yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

bebeto buldunmu resimmmm ben ayran yapmaya gidiyorum gelcem bul bekle beni

Canım google dan ne dıye gırım kı süle bana ne yazım :lepi:

bana eğer kurbanım olduğum kişi dn gönderirse eklemem ben onu söyliyim ne oyle herkes donumu görecek

kızlar az kaldı valla heyan dahada artıyor sanırım en çokta kım bana alıcak paketın ıçınde nıckı görme heyecanı bambaska sanırım

Bence de kork, hatta iyi geçin :icecream:
Bebetom geceliği sana kaptırdı, ne yapsam da magice laf atsam diye bakıyo ben söyliyim :eek:rtalığı karıştıran üye smili: kaydirigubbakcemile2

:roflol: :roflol: :roflol:

Canım google dan ne dıye gırım kı süle bana ne yazım :lepi:

ne resmi istiyorsan bebeto

bu güzelmi mesela
GifNoel7.gif

kızlar az kaldı valla heyan dahada artıyor sanırım en çokta kım bana alıcak paketın ıçınde nıckı görme heyecanı bambaska sanırım

ben çatladım ,parçalarım toplanıyor ama eğer tanıdığım biriyse benim bu kadar acı çekmemi gören biriyse bitti o

bana eğer kurbanım olduğum kişi dn gönderirse eklemem ben onu söyliyim ne oyle herkes donumu görecek

sana gönderen kişi koymalı o zammn resmini buraya..don aldıysaa.. ehehe suprensesinin donu diye etiketleriz onu kaydirigubbakcemile3

ama ewet kzıalr yaa don ya da hediyelerimizi koyuyoruz ama sadece üyeler değil misafirlerde bakıyor..ne biliim ben erkek olmadııını..hem muhabbetimizi hem donumuza kadar öğrencekler..topii gizlese mod ta herkes göremeseee sositososito
ben çatladım ,parçalarım toplanıyor ama eğer tanıdığım biriyse benim bu kadar acı çekmemi gören biriyse bitti o

hani merak etmiyordun artıklülülülülülü

kızlar bu hedıye işini anneler gunundede yapabılırız aslında

ama anneler gününe kadar anne olmamız imkansız kaydirigubbakcemile3
bidaa erken haber werinde ewlenip çocuk doğuriiim hemen :)

kızlaar arada hediyeleşeliiim güzel oluyor amaa songül ablamıza yazık yaa çok uğrasıyoor :KK43: isteyenler aramızda hediyeleşiriiiiz bizdee olmadı :)

debbiesue arkadaşıma katılıyorum sonuçta herkes görüyo bu sayfayıı donları koymayalım arkadaşlar ya

X