkasindan yalan beyan etmesi anlamina mi geliyor ? Ya da eve masa aldik gelsin esin yapsin demeler cocugunu aratmalar falan iyi niyet falan yok bunda . Drama aramaniz gerekmez altinda
Adamı da zan altında bırakıyor. Benim eşim sabah 3 te komşumu hastaneye götürebilir. İnsanlık hali ben evde yoksam bile kapımızı çalmıştır, taksiye binmeye korkuyorum beni hastaneye götürür müsünüz der eşim götürür. Hasta olmadığı ve eşimle bir yere gitmediği halde eşimin ismini kullanamaz. Bu duyar kasılacak bir mesele değil. Olmamış şeyi olmuş gibi anlatıp kimseyi kullanmasın. Boşanmış veya evli fark etmez, komşuya yardım edilir ama böyle çok rahat yalan söyleyene kapıyı bile açmam. Evet insan çocuklara üzülüyor ama onları koruyup kollayacak ihtiyaçlarını giderecek olan anne babaları var. Konudaki kocanın hiç bir şeyden haberi yok acıdım adama.

Ah bayanlar ahh öyle haklısınız ki şu an kendimi apartmandaki komşumuz arayıp gece onu hastaneye götürme olayı tamamen yalan diye aramak için hazırlıyorum sanirim birazdan arayıp olayı detaylıca anlatacağım çünkü aynı zamanda iş arkadaşı onlar beraber çalışıyorlar o bilirse diğerlerine de anlatır zaten .. Bu kadını bana anlattığı dertleri çektiği zorlukları adına kırmak istememiştim ama bu gidişle olan bana olacak fazla iyilik enayiliktir anladim

Ah bayanlar ahh öyle haklısınız ki şu an kendimi apartmandaki komşumuz arayıp gece onu hastaneye götürme olayı tamamen yalan diye aramak için hazırlıyorum sanirim birazdan arayıp olayı detaylıca anlatacağım çünkü aynı zamanda iş arkadaşı onlar beraber çalışıyorlar o bilirse diğerlerine de anlatır zaten .. Bu kadını bana anlattığı dertleri çektiği zorlukları adına kırmak istememiştim ama bu gidişle olan bana olacak fazla iyilik enayiliktir anladim
Bir de sorun bakalım başka şeyler de söylemiş mi? Kadın patavatsız arsız, başka yalanlar da söylemiş mi bilin ve düzeltin. Yalnız kavga etmeye, kanlı bıçaklı olmaya gerek yok, kapıyı açmaz mesajlarına cevap vermezsiniz.

Burada kalp kırmamalık bi mesele kalmamış. Kadının niyeti kötü eşinizle anılmak istiyor.
Maalesef benim düşündüğümde bu artık gerizekali ya .. geçen de yolda denk.gelmistik bana diyor ki emzirecek kadın gibi goguslerim kaşınıyor ya anlamadım diyor mahalle ortasında soylenecek laf çünkü git kime emzirtiyosan emzirt kendini

Eee bı durum olsa zaten eşiniz ağzının payını vermezmi rahatsız etse birşey ima etse bir hareket yapsa benim eşim verir kendi yapar gereğini ben kimseyle onun için kavga etmem yada onda gözü var mantığı gütmem önlem almam öyle o böyle bir durum sezerse zaten ağzının payını verir kadınin illa kocamda gözü var a katılmıyorum ben.Acikca görüşmek istemiyorum deyip gorusmeyebilirsiniz fakat sizden gizli bir olay yok attığı yalanida gelmiş söylemiş bu kadar bariz kendini ele verircesine bu kadar şeytan da olamaz heralde bence çok sert tepkiyi eşe hiç güvenmeyen kadın verir tabiki Onuda anlarım sonuçta koca surekli aman birşey yapar diye takip edilmeli kafasında da olabilir.Apartman neysede dışarda zor o takip işi neyse.Ben koca için hiçbir kadınla kavga etmiyorum rahat relax en güzeli.Adamda ben neymisim be olmuyor buda benim yöntemim.Kadin hadsizse konuşmayın ama eşim vs rahatsız oldum demeye gerek yok bence çünkü eşiniz zaten size sadık öyle degilmi.Bu durumdada kim ne yaparsa beyhude

Gerçekten bu lafın altında nasıl kaldınız?
Ben çünkü gerçekten enayilik derecesinde iyi niyet gösterdim bak aklıma ne geldi bir keresinde kızım ben de abla olmak istiyorum demişti ben de yok kızım sen bana yetersin dedim sonra dedi ki ben sana bir kardeş yapıp vereyim ama işte demisti ben de 4.ye bakabiliyorsan bul bi adam doğur demiştim halbuki sen ne alaka benim kızıma kardeşi kimden yapacaksın orospu demeliydim

Merhaba ben daha önce apartmanimda oturan 3 çocuklu bekar komşum için soru sormuştum. Ben senin yerine gelsem senin esyalarini kullansam olur mu demişti bana eski eşinin yeni hanimi onum esyalarini kullanıyormuşta! Neyse ben bu kadınla çocukların hatırına kavga etmedim ama soğuktum iletişimi minimuma indirdim ama kendisi hep iletişim kurmaya anlamaya çalıştı.. ben geçen hafta memleketime ziyarete geldim eşim evde . Beni ariyor telefonu kızına vermis diyor ki abla ben yeni bir masa aldimda abi onu yapabilir mi?? Ben de o yoğun çalışıyor yapamaz dedim kendisine mesaj attım kızın beni aradı eğer küçük biseyse eve gotursun kızın bıraksın kurar verir ama büyük biseyse benim olmadığım yerde baskasinin evine yollamam eşimi dedim tamam dedi bozuldu ama hala fotolarımı beğeniyor vs yani illa kalp kırarak mi anlatmalı? Ya bi de geçen ise gitmemiş keyfine mahalleliye demiş ki gece 3te rahatsızlandım çok ağrım vardı ise gidemedim üst komşunun eşi götürdü beni hastaneye dedim mahalleden biri sorarsa beni bozma diyor ne alaka gecenin üçünde benim eşim seni hastaneye neden gotursun? Taksi mi yok koca memlekette hiç mi tanıdığın yok bunu bile mi hayal ettin ?
Size o kadar uzak durun dedik hala çocuk hatrina diye saçmalıyorsunuz sizi arayıp yalanına ortak edecek kadar mesafe koymuşsunuz aferin.Kocaya göz koymuş dedik hâlâ bu ne rahatlık?????

ordinary hangi ev eşyasına gözünü dikmiş eski konuyu bilmiyorum kadın benim kocam başkasıyla evlendi onun karısı benim eşyalarımı kullaniyor bu doğru değil ben aynı durumda olsam sizin eşyaları kullansam ne hissederdin demiş öyle degilmi ?

Çocukların hatırına uzatmamanizi ben tebrik ederim çocuklar sizin neyiniz değil onlar toplumun çocukları günah herşeyden önce bence bir gün herkes o durumda bulabilir kendini her komşuda potansiyel kötü koca avcısı değildir benim için kimse için böyle olmamalı o zaman boşanan kadına terk edilen kadına en büyük baskıyı biz kadınlar yapıyoruz bu bana hiç doğru gelmiyor
Haklısınız bende sizin gibi düşünüyordum ta ki son cümleye kadar
Konu sahibinin eşini de dahil ederek yalan söylüyor bakın bu çok tehlikeli
Misal neden mesela konu sahibi ve eşi birlikte hastaneye götürdu demiyor burda bir detay var adamla yalnız kalma detayi

Ooo görüşmeyin madem baya bişey olmuş tek bu konu değilmiş tek bu konuya yorum yaptım o zaman kötü niyetli bu kadar rahatsız etmemesi gerekli baya taciz o zaman

Back