- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- Konu Sahibi AswangCullen
- #1.301
Canım kıvırcıgım ben resım eklemeyı bılmıyorum ki :a015:
ay sende öğren ayol ben anlatırım sana evde digital fotoğraf makinası varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kıvırcıgım ben resım eklemeyı bılmıyorum ki :a015:
Oh ne guze:ecrin_bebek:delikafadulden:lepi:l buna sewınılır kız ne üzülüyon benım zaten olmıyor deli etme beni ha
bu mu acı ne oldu kumal biz akşam seni çok merak ettik balıktan zehirrlenmedi demi bebiş
ben sevinemiyorum.şimdi olmaması lazımdı.yengem haftalardır hastanede yatıyordu.bugün beyin amelıyatına girmesi gerekiyordu.ama ailesi buna izin vermiyor.kızlarının masada kalacagından korkuyorlar.ayrıca yengem tüp bebek sayesinde ikizlere hamileydi.doktorlar amelıyata girince bebekleri unutun demiş.aileside izin vermiyor amelıyata doktorlarda her an beyın kanaması geçirebilir diyorlar....dayanamıyorum
kızlaaaaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan
geçmiş olsun kumsalcım:Saruboceq:dua etmekten başka ne gelir elimizden allah acil şifalar versin
yok cep tlf olmazmı canım:hulya:ay sende öğren ayol ben anlatırım sana evde digital fotoğraf makinası varmı
Kumsalcıgım uzulme Rabbım verdıgı canı yıne Rabbım alır.Bunu unutma topraktan geldık,topraga gıdecegız.Hepımız bır gun ölecegız.Bebıslermı beyın kanaması yapacak orayı tam anlamadım.Cok sabır versın Rabbım iii düşün ii gesin derler kuşum üzülme sakın bak bebısıne bıse olur ha hayırlı olur sız eınş.:1hug:ben sevinemiyorum.şimdi olmaması lazımdı.yengem haftalardır hastanede yatıyordu.bugün beyin amelıyatına girmesi gerekiyordu.ama ailesi buna izin vermiyor.kızlarının masada kalacagından korkuyorlar.ayrıca yengem tüp bebek sayesinde ikizlere hamileydi.doktorlar amelıyata girince bebekleri unutun demiş.aileside izin vermiyor amelıyata doktorlarda her an beyın kanaması geçirebilir diyorlar....dayanamıyorum
Kız gelin bide bana pelerın günder kız nerdesın sen kaç saattır heelmaz::hulya:hediyelerimden birriiiii :)pelerin göndericem ben nn önü kısa arkası uzuuuun çok tatlı hoşuma gittiii örgü.... omuzlarına alınca güzel oluyooo...nasıl olur sisceeee:hulya:
yok cep tlf olmazmı canım:hulya:
Kumsalcıgım uzulme Rabbım verdıgı canı yıne Rabbım alır.Bunu unutma topraktan geldık,topraga gıdecegız.Hepımız bır gun ölecegız.Bebıslermı beyın kanaması yapacak orayı tam anlamadım.Cok sabır versın Rabbım iii düşün ii gesin derler kuşum üzülme sakın bak bebısıne bıse olur ha hayırlı olur sız eınş.:1hug:
Kız gelin bide bana pelerın günder kız nerdesın sen kaç saattır heelmaz::hulya:
nerdesin cevriyeee kaydirigubbakcemile5
sagol canım.haklısın dua etmekten baska birşey gelmıyor.ama cok korkuyorum her an ölüm haberi gelecek diye kalbım duracak sanki
hayır canım bebkler degıl yengme beyın kanaması geçirebilirmiş her an.beynınde damar tıkanıklıgı var ayrıca beyınde kan pıhtılaşması oluyor.neyse tesekkur ederım dualarınız için.size iyigeceler
ßurdayım kııız :) geç çıktım işten geldiğimlede uyudum .. anca oldu :) yarın da dr gidicem erken yatmam lasım erken ayrılcam bugündeee ... ben actım bi ara hiç biriniz yoktunuz
kumsalım hayırdır ne oldu kiii:1no2:
Su prensesı sana sordum yahu cevap versene cep tlf ıle olurmu cekıp yuklesem kız
Gelin sen cigara damı içiyorsun kız:uhm:lmaz:
hediyelerimden birriiiii :)pelerin göndericem ben nn önü kısa arkası uzuuuun çok tatlı hoşuma gittiii örgü.... omuzlarına alınca güzel oluyooo...nasıl olur sisceeee:hulya: