A
AswangCullen
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi AswangCullen
- #1.461
Yok her zaman kalcak üle olsun noel olmasın canım benım amblemım olacak o herkes benı hatırlasın onu gürünce özellıklede magıc:lepi:kafamçokkarıştı
Aman Allahımmmakannehir
bunu nezamamn uydurdun sennnn kaydirigubbakcemile3
Yok her zaman kalcak üle olsun noel olmasın canım benım amblemım olacak o herkes benı hatırlasın onu gürünce özellıklede magıc:lepi:kafamçokkarıştı
yok yok ben seni unutmam zaten, amblem olmasada imkansız bişe seni unutmak :1ninca:
Yerim senin o papatyanı ben tutusa bak tıpkı bir güneş gibisin can kuşumalkisalkisalkisyok yok ben seni unutmam zaten, amblem olmasada imkansız bişe seni unutmak :1ninca:
Şaka yaptım şaka yaptım hahahaha senı nasıl kızdırdım ama magıc canım benım muck muckopuyorumnanaktan:lepi:
Saol kuşum ya bende senı unutmam merak etme magıc dedınmı akan sular durulur canım:jeyyar:
yok yok kızmadım nie kızim kaydirigubbakcemile3
bebetom ben senden korkuom :1ninca::1ninca:
:roflol:
Yok bılmıyom nerde kı sen bul ordan olmazmı kı ben hıç bıse bılmıyorum yahu :lepi:
Neden ki canım ben adammı yıyom kı gıŞeniz
Nerdesin suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
eheh boynerden dediğim kanatlı alışveriş merkezi nanımm ßißlo aldım oradan..aşık öpüşen çift :) kırmıcı don ve şalımsı şal kaydirigubbakcemile3 duş jelii aldım ... bide mektup yaziiim ona şöööle :) düşünüyorum daha ...kapanmicak o kutu ehehehe :)
şööle ßakınca hatırlatıcak ßişe işte :)
yok yok kızmadım nie kızim kaydirigubbakcemile3
bebetom ben senden korkuom :1ninca::1ninca:
:roflol:
Nerdesin suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
İmzanı degıstır var ama o zaman teyzesının gulu ne olacak kı:uhm: