Yine beennn yine beeen yine bennn…

Kumar borcunu hızlı bitirip daha rahat boşanmak için uğraşıyor adam ne yapsın. Az daha dişini sık.
İnşallah yeter ki istesin razıyım

Kadınlara asla para yedirmez tanıyorum onu uyanık sanıyor kendini.
Yoo , sana yedirmez.
Çünkü sen kadın değil nikah defteri ile tutulmuş bir kölesin. Onun mali gibi bir şey. Neden sana para yedirsin ki? Ne değerin var adam için? Kaçak Afgan bile çalıştıramaz karın tokluğuna, adam seni beleşe çalıştırıyor,bir de akşam evde yemek yatakta keyif bekliyor. Böyle konumda birine kim değer verir ki?
Oysa başka kadinlar öyle mi?
Pavyondaki adamların hangisi karısı istiyor diye karısına bir fistan almıştır sence? Ama konsomatrislere tarla parası yediriyorlar. Onların da karısına sor "asla kadınlara para yedirmez" der çünkü o da kadın kocası zırnık koklatmamis.
Aha bu adam elin şırfintisina milyon harcamış. Sence karısına bir parfüm almış mıdır?

Bu video beni sinirlendirmisti ya, utanmaz herif.

Ay keske. Gerçekten çok şükür derim

Bi y*smaya daha yedirecek parası kalmamış dayının tabi aldatmaz artık. Azcık biti kanlansa yine çıkar meydana. Böyle bi *t tanıyorum, kendi de karısını genç bi çocukla bastı evden attı, sonra arkasına baka baka geri getirmeye gitti. Dağda tomrukta h*yvan gibi çalıştıracak biri daha yok tabi. Yani o erkeklikleri de aç kalana kadar.

Ay keske. Gerçekten çok şükür derim
Demezsin. Diyecek olsan zaten çekmezdin. Adamla aynı mahalledesin, birini getirir gözünün önünde aşk böcüğü olurlar sana ettiği eziyetin hiçbirini ona etmez diye ödün koptuğundan bırakamıyorsun.

Ee böyle bir adamla ne işiniz var bu yaşta boşanmak diye bir seçenek var

Siz hâlâ bu adamdan ayrilmadiniz mı?
Yaptığı onca şeyden sonra sadece şikayet edip aynı şeyleri yaşıyorsunuz,siz aslında bu hayattan ve kocadan memnunsunuz itiraf edin kurtulun .Sizinki gelecek korkusu,tembellik değil Kaosu seviyor bu rezillikten zevk alıyorsunuz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…