yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

kızlar kırılacak gibi şeyleri şu naylonlar warya çatır patır patlamışınızdır sizde ..eşyaları sarıyorlar kaydirigubbakcemile3 onlara sarın kat kat hiiiç ßişe olmaaz ..arkadaşımdan farfüm almıştım öyle gelmişti hiçhasar yoktu ordan siliorum..zaten kargo kolay kolay kasul etmiyor dier türlüü

evet ya bişicik olmaz ,kargolarda ancak öyle kabul edebiliyor ,geliyorum 5 dakikaya kimse bir yere gitmesin hele sen tiftik kaybolma

:))))))

Son düzenleyen: Moderatör:
ßeßetooom dün naptım ßen kaydirigubbakcemile3 ßeßeto diye ßir üye albüm eklemiş..sen zannettim..bebek resimi koymuşş yorum yaptım kaydirigubbakcemile3 arada M yi kaynattım tanımadığım sirisine yorum yazdım..kadın manyak mı ne demiştir ne bu samimiyet :)))

Hep öyle sanıyolar nedense :dilcikar:
Evet izmirliyim bebetom hayırdır hihoyyyt
Kız İzmirliler çok güzel olur da ondan sordum cicimopuyorumnanaktan
şook tatlı ßißlo aldım ßidee hediyelerin nanınaa :) Dr a gittim esk e..sora ßoyner i alt üst ettim ne alsam diee :)
Dikkat et gelin kırılmasın hedüyelerin canım eee aldınmı bari boynerden bişeyler kız banada al sora ha gürümcene temam mı yoksa şikayet ederım senı kocişine ha mafoldumbenkaydirigubbakcemile

ßesetom suprensesii siz ne aldınıııız

Ben üncelıkle hedayemi pazartesi günderıyorum canım bana cıkanın fizigi çok güzel bahsettıgı kadarı ıle magıc değil ha yanlış anlamayın.Bir don aldım bugun ,Avon dan bır parfum ve ayrıca bır kolye aldım canım içine notumu da çok orjınal bır kart ıle paketledım işte ben güsteremıyom çunku resım eklemeyı bılmıyorum ya:çok üzgünüm:

Ben üncelıkle hedayemi pazartesi günderıyorum canım bana cıkanın fizigi çok güzel bahsettıgı kadarı ıle magıc değil ha yanlış anlamayın.Bir don aldım bugun ,Avon dan bır parfum ve ayrıca bır kolye aldım canım içine notumu da çok orjınal bır kart ıle paketledım işte ben güsteremıyom çunku resım eklemeyı bılmıyorum ya:çok üzgünüm:

Allah bu karının diline düşürmesin :umursamaz: kaydirigubbakcemile3

kız ben öle bişemi dedim, o nerden çıktı kafasından uyduruk üyekaydirigubbakcemile3

ßeßetooom dün naptım ßen kaydirigubbakcemile3 ßeßeto diye ßir üye albüm eklemiş..sen zannettim..bebek resimi koymuşş yorum yaptım kaydirigubbakcemile3 arada M yi kaynattım tanımadığım sirisine yorum yazdım..kadın manyak mı ne demiştir ne bu samimiyet :)))
Olsun canım bise olmaz canın saolsun bosver yahu bende yegenımı kodum yanda bak Batu:emir_bebek:
bak şimdi dinliyonmu beni
Buradayım hu hu:lepi:

aaaa biblo çok güzel fikir...hediyemin yanına eklerim bende

Allah bu karının diline düşürmesin :umursamaz: kaydirigubbakcemile3

kız ben öle bişemi dedim, o nerden çıktı kafasından uyduruk üyekaydirigubbakcemile3
Yok canım ya mankenlık yapıyon ya ondan dedımkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
tiftik dinliyonmu beni

Ewt kıvırcık hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:jeyyar:hihoyyyt

Ewt kafasından uyduruk üyeyım bennnnnnnnnnnnnnnnn sen demedın mı ben sana cıktım die magıc hu hu :ecrin_bebek:

Yok her zaman kalcak üle olsun noel olmasın canım benım amblemım olacak o herkes benı hatırlasın onu gürünce özellıklede magıc:lepi:kafamçokkarıştı

X