Yine beennn yine beeen yine bennn…

Bu forumdakilerin hepsi kadın düşmanı

konu sahibi sana yorum yapmıyorum. konularını hep okuyorum bir kere yorum yaptım ama kimseyi dinlemediğin için kendimi yormayacağım. bence birkaç çocukla eşin düzelir öyle dene bakalım

Ne uyanık olan adamlar kimlere para yedirdi bi bilsen :)

Geçen adamın biri sokak röportajı veriyor. Karısını aldatmış kadın yeni doğum yapmış kendine bakmadığı için. Aldattığı kadın da 1 milyonunu ceplediği için bırakmış af dilemiş karısından. O milyonun yarısını eve temizlikçi çocuğa bakıcı tutalım da kendime geleyim dese izin vermeyecek adamlar yediriyor :)

Boşver gezmeyi tozmayı, boş şikayeti
Sigortanı yaptır ve belli bir maaşta al, bunun için diren hatta, mücadele et
Kenarına üç beş kuruş at, kendini sağlama al
Bu adam posanı çıkarıp seni bir kenara atınca tutunacak dalın olsun
Sen boşanmıyorsun ya , o işi bitince seni boşayacak merak etme , abla hatta teyze lafı dinle senden 22 yaş büyüğüm asla çocuk yapma, deli gibi korun, bu adamla sonun yok, ayağına yeni prangalar takma. Bırak bu pembe evlilik hayallerini, kocayla vakit geçirmeyi falan boş iş bunlar senin durumunda, kendini sağlama al

O zaman bekar hayatına dön . Surekli ama sürekli sitem ediyorsun hiç bir şey yapmadan ağlıyorsun.

Olumsuz yorumlara hak veriyosun. Kocan boşanmak ister diyorlar sevinirim diyosun. Peki derdin ne? Her şeyi ama her şeyi geçiyorum sizin hiç mi gururunuz yok. İnsan bu hayatta onuru gururu için yaşar sizi kadın değil ırgat yerine koyan bir adamı nasıl içiniz alabilir

Çocuk yapmayı o da istemiyor, bende istemiyorum zaten. O da farkında sonumuz olmadığını. Ara ara tartışırken boşanalım diyoruz birbirimize.. tabi harekete geçemiyoruz nedense aynen devam ediyoruz. İyi kötü bi düzen var onu bozmak o sürece girmek bi taraflarımıza zor geliyor açıkçası… yoksa o da aynı düşüncede. İstiyorum ki ikimizde tam anlamıyla boşanmaya hazırken olsun bitsin. Birbirimizi yormadan bitirelim tek dileğim bu. Uğraşmak istemiyorum hiçbir şeyle. O kadar çok yorulmuşum ki şu evlilikle inanın kafam kaldırmıyor.

Peki

Adam bedava işçi bulmuş, boşanmaya hiçbir zaman hazır olmaz. Onun hazır olması gerekmiyor zaten. Siz niye hazır değilsiniz ki? İtiraf edin, hâlâ seviyorsunuz kocanızı di mi?

Siz yakında hamilede kalırsınız.

Bu kadar çalışmanın bari maddi getirisi var mı? Haliniz, durumunuz nasıl? Değiyor mu?
Verdiği 4bin lirayı nereye harcadı diye azarlamıştı bir önceki konusunda kocası. Pek öyle istediği gibi harcama durumu falan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…