- 6 Nisan 2023
- 1.077
- 215
- 43
- 26
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
-
Valla çok iyi olurDefalarca aynı şeyi yazdın, biz de aynı şeyi yazdık.
Ne yapalım kolundan tutup seni boşatalım mı ?
Niye senin iraden yok mu başka yorumlara da buradaki kadınların sürekli boşan dediğini mutluluğunda gözü olduğunu yazıyorsun. Bu sefer devam et hakediyorsun diyeceğim.Valla çok iyi olur
Mutluluğumda gözü olduğunu yazmıyorum anlamamışsınızNiye senin iraden yok mu başka yorumlara da buradaki kadınların sürekli boşan dediğini mutluluğunda gözün olduğunu yazıyorsun. Bu sefer devam et hakediyorsun diyeceğim.
Planlari düsünceleri tek olan bir adama neden emek veriyorsun?Artık gerçekten çok yorulduğumu hissediyorum. Daha 24 yaşındayım ama bu yaşıma bu yorgunluk çok fazla geliyor. Eşimle birlikte çalışıyoruz eşim esnaf. Haftanın 7 günü çalıştırıyor eşim beni mecbur bırakıyor resmen, sabahın 5 inde kalkıyoruz her sabah. Pazar günü dahil çalışıyoruz. 3-4 gibi çıkıyoruz işten diğer calısanlara göre erken çıkıyoruz tabi orası ayrı bir güzel.
Ama sonuç olarak haftanın 7 günü çalışan bi kadın olarak eve gidince ne yemek yapmaya halim kalıyor ne de temizlik.. hiçbir şey yapmak istemiyorum. Çünkü mutsuzum bu durumdan. Bunu eşime belirttiğimde ise mecburuz eleman mı alalım? Diyor.
Özellikle şu son 6-7 aydır düzgün sosyal faaliyetimiz yok. Yazın denize bile götürmedi beni, bi kaç kere pikniğe gittik o kadar. Denize gideriz öyle böyle yaparız diyor bi daha ses seda yok koca yaz. Sanki hiç dememiş. Dalga geçiyor sanki. Tatil desen o da yok zaten. Saman gibi yaşıyor kendisi. Onunla mecburen bende öyle yaşıyorum.
Ve çok mutsuzum. Allahtan kendi çevremle, ailemle hep geziyorum işten çıkınca.. kafamı dağıtabiliyorum. veya arada günlük gezmelere şehir dışına falan gidiyorum. Ama ben bunları başkalarıyla zaten bekarken de yapıyordum. Eşim bana zaten çok kötü şeyler yaşattı zamanında. Yani nerden tutsam elimde kalıyor. Bana katmış olduğu hiçbir şey yok. Tam tersi benden aldığı emeklerim var. Onun bana hiçbir faydası veya fedakarlığı yok.. sadece işini düşünüyor. Tek planları tek düşüncesi bu adamın. Bunaldım..
Tabiki. Yapar mı hiç sigorta o banaBizden beklentin nedir ?
Elindeki herif belli yani.
Sigortasız mısın hala ?
Ben hakaret görmedim. Ama insanlar senden usandı bu bir gerçek. Şikayet var çözüm yokMutluluğumda gözü olduğunu yazmıyorum anlamamışsınızboşandan ziyade bana da hakaret eder derecesinde yorumlar geliyor.. bunu belirtmek istemiştim . Hakaret edilmemeli sonuçta .
Bir de alacagı cevaplar da hep aynı ne demeye habire beş para etmez kocalarını şikayet ediyorlar anlamam.Ben hakaret görmedim. Ama insanlar senden usandı bu bir gerçek. Şikayet var çözüm yok
İçini soğutuyorBir de alacagı cevaplar da hep aynı ne demeye habire beş para etmez kocalarını şikayet ediyorlar anlamam.
Ne diyelim mesela sen seç onu söyleyelim .Mutluluğumda gözü olduğunu yazmıyorum anlamamışsınızboşandan ziyade bana da hakaret eder derecesinde yorumlar geliyor.. bunu belirtmek istemiştim . Hakaret edilmemeli sonuçta .
Eee o zaman ? Acını yazıp kendini acındırmak galiba amacın her zaman ki gibi.Tabiki. Yapar mı hiç sigorta o bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?