yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

bebetom bebetom dün akşam ben sana espri yaptım kızmadım da küsmedim de biliyosun di mi
valla içime dert oldu yanlış anlaşıldım ya
espri yaptığımda özellikle gülen kızı da ekliyorum ama :gitme:

kumsalcım alıntı yap yazan butonun yanında küçük bi buton daha var HQ yada MQ yazıyor tam çözemedim
kimlerden alıntı yapmak istiyorsan sırayla onu tıklıyorsun en son mesajından altıntı yapacağın kişidende alıntı yap diyorsun oluyor kuzucum :lepi:

ya bende alıntı yap yazısının yanında küçük kutu var ama no yazıyor üstünde ondanmı bahsedıyorsun ona basıyorum ama hiçbir sey olmuyor.ben anlamadım :sinifsinif:

Günaydııııııınnnn hihoyyyt

aaaaa :1shok: bebetom bidenem Şeniz
küsmedim ben sana gürmedin mi yazdıklarımın yanına gülen gaydırı gubbak cemileden de koymuştum
küser miyim hiç sana ben hele de öyle bişiden
ben saat altıdan sonra çıkıyorum mesai bitiyo o yüzden görüpte cevap yazamadım sana :çok üzgünüm:

Allah korusun kuzum o nası laf öle tamam düşmesin bebişin ben alcam sana kaydirigubbakcemile3
Hediyen gelip gerçek kurban açıklanana kadar benle idare et olar mı kaydirigubbakcemile3

hehe bekleyecez artıkın :)

ya bende alıntı yap yazısının yanında küçük kutu var ama no yazıyor üstünde ondanmı bahsedıyorsun ona basıyorum ama hiçbir sey olmuyor.ben anlamadım :sinifsinif:

no değil o MQ neyse evet ondan bahsediyorum ama ilk bastığında bişi olmayacak zaten
mesajları işaretlediğini düşün kumsalım
bu mesajdan alıntı yapıcam bu mesajdan da bu mesajdanda diye alıntı yapacağın mesajları işaretlediğini düşün
sonra en son alıntı yapmak istediğin mesajın alıntı yap butonunu bastığında anlayacaksın ne demek istediğimi
seçtiğin mesajlar alt alta gözükecek cevap yazma panelinde

ayy nasıl anlatılır ki başka ya anlatamayı beceremedim :gitme:

hehe bekleyecez artıkın :)

Şeniz

bebetom bebetom dün akşam ben sana espri yaptım kızmadım da küsmedim de biliyosun di mi
valla içime dert oldu yanlış anlaşıldım ya
espri yaptığımda özellikle gülen kızı da ekliyorum ama :gitme:

kumsalcım alıntı yap yazan butonun yanında küçük bi buton daha var HQ yada MQ yazıyor tam çözemedim
kimlerden alıntı yapmak istiyorsan sırayla onu tıklıyorsun en son mesajından altıntı yapacağın kişidende alıntı yap diyorsun oluyor kuzucum :lepi:

no değil o MQ neyse evet ondan bahsediyorum ama ilk bastığında bişi olmayacak zaten
mesajları işaretlediğini düşün kumsalım
bu mesajdan alıntı yapıcam bu mesajdan da bu mesajdanda diye alıntı yapacağın mesajları işaretlediğini düşün
sonra en son alıntı yapmak istediğin mesajın alıntı yap butonunu bastığında anlayacaksın ne demek istediğimi
seçtiğin mesajlar alt alta gözükecek cevap yazma panelinde

ayy nasıl anlatılır ki başka ya anlatamayı beceremedim :gitme:

Şeniz

of ya canım sıkılıyorr

bakım olmusmu

anlatabıldın canım anlatabıldın ben gec anladım sorun sende degıl bende kaydirigubbakcemile3

o zaman bir soru daha olurmu pasaklım
şey hanı renkli yazıyosunuz ya ben onuda yapamıyorum :kedi:
a harfı olan yere tıklıyorum altı kalın çizili olan a ya basıyorum renk seciyorum.ama gene yazılarım renkli cıkmıyor neden yaaa. fisfisfis
ay bir ben geri kalmısım he şu kkda senağlama

o zaman bir soru daha olurmu pasaklım
şey hanı renkli yazıyosunuz ya ben onuda yapamıyorum :kedi:
a harfı olan yere tıklıyorum altı kalın çizili olan a ya basıyorum renk seciyorum.ama gene yazılarım renkli cıkmıyor neden yaaa. fisfisfis
ay bir ben geri kalmısım he şu kkda senağlama

olmuş olmuuuuuş hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

hmm bu daha kolay anlatiiim hemen
cevap yazma paneline mesajını yazdıktan sonra hepsini seçiyorsun fareyle
sonracıııma yukarıdaki altı çizgili A harfinden rengi seçiyorsun oluyoooor hihoyyyt

ayyyy oldu buda olduuuuuuuuuuuuuuu sagol pasaklım ya beni bu kara cahillikten el atıp kurtardın gel öpcem kıs seni gel şeniz :lepi:

ay öpücüküm cıkmamıs gel bida deneyeyim neyse madem cıkmıyor bende muckkkkkkkkkk yaparım

aslında sormak istedigim son bir soru daha var ama neyse onuda yarın sorayım bugün çok oldum demi pasaklım

ben geldim daha şimdi keşfettim burayı :mymeka:
niye sölemiyosunus nan :nazar:

X