yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

iki dizi çakışıyo ya aşk-ı memnuyu izleyemiyorum,parmaklıklar ardındayla çakışıyoooo

tepeden indim ama canım iyi geceler öncelikle...kaydirigubbakcemile5

benim kurbanım 1 hafta önce mesj yazmış buraya kime çıktım çok merak ediyorum diye siteye son girşi olmuş ehh be kurban kardeşim baya merak ediyormuşsun yani şu kişiler bi belli olsun ben sana soracağım. ya ne meraksız hatunmuşsun insan günde 1 kerede olsa siteye girer ya hadi yılbaşı topiğine girmiyorsun bari başka şeylere yorum yazsaydında seninle ilgili kafamda birşey canlandırsaydım off off..........

demek ben değilim,yaw kim acaba yaa o kadar takip ediom daha kimse beni tarif etmedi:1ninca:

pooooofffffakannehir

İİİ geceler can can:hulya:bende ne yapım ızleyemıyom askı memnumafoldumben

Kızlar ben hedıyemı aldım bıle gündermış kurbanım:jeyyar:hihoyyyt

valla kara kara düşünüyorum ne alsam hafta sonu halledicem artık

ben parmaklıklar ardındayı izlerken bi ara baktım bihter behlülün yanına gelmiş kaldıkları eve yani deniz kenarındaki behlülün başını şişirmeye nasıl çıkıcaksın bu işin içinden diye,oda sen neden geldin falan dedi bi çıktı gitti bihtercikağlaya ağlaya sonra ne oldu bilmem...CADIARZUfisfisfis

ben parmaklıklar ardındayı izlerken bi ara baktım bihter behlülün yanına gelmiş kaldıkları eve yani deniz kenarındaki behlülün başını şişirmeye nasıl çıkıcaksın bu işin içinden diye,oda sen neden geldin falan dedi bi çıktı gitti bihtercikağlaya ağlaya sonra ne oldu bilmem...CADIARZUfisfisfis

Bakınca anlatmaya dewam et özloşcugum tamamdır canım ah bu bıhter ya:dilcikar:yerimseniben

ya neden bilmem gündüzün yorgunluğu akşam beni mayıştırıyor uyku bastırıyor hemencecik...

Bakınca anlatmaya dewam et özloşcugum tamamdır canım ah bu bıhter ya:dilcikar:yerimseniben
zaten çoktan bitmiştir bakamadım canım ama hafta sonu cumartesi,pazar dizilerin tekrarları veriliyor bende o zaman izliyorum..vereliniortak:sm_confused:

X