• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine bekar komsum sanirim artik kalp kirmak zorundayim?

Öyle böyle kendini kuma edecek başına artık çocuklara acımaya gerek kalmaz doğrudan bakarsın minnoş minnoş.
Çık mahalleye yalan söylüyor de millet takip etsin bari onlar kocana sahip çıkar sen beceremiyorsun. Hiç değilse ne halt ettiğini bilir mahalle.
Sen de iyi misin nesin sana yapma dediler önceki konuda, kalp kıracağım diye başlık var. Senin kadının kalp malp ne var ne yok pata küte girip kocana da ayarı verip ortalığı ayağa kaldırman lazımdı. Potansiyel tehdit.
Yarın sizin yatak güzelmiş ben yatayım diyecek heralde
Ardına da tek olmuyor kocan da gelsin der
Ama sen sakın kalp kırma tamam mı 🥰
Sinir geldi bana hayret yani
İnsanlık hali gidersin edersin de hastalıkta mahalleye yalan söyleyip kocanı alet etmesi. Adam benle ilgileniyor diye zaten mesajı vermiş millete. Bu kadar da saftirik olunmaz ki
Memlekette ambulans polis taksi bitti komşu kocası kaldı bir tek

Yok ben şimdi açıklamaları okudum kadın tuhaf evet garip garip cümleler kuruyor hareketler garip o zaman üyeler demiş size daha önce konuşun kesin görüşmeyin selam bile vermeyin gerekiyorsa

kiskanclik ayri hadsizlik ayri. asla kiskanc degilim ama böyle ayan beyan kocama agzi sulananı da yolmak isterim. bence terbiyesizce konuş- bir daha yuze bakamayacak hale gelin. yoksa duzelmez araniz. Kadin yüzsüz, sana gicik olsa bile kocanla iletisimi kesilmesin diye alttan alir. o yuzden cirkinlesmek sart

Maalesef benim düşündüğümde bu artık gerizekali ya .. geçen de yolda denk.gelmistik bana diyor ki emzirecek kadın gibi goguslerim kaşınıyor ya anlamadım diyor mahalle ortasında soylenecek laf çünkü git kime emzirtiyosan emzirt kendini
Yuh diyorum başka bişi demiyorum :D
Azdım kocana yürüyorum mesajı sen de normal karşılıyorsun diye yoklama çekiyor. Gerizekalı değil salağa yatarak seni yokluyor

Bu işte bir iş var ya kadın ağır hasta yada siz evde olmadığınız dönem eşiniz kadını Hastaneye götürdü.

Sizi de aradı ben öyle söyledim diye görenleri yalanlamaya çalışıyor. Eğer mesele böyleyse durum daha vahim
Yok ben oradaydım o yalanı uydurdugunda ağzından esimi düşürmesi lazim

İnsanlık hali gidersin edersin de hastalıkta mahalleye yalan söyleyip kocanı alet etmesi. Adam benle ilgileniyor diye zaten mesajı vermiş millete. Bu kadar da saftirik olunmaz ki
kapi adresi vermis ust kat komşumun kocasi diye.
de cok rahatsizlandim, bir komsumun esi sagolsun götürdü diye niye ille de bu adam?

Haklısınız bende sizin gibi düşünüyordum ta ki son cümleye kadar
Konu sahibinin eşini de dahil ederek yalan söylüyor bakın bu çok tehlikeli
Misal neden mesela konu sahibi ve eşi birlikte hastaneye götürdu demiyor burda bir detay var adamla yalnız kalma detayi
Kesinlikle öyle komşum götürdü demeyip eşi götürdü demem ben p rahatlıkla diyor hayal ediyor resmen

kapi adresi vermis ust kat komşumun kocasi diye.
de cok rahatsizlandim, bir komsumun esi sagolsun götürdü diye niye ille de bu adam?
Seni seçtim pikaçu
Ne olacak konu sahibini kolay lokma gördü. Ben bunu egale eder kocayı kaparım en kötü cinsel hayatım olur demiştir

Öyle böyle kendini kuma edecek başına artık çocuklara acımaya gerek kalmaz doğrudan bakarsın minnoş minnoş.
Çık mahalleye yalan söylüyor de millet takip etsin bari onlar kocana sahip çıkar sen beceremiyorsun. Hiç değilse ne halt ettiğini bilir mahalle.
Sen de iyi misin nesin sana yapma dediler önceki konuda, kalp kıracağım diye başlık var. Senin kadının kalp malp ne var ne yok pata küte girip kocana da ayarı verip ortalığı ayağa kaldırman lazımdı. Potansiyel tehdit.
Yarın sizin yatak güzelmiş ben yatayım diyecek heralde
Ardına da tek olmuyor kocan da gelsin der
Ama sen sakın kalp kırma tamam mı 🥰
Sinir geldi bana hayret yani
Yemin ediyorum.oyle haklısın ki Allah razı.olsun valla gözüm artık tamamen açıldı sizler sayesinde :)

Eee bı durum olsa zaten eşiniz ağzının payını vermezmi rahatsız etse birşey ima etse bir hareket yapsa benim eşim verir kendi yapar gereğini ben kimseyle onun için kavga etmem yada onda gözü var mantığı gütmem önlem almam öyle o böyle bir durum sezerse zaten ağzının payını verir kadınin illa kocamda gözü var a katılmıyorum ben.Acikca görüşmek istemiyorum deyip gorusmeyebilirsiniz fakat sizden gizli bir olay yok attığı yalanida gelmiş söylemiş bu kadar bariz kendini ele verircesine bu kadar şeytan da olamaz heralde bence çok sert tepkiyi eşe hiç güvenmeyen kadın verir tabiki Onuda anlarım sonuçta koca surekli aman birşey yapar diye takip edilmeli kafasında da olabilir.Apartman neysede dışarda zor o takip işi neyse.Ben koca için hiçbir kadınla kavga etmiyorum rahat relax en güzeli.Adamda ben neymisim be olmuyor buda benim yöntemim.Kadin hadsizse konuşmayın ama eşim vs rahatsız oldum demeye gerek yok bence çünkü eşiniz zaten size sadık öyle degilmi.Bu durumdada kim ne yaparsa beyhude
Benim eşim de gereğini yapar ama herkes bir değil. Burada kimse boşanmış kadını taşlamıyor. Senin eşyalarını kullanırım diyen kadın erkek farketmez hadsizdir dengesizdir. Mesela kocası masayı kurmadığı halde geldi evimize kurdu diyebilir. Attığı ve konu sahibine söylemediği başka yalanlar olabilir. Bu olay kıskançlıktan, eşe güvenip güvenmemekten öte bir şey. Karı koca kontrolleri altında olmayan durumlar yaşıyor laflar işitiyor. Ne diye elalemin yalanına alet olunsun?

Yok ben oradaydım o yalanı uydurdugunda ağzından esimi düşürmesi lazim
Kadın hasta o zaman dikkatli olun bağları tamamen koparın. Eşinize de sürekli anlatıp durmayın. Afedersiniz Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin.

Aynen aynen öyle.. Ben kolay kolay kimseyi yaftalamam ama artık ayan beyan herseyi ortaya döküyor artık
Bir laf vardır mahalle yanarken ... saçını tarar diye:) geniş bir ablamız senin komşu. Adı çıksa da umruna gelmez çünkü alışmış kudurmuştan beterdir. Yaşam şekli bu kadının. Utanma olsa laf söz çıkar diye kendine dikkat eder. Burada bir dünya üye var aslanlar gibi bekar anne olanlar işine de gidiyor evladına da bakıyor
Edebi namusu ile yaşıyor

Son düzenleme:
Back